hemde tekrarlarımızla ezdik bereni yuhh be aşkı memnuyu ezdiğimizi hiç söylemiyom
aşk-ı memnu ile beren 28 reytingle rekor kırarken,
polat mercimek ayıklıyordu )
hemde tekrarlarımızla ezdik bereni yuhh be aşkı memnuyu ezdiğimizi hiç söylemiyom
tabi cnm kesin öledir vadi oyuncuları başrol oynayıp da batırdığı dizisi yok bereninn çok şükür 4 dizisi de iyi
aşk-ı memnu ile beren 28 reytingle rekor kırarken,
polat mercimek ayıklıyordu )
benim fire verdiğim falkan yok sen benim yazımı anlamadın heralde ben diyorumki polat abde 0.01 bile alsa adam kendisini kanıtlamıştır beren totali alamamış abde 50 almış napim
ben ramboyu da izledim battal gaziyide ...hiçbiride bana göre polata benzer karekterler değil... biri vietnamda çarpışan asker diğeri osmanlı akıncısı.....polat bir devlet görevlisi....polat zaten onların pinokyosu değil....ama efsun karekteri emilynin pinokyosu...gerçekleri ve tarihi intikamın yapımcıları ile amerikalılar ..bereni çakmalığa layık görerek yazdılar...şimdi acı biberi beerne sür ...hızlı biz ramboyla battaL gaziyi ilzeyin polat da onların pinokyosu dedik mi çok ayıp acı biber sürerim ha
napsınlar senaryo ana haber bülteninden değil ki vadi gibi uzatsınlarberene reytingi kanal d getiriyo beren star atv veya başka bi kanala geçsin bu reytinglerin hiç birini alamaz ama polat gitti her kanalın en çok izlenen ve reyting alan dizisi olur kaldıki adamlar 10 yıldan beri devam ediyo beren gibi 2 yılda bir daldan dala atlamıyo
vadi 30 reytinglerde şov yaparken beren beslenme çantasını hazırlıyodu okul için
çok beklerisn battal gazi napıyodu bakmadan okla vuruyodu aynı poalt rambo napıyodu her ölüm tehlikeinden yırtıyodu aynı polat emily-efsun değil emily-yağmur bir kere sonra görücez bakalım hangisi daha iyi oynayacak rolüben ramboyu da izledim battal gaziyide ...hiçbiride bana göre polata benzer karekterler değil... biri vietnamda çarpışan asker diğeri osmanlı akıncısı.....polat bir devlet görevlisi....polat zaten onların pinokyosu değil....ama efsun karekteri emilynin pinokyosu...gerçekleri ve tarihi intikamın yapımcıları ile amerikalılar ..bereni çakmalığa layık görerek yazdılar...şimdi acı biberi beerne sür ...
bu söz şunu gösterir
tamam polat kaliteli değil çoluk çocuk izliyor o açıdan beren AB de 50 reuyting alır ama bizde totoşu bırakmayız diyorsun )
yani biraz daha mantığına başvursan etsek totaldende vazgeçeceksin )
çünkü ab si 50 olanın totali en az 30 olur )
doğrudur çünkü beren daha dizi çekmiyordu okulluydu gün çakmaların günüydü o devir )
ama o günün minileri şimdi polatı basket topuna çevirmiş oynuyor )
napsınlar senaryo ana haber bülteninden değil ki vadi gibi uzatsınlar
beren adı varsa artık kanal farketmez sen merak etme en kötü 10 reytingse 8e düşer o da berenden başka yıldız olmqazsa dizide
şikenin mahkeme kararı yokken var diyen hayasızdır açık ve net insanların emeğini böyle karalayamazsınız.