17 Aralık 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

ne alaka dünyada kaç yer ölçüyomuş lafa bak :d israil şirketi işte israil yanlısı kanal d yi şişir babam şişir şişir babam şişir akasya durağı 15 alıyodu be :d arka sokaklar ezeli geçiyodu :d nuri 10 reytingle başlıyodu :d ne yaparsan yap tuttu :d yok öyle yağma şikeciler sizi
aynen en çokda vadiyi şişlirdiler belkide agb olmasa vadi değil 10 yıl bir yıl sürmezdi o şişik reytinglere dua edin :))

arka sokalar tns de de kenanı tokatladı kaç ke z takas komik olma tüm dünyada herke sisrtaile mi bağlanmış da adamalra itiraz yok agb abd şirketi ayrıca

işte sapık ruhlı insanalr sadece kucakalrı görüyor onlara sor bu soruların muhattabı ben değilim

niye sapık ruhlu olsunlarki sapık rulu insanlar asıl onlar ne demek amcanın karısıyla ilişki yaşmak he bana bunu anlatsana izah etsene edemezsin bir ikincisi polat şöyle böyle diyosunuz öyle böyle dediğiniz adamın bir sahnesiyle israile gönderme yaptık ve hiç olmazla sinama filmiyle ordaki gerçekleri anlattık polat öyle yada böyle sanaldan da olsa bi halk kahramanı peki ya beren beren neyiyle anılıyor bunun cevabını ver....

agb dünyada kaç ülked eölçüyor haberiniz var mı hiç bir yerde şike iddası yokken türkiyede var çünkü birilerinin zoruna ve borusuna kaçan reyting oranalrı vardı

vatandaşlar işine geldiğinde şike işine gelmediği yerde doğru sonuç diyor şimdiden ocakta uğrayacakları hüsrana hazırlıyorlar kendilerini :))

hahaha :d iyi güldürdün abd ne demek israil işte :d kanal d ne yanlısı :D yav şikeciler işte şike agb :d

arkadaşım şike yapmış ki postaladılar boş yere mi postalandı agb :d şikeciler

beren saat gerçekten de yıldız mı değil mi 3 ocakta göreceğiz....ben 3 ocakta bir yıldız kayması nasıl olur daha doğrusu nasıl yıldız kaydırılır polat gösterecek...

niye sapık ruhlu olsunlarki sapık rulu insanlar asıl onlar ne demek amcanın karısıyla ilişki yaşmak he bana bunu anlatsana izah etsene edemezsin bir ikincisi polat şöyle böyle diyosunuz öyle böyle dediğiniz adamın bir sahnesiyle israile gönderme yaptık ve hiç olmazla sinama filmiyle ordaki gerçekleri anlattık polat öyle yada böyle sanaldan da olsa bi halk kahramanı peki ya beren beren neyiyle anılıyor bunun cevabını ver....

polat şöyle böyle olabilir ama polatın cinsiyeti bizi ilgilendirmez hiçbir zaman polatın şöyle böyle olmasıyla dalğa geçmedim cinsel tercihi beni ilgilendirmez:))

gerçekte adamalr ördeğe tecavüzx ediyor da aşk ı memnumu ayıp sapık ruhlu insan çok türkiyede sadece dizityi sevişme gören insanlar
sen hiç haber okumuyon mu adam abisinin karısını ayartıyo abisinin öldürüyor nerede yaşıyon sen
vadinin sinemafilmleri gerçekleri bizim görmek istediğimiz gibi anlattı dizide sinemada olanın yüzde 1 i oplsa savaş çıkar

polat şöyle böyle olabilir ama polatın cinsiyeti bizi ilgilendirmez hiçbir zaman polatın şöyle böyle olmasıyla dalğa geçmedim cinsel tercihi beni ilgilendirmez:))

zaten konumuz polatın cinsiyeti değil destere hem ben asıl cevabı emreden bekliyorum :)

yani takasın gösterdiği cirolar şişirme diyorsun :))

o ciroları agb sayesinde aldınız şişirdilermi vadiyi

bunumu diyorsun :))
agbnin ölçümü bir vakte kadar doğruydu....2009 dan sonra ne olduysa oldu....eski western filmleri gibi şehre kötü bir adam geldi ..şehrin düzeni kökten değişti..

Şikeciler
smiley_hungry.gif
Halay.gif

arkadaşım şike yapmış ki postaladılar boş yere mi postalandı agb :d şikeciler

şike yaptıysa 7 yıl sizi şişirdi o zaman işinize geliyordu şişirmesi sonra şişirilemeyecek kadar minik kaldınız düşünce işinize gelmedi :))

geçen senen şişik reytingler sayesinde sbt ye sarıldınız elinizde kaldı tutunduğunuz dal :))

hayat böyle işte çok fazla güvenmeyeceksin çakma kahramanlara her tilkiyi altedecek bir aslan var dünyada:)

polatı kapan aslanda beren oluyor :))

gerçekte adamalr ördeğe tecavüzx ediyor da aşk ı memnumu ayıp sapık ruhlu insan çok türkiyede sadece dizityi sevişme gören insanlar
sen hiç haber okumuyon mu adam abisinin karısını ayartıyo abisinin öldürüyor nerede yaşıyon sen
vadinin sinemafilmleri gerçekleri bizim görmek istediğimiz gibi anlattı dizide sinemada olanın yüzde 1 i oplsa savaş çıkar

illaki çıkıyor öyle manyak sapk ruhlu adamlar peki berendede bunu anlattı diyosunz ozaman beren ne oluyo..

mahkeme kararı olmadan insanalr hakkında atıp tut öteki tarafa hesabı verirsin bu dünyada senn kararını değiştirecek güç kalmamış

- - - Ekleme - - -

illaki çıkıyor öyle manyak sapk ruhlu adamlar peki berendede bunu anlattı diyosunz ozaman beren ne oluyo..
beren değil aşk ı memnu bir kere tek karaktere indiremesin o diziyi
beren boşanalım kaçalım diyor diziyi izlediysen tabi yani suç onda deil erkek yok dizide arkasndan gelecek
aş k ı memnu çok da uçuk bir konu anlatmadı türkiye gerçeği bu