17 Aralık 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

ben bişeyden vazgeçmem vadi ezecek diyorum ezmek toplamda olur ab de değil :d
şimdi dağılın

Moderatörün son düzenlenenleri:
tabi cnm kesin öledir :d vadi oyuncuları başrol oynayıp da batırdığı dizisi yok bereninn çok şükür 4 dizisi de iyi

berene reytingi kanal d getiriyo beren star atv veya başka bi kanala geçsin bu reytinglerin hiç birini alamaz ama polat gitti her kanalın en çok izlenen ve reyting alan dizisi olur kaldıki adamlar 10 yıldan beri devam ediyo beren gibi 2 yılda bir daldan dala atlamıyo :d

geçenlerde vadi toplam 10 sezonda 270 küsür bölümde yüüzde 56 zirvede yer almıştı yarıı zor geçmiş hala bdı bıdı yapıyonuz :d

benim fire verdiğim falkan yok sen benim yazımı anlamadın heralde ben diyorumki polat abde 0.01 bile alsa adam kendisini kanıtlamıştır beren totali alamamış abde 50 almış napim :D

bu söz şunu gösterir

tamam polat kaliteli değil çoluk çocuk izliyor o açıdan beren AB de 50 reuyting alır ama bizde totoşu bırakmayız diyorsun :))

yani biraz daha mantığına başvursan etsek totaldende vazgeçeceksin :))

çünkü ab si 50 olanın totali en az 30 olur :))

00:15 - 00:30 ortalama
#sbt #reyting 'leri; 1) ATV:
4.1 , 2) KANALD: 3.58 , 3)
FOX: 2

beren gül şikeyle aldığı reytinglerin hesabını verecek şimdi agb yok artık geçti o devir şike bitti gelsin de ezek valla sıkıldım :d

hızlı biz ramboyla battaL gaziyi ilzeyin polat da onların pinokyosu dedik mi çok ayıp acı biber sürerim ha:)
ben ramboyu da izledim battal gaziyide ...hiçbiride bana göre polata benzer karekterler değil... biri vietnamda çarpışan asker diğeri osmanlı akıncısı.....polat bir devlet görevlisi....polat zaten onların pinokyosu değil....ama efsun karekteri emilynin pinokyosu...gerçekleri ve tarihi intikamın yapımcıları ile amerikalılar ..bereni çakmalığa layık görerek yazdılar...şimdi acı biberi beerne sür ...

berene reytingi kanal d getiriyo beren star atv veya başka bi kanala geçsin bu reytinglerin hiç birini alamaz ama polat gitti her kanalın en çok izlenen ve reyting alan dizisi olur kaldıki adamlar 10 yıldan beri devam ediyo beren gibi 2 yılda bir daldan dala atlamıyo :d
napsınlar senaryo ana haber bülteninden değil ki vadi gibi uzatsınlar
beren adı varsa artık kanal farketmez sen merak etme en kötü 10 reytingse 8e düşer o da berenden başka yıldız olmqazsa dizide

vadi 30 reytinglerde şov yaparken beren beslenme çantasını hazırlıyodu okul için :d

doğrudur çünkü beren daha dizi çekmiyordu okulluydu gün çakmaların günüydü o devir :))

ama o günün minileri şimdi polatı basket topuna çevirmiş oynuyor :))

ben ramboyu da izledim battal gaziyide ...hiçbiride bana göre polata benzer karekterler değil... biri vietnamda çarpışan asker diğeri osmanlı akıncısı.....polat bir devlet görevlisi....polat zaten onların pinokyosu değil....ama efsun karekteri emilynin pinokyosu...gerçekleri ve tarihi intikamın yapımcıları ile amerikalılar ..bereni çakmalığa layık görerek yazdılar...şimdi acı biberi beerne sür ...
çok beklerisn :d battal gazi napıyodu bakmadan okla vuruyodu aynı poalt rambo napıyodu her ölüm tehlikeinden yırtıyodu aynı polat :D emily-efsun değil emily-yağmur bir kere sonra görücez bakalım hangisi daha iyi oynayacak rolü

sinema filmi rekor kıran ilk tek ve son dizi
hollwood yıldızlarını oynatan tek dizi
cumhurbaşkanını dizisinde oynatan ilk ve tek dizi
ilk kez özet çıkıran dizi
ilk 90 dk lık dizi icat eden dizi
yüzlerce fenomen
baabında cenaze namazları
gazetelere başsağlığı ilanları
helvalar
uykum geliyo daha çok ilkimiz var bu kadaı size yeterrrrrr :D

bu söz şunu gösterir

tamam polat kaliteli değil çoluk çocuk izliyor o açıdan beren AB de 50 reuyting alır ama bizde totoşu bırakmayız diyorsun :))

yani biraz daha mantığına başvursan etsek totaldende vazgeçeceksin :))

çünkü ab si 50 olanın totali en az 30 olur :))

hehe destere görürsem sölerim siz her iki grubuda alırsınız ama rüyanızda gerçi rüyanızdada zor alırsınızda neyse :)

şikenin mahkeme kararı yokken var diyen hayasızdır açık ve net insanların emeğini böyle karalayamazsınız.

son sözüm yatacam artık vadi bereni her türlü ezer şike olmadan hile hurda olmadan türkiye cumhuriyetinde kurtlar vadisi dizisine kafa tutabilecek bir yapım yoktur...

napsınlar senaryo ana haber bülteninden değil ki vadi gibi uzatsınlar
beren adı varsa artık kanal farketmez sen merak etme en kötü 10 reytingse 8e düşer o da berenden başka yıldız olmqazsa dizide

nie öle diyosun bereninde daldan dala atlaması meşhur ya her hafta başka birinin kcağına atlayıp 5 6 sene sürdürebilir diziyi :d

şikenin mahkeme kararı yokken var diyen hayasızdır açık ve net insanların emeğini böyle karalayamazsınız.

reklamda reytingi artıyomuş ne bu :d
show 0 çekmiş ne bu :d
akasya durağı 11 alıyodu ne bu :d
ne yapsa tutuyodu ne bu :d
agb nerde nerde :d
şikeciler sizi