17 Aralık 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

atatürk 1.70 dir beyler :D bu iş boya moya bakmaz devede de boy var bi halta yaramadıktan sonra kenan 1 numara amma ve lakin vadi karşısına geçmez o da bilir ki vadiyle seyircisi %70-80 aynıdır ve o seyirciler ikisi olduğundan vadi seçeceklerini bilir kenan başka günlerde ezer adamı :D

Atatürk beynini kullanan dünyanın en zeki insanlarından biri boyu kısa olanlar beynini kullanır ama senin polat parlağı o cücük boyuyla adam dövüyor kahramanlık taslıyor beynini kullanacak beyinde yok vatandaşta :))

hiç öyle gözükmüyor ama öle diyosa öledir bak biri atladı bile vadi karşısında izlenmez diye :d
bencede takas hatalı ve eksik söylemiş...normal şartlarda matematiksel olarakve bilimsel olarak kanıtlanıp reyting olarak ölçüldüğünde vadi karşısında hiçbir dizi izlenmez....ben demiyom tns ve sbt abim diyo......:fat:

Atatürk beynini kullanan dünyanın en zeki insanlarından biri boyu kısa olanlar beynini kullanır ama senin polat parlağı o cücük boyuyla adam dövüyor kahramanlık taslıyor beynini kullanacak beyinde yok vatandaşta :))

polatda beynini kullanıyo bunu anlaman lazımdı ki polat 1.75 ve özel olarak yetiştirildi her türlü haltı bilir bunu 10 yıllık vadiciler iyi bilecektir

- - - Ekleme - - -

vadi ezer sinek varya sinek aynı onun gibi kenan en sevdiğim 4 oyuncudan biri ama vadi karşısında malesef o bile ezilir :d

bencede takas hatalı ve eksik söylemiş...normal şartlarda matematiksel olarakve bilimsel olarak kanıtlanıp reyting olarak ölçüldüğünde vadi karşısında hiçbir dizi izlenmez....ben demiyom tns ve sbt abim diyo......:fat:
sbt abine sor bakemn fgsn den kaç tokat yemiş vadi :d

- - - Ekleme - - -

polatda beynini kullanıyo bunu anlaman lazımdı ki polat 1.75 ve özel olarak yetiştirildi her türlü haltı bilir bunu 10 yıllık vadiciler iyi bilecektir

- - - Ekleme - - -

vadi ezer sinek varya sinek aynı onun gibi kenan en sevdiğim 4 oyuncudan biri ama vadi karşısında malesef o bile ezilir :d

şimdi Atatürkle karşılaştırmazsın Atatürk bakmadan vurma özellğine sahip değil toprağa gömülüp geri çıkmadı üzerine atılan füzeden sonra yaşamaya devam etmedi

boşuna tartışıyosunuz kaldıki iki adamıda asıl keşfeden Osman Sınavdır eğer zamanında kenan teklifi kabul etseydi Kv serilerinde oynicaktı ama şuanda en çok hangisi izlenir tabikide polat

boşuna tartışıyosunuz kaldıki iki adamıda asıl keşfeden Osman Sınavdır eğer zamanında kenan teklifi kabul etseydi Kv serilerinde oynicaktı ama şuanda en çok hangisi izlenir tabikide polat

ikisi de sıfır diziye başlasa iki dizinin de konusu aynı olsa görürüz kim izleniyor :d

- - - Ekleme - - -

yedi numara -aşkım aşkım -ç.duymasın eski atv bölümleri-en son babalar duyar eski trt böl-ayrılsakda beraberiz eski trt böl...
bunlar benim kutsal sitcom beşlim...
yedi numarayı falz hatırlmaıyorum
çd eski şartlara göre iyiydi ama aile dizis dediğim gibi ban akomedi lazım hem de absürd komedi
aşkım aşlkım ve ayrılsak da beraberiz zaten orjinal değil

sbt abine sor bakemn fgsn den kaç tokat yemiş vadi :d

- - - Ekleme - - -

şimdi Atatürkle karşılaştırmazsın Atatürk bakmadan vurma özellğine sahip değil toprağa gömülüp geri çıkmadı üzerine atılan füzeden sonra yaşamaya devam etmedi
sen şimdi polat saçmada berenin oynadığı diziler gerçekçimi demeye getiriyon....ayrıca tns ye baktım...f.gülün suçu neyi göremedim....sbt dede bir polat kazanmış bir beren...son bölümü sbt de 10 reytingle final yapmış ezik beren şimdi vadi 16 alıyor sbt de...berenin finalini bile sollamış...buna ava giderken avlanmak denir xemreciğim..

şuandan itibaren soruyosan ikiside yine aynı oranlarını alır ama arkalarındaki senaristler tırt olmicak :D

her şey eşit diyorum ki,min izleneği belli :D

- - - Ekleme - - -

sen şimdi polat saçmada berenin oynadığı diziler gerçekçimi demeye getiriyon....ayrıca tns ye baktım...f.gülün suçu neyi göremedim....sbt dede bir polat kazanmış bir beren...son bölümü sbt de 10 reytingle final yapmış ezik beren şimdi vadi 16 alıyor sbt de...berenin finalini bile sollamış...buna ava giderken avlanmak denir xemreciğim..

ezik dediğin dizi tokat manyağı yaptı vadini :d tns de zaten göremezsin

polat alemdar ne yaparsa yapsın bu saatten sonra 10 reytingle başlayacak o iş

00:00 - 00:15 ortalama
#sbt #reyting 'leri; 1) ATV:
6.59 , 2) FOX: 3.59 , 3)
KANALD: 2.63

- - - Ekleme - - -

her türlü haltı bilir polat dediğin gibi ama yetenek yok adamda beyinde yok :))

senaristlerin tırıvırı senaryolarını bir çakma kahraman edasıyla çözmek bir başarı değil :))

bir kertenkeleden beynini kullanmasını beklerim ama polattan asla :))

her türlü haltı bilir polat dediğin gibi ama yetenek yok adamda beyinde yok :))

senaristlerin tırıvırı senaryolarını bir çakma kahraman edasıyla çözmek bir başarı değil :))

bir kertenkeleden beynini kullanmasını beklerim ama polattan asla :))

berenmden kat kat iyi oyuncu beren sevişmeden tecavüzden başka bişey oynayamaz oynadığını da görmedik :d yetenek kabızı beren :d
necati şaşmaz türkiye nin en iyi oyuncularndan süper oyuncu müthiş oyuncu bu bi gerçek