17 Aralık 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

sbt te sizin çakma şişik reytinglerinizde bile beren 20 haftanın 18 inde açık ara öndedir
)

şimdi boş günde çalım atmak caka satmak bir başarı değil intikam gelince gerçek destanlar krallığı devralacak çakmalardan

takas şimdi poaltı koy ali rıza bey in yerine yaprak dökümüne kim izler

ne oldu bügün karadayı anlasılan duman etmiş ortalıgı .d😀d

telefona bir vadi müzikleri atmışım of of of ki ne of
müthiş telefonum şölen yapıyo resmen enfesto süper ötesi süper harika müzikler yok böyle bişey türküsünden mix ine cenderesinden gladiosundan köstebeğinden gece görüşüne bu aşk tan altın hızmaya suriye mix ten kara mix e mete aymar dan bu şehir girdap gülüme hepsini attım süper ya yok böyle müzikler

sana göre polat çok saçma bir karekter ve berenin oynadığı dizilerde saçmalık yokmu diyon...

Ne diyoM!!! DiyoM ki Kenan ile Necatiyi bir tuttun.DiyoM ki birisi gün geçtikçe kendini geliştirirken diğeri hala dublajla idare edilebilen abi torpili yiyen birisi diyoM...AnlatabiliyoM?

vadi diyorunm dediğimi iyi oku sonra cevap yaz diyoM hadi bakam

beren destanı sizi 4 yıl ikinciliklere mahkum etti berenin özeti kadar reyting alamadınız kapı dışarı edildiniz çakma efsaneniz sona erecekti dua edin beren ara verdi

ocakta yeniden sahnelerde muhteşem yetenek abidesi

aga kurt kanunu geldı ılk 50 gıremedı polat vadı vadı polat demek aga

ne diyon aga ya 2 dk lık konuk oyuncu olmuş 1.olmasını mı bekliyon o da bıyıklı mıyıklı ben bile izlemedim güldürme

yeni bir diziye başlarsa 10 reytingi garanti ezer geçer necati şaşmaz

- - - Ekleme - - -

vadi ezer çekemeyen çıksın hadi bekliyom çıkın

vadi bereni 2006 da tekrarlarıyla ezdi sonra aşkı memnuyu ezdi berenin baş belası

ocakta çıkacaklar belli forumu terkedip uçankuş sayfalarına gömüleceksiniz
)