17 Aralık 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

nazife anne başrol değil belki ama bakalım beren o yaşına geldiği zaman öle dizilerde oynayabilicekmi :D
fazla oyunculuk gerektirmeyen karakterleri oynamaz beren asla en kötü filiz akın ya da nebahat çehrenin kabul ettiği seviyeden gider :D

telefona bir vadi müzikleri atmışım of of of ki ne of :D müthiş telefonum şölen yapıyo resmen enfesto süper ötesi süper harika müzikler yok böyle bişey türküsünden mix ine cenderesinden gladiosundan köstebeğinden gece görüşüne bu aşk tan altın hızmaya suriye mix ten kara mix e mete aymar dan bu şehir girdap gülüme hepsini attım süper ya yok böyle müzikler :D

aga siteyl pm den at bende ataım:D

sbt te sizin çakma şişik reytinglerinizde bile beren 20 haftanın 18 inde açık ara öndedir :))

şimdi boş günde çalım atmak caka satmak bir başarı değil intikam gelince gerçek destanlar krallığı devralacak çakmalardan :)
beren zaten başlamadan iyi destan yazmış..sömürge oyunculuğuna terfi etmiş....elin amerikalısı dayamış antlaşmayı sıkıysa imzalama....sizin efsun olmuş çakma emily....revengeyi baştan sona izleyin siz ...emilyde ne görürseniz berendede aynısını görceksiniz....emily kuklası beren pinokyo...neden pinokyo dedğimide birazdan yazcam...yavaş yavaş hazırlanın diye....

ne diyon aga ya 2 dk lık konuk oyuncu olmuş 1.olmasını mı bekliyon o da bıyıklı mıyıklı ben bile izlemedim güldürme :d
yeni bir diziye başlarsa 10 reytingi garanti ezer geçer necati şaşmaz

- - - Ekleme - - -

vadi ezer çekemeyen çıksın hadi bekliyom çıkın :d

ne vadi konusu ne perşembe konusu hayırdır nerye çıkıyoz balığa mı gardapş :)

aga totalde ezeceğimizi çok iyi bildiklerinden ab avuntusuna geçtiler :d

hızlı biz ramboyla battaL gaziyi ilzeyin polat da onların pinokyosu dedik mi çok ayıp acı biber sürerim ha:)

aga totalde ezeceğimizi çok iyi bildiklerinden ab avuntusuna geçtiler :d

sendemi ab grubundan vazgeçtin takas :))

ricat etmeyin devamı gelir :)))

hattı müdafaa yı terkedin sattı müdafaaya geçin ne koparırsanız kardır ama ikinciliği kurtarırsınız bu çabayla en fazla :))

gözünüzde fazla büyütmüşünüz siz bereni ...beren sizin için ulaşılamayan büyük büyük biryıldız...o yıldızı biraz yeryüzüne indireyim bakalımhoşunuza gitcekmi...

fazla oyunculuk gerektirmeyen karakterleri oynamaz beren asla en kötü filiz akın ya da nebahat çehrenin kabul ettiği seviyeden gider :D

oynayamaz değil oynatmazlar kaldıki dizileri kanal d de diye izleniyo başka projelerde başka kanalda oynasın bu reytingi alsın ben ozaman derim eyvallah bu kadında cevher var amma berende fasa fisodan başka bişi yok :d

totalde ezeceğimizi hepsi biliyo ben her konuda yazdım burda da yazıyorum berenin dizisi vadinin özetiyle yarışır ama özeti geçemez :d özetle kıyasıya kapışırlar ama sonuçta vadi özet 1 adım önde olur :d

oynayamaz değil oynatmazlar kaldıki dizileri kanal d de diye izleniyo başka projelerde başka kanalda oynasın bu reytingi alsın ben ozaman derim eyvallah bu kadında cevher var amma berende fasa fisodan başka bişi yok :d

tabi cnm kesin öledir :d vadi oyuncuları başrol oynayıp da batırdığı dizisi yok bereninn çok şükür 4 dizisi de iyi

totalde ezeceğimizi hepsi biliyo ben her konuda yazdım burda da yazıyorum berenin dizisi vadinin özetiyle yarışır ama özeti geçemez :d özetle kıyasıya kapışırlar ama sonuçta vadi özet 1 adım önde olur :d

totalide kaybedeceksin takas :)

daha iki gün öncesine kadar her iki grubu alırız diyenler bugün ab den vazgeçmişse yarın totalide terkederler yol yakınken biz anca ikinci oluruz diyin sizde kurtulun :))

şimdiden fire verdin bu sözle :))

beren bu kadar korkutucu işte gelişiyle abyi terkettiniz yakında totalide bırakacaksın yakındır destanımız yaklaşıyor :)

benim fire verdiğim falkan yok sen benim yazımı anlamadın heralde ben diyorumki polat abde 0.01 bile alsa adam kendisini kanıtlamıştır beren totali alamamış abde 50 almış napim :D