17 Eylül 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

17 Eylül 2012 Pazartesi Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    24
  • Anket kapatılmış .
tabiki de olacak türkiyenin en romantik en aşk dolu filmi :D

Ben romantik filmleri sevmem ama filmi duymuştum izlememiştim. Şarkısı çıktıgı anda müzik kanllarinda bile kanal değişirdim.Çok samimi oynuyorlar takıldım kaldım filme ilkkez izliyorum :X Gerçektende güzelmiş

Şu sbt'yi paylaşmayın artık, kafayı yemiş. Türkiye bu kadar garip mi ya Recep 7 reyting almış.

Sbt iyice tozuttu!

revan artıdtlık yapma acun alıp basını gıttıgı zaman :d helal acun demessın :d ivedık kım acun ezer geçer

revan artıdtlık yapma acun alıp basını gıttıgı zaman :d helal acun demessın :d ivedık kım acun ezer geçer
Dünün reytinglerini incele istersen. Sürekli Acun iyi reyting aldığında Bravo yazdım. Hakkı olana hakkını veririm ben sen merak etme. Eğer mesajları bulamazsan haber ver göstereyim.

Ya bu ne böyle Recep İvedik daha 20.30da 7yi geçmiş böyle devam ederse nolu bilmem.

Ben romantik filmleri sevmem ama filmi duymuştum izlememiştim. Şarkısı çıktıgı anda müzik kanllarinda bile kanal değişirdim.Çok samimi oynuyorlar takıldım kaldım filme ilkkez izliyorum :X Gerçektende güzelmiş

bir erkek olarak ilk kez bir filmde duygulandım. son sahne hayvan gibi hüngür hüngür ağşamıştım. tabi ağlamamdaki en büyük sebep şebnem ferahtı :)

Kanal D Arka Sokaklar sazı eline almış bravo. Bu diziyi değil karadayı, turuncudayı gelse geçemez :d

bu millet kaliteden anlamıyor. aşk tesadüfleri severin en az 10 alması lazımdı
sansürlü sansürlü recep ivedike gülen var mı ya? iki laftan biri küfür filmde :D