17 Eylül 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

17 Eylül 2012 Pazartesi Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    24
  • Anket kapatılmış .
yga özet mi niye oranlar düşük

Forumdash hayırdır birader derdin ne senin

- - - Ekleme - - -

Reytingler çok ilginç

Trt 1 bence en kaliteli 3 kanaldan biri atv ve starla beraber dizileri süper ötesi

Arka Sokaklar A/B zirvede yer almayacak gibi

- - - Ekleme - - -

22:00 - 22:15 ortalama <S>#</S>sbt <S>#</S>reyting 'leri; 1) KANALD: 9.12 , 2) FOX: 5.47 , 3) SHOW: 4.98 , 4) STAR: 3.11 , 5) ATV: 2.29

atv star bu sene favorim atv karadayı fragmanlar iyi degil ama izlicem arka sokaklari tahtindan indirir :)

Arka sokaklar akasya durağı kadar kalitesiz ama izleniyo

showda dk başladımı

- - - Ekleme - - -

starda fena oranlar almıyo son dakikalarda

Arka sokaklar akasya durağı kadar kalitesiz ama izleniyo

Kalitesiz yapımlar fazladır ama bu kötü oldukları anlamına gelmez. Yine de izleniyorlar
Bkz: Alemin Kralı, Krem, Pis Yedili, Ustura Kemal, Emirin Yolu, Eve Düşen Yıldırım, Düşman Kardeşler, Yer Gok Ask, Lale Devri, Acun daha bi sürü dizi ve program

atvnin reklamlarına kim karar veriyor. salak mı ne ? en duygulu bölümde reklam vererek şu filmin içine etmeye başardılar ya. ayakta alkışlıyorum :(

Sen nesin yd kanal d den 1 dizi saymamış dur ben sayim arka sokaklar öbgzk kötü yol akasya durağı yalan dünya

acun kalitesiz he :D revan yazdigi dizilerde birtane kanald dizisi yok revan gerçekten Objektifsin :)

Kreys az önce sanki Arka Sokakların kalitesiz yapım olduğunu söylemedim gibi konuşuyorsun. Başka varsa sen söyle. Kalite anlayışları farklıdır. Öyle ki, Starda diye Beni Affeti bile kaliteli sayıyorsun

Forumdash hayırdır birader derdin ne senin

- - - Ekleme - - -

Reytingler çok ilginç

2 dklık izlemeyle oylesi bi yorum okuyunca hiç KVP izlemeyen birinin yorum yapıp senin ona cıkışman gibi bir durum söz konusu.Hele bi izle sonra o yorumu yapsan keşke.Hele oyunculuklari iyi olan ve senaryonun harikalıyla birleşince o yorumu hak etmıyor.Neyse tansiyon cıkmasın şu an o modda değilim.

----EKLEME----

Aşk Tesadufleri Sever neymiş yaa izlemediğim gune lanet edesim geldi.