17 Aralık 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

Tecavüz=Beren
Halay.gif

estağfıurullah o senn fantezi dünyan :)

berenden bi cacık olmaz canınızı sıkmayın kaldiki
olsa olsa polat halkın kahramanı berense atıştırmalık fıstığı olur :d
neyse herkeze hayırlı geceler...

mademki o kadar intikamcıkesildiniz..intikamınızın 3 ocak reytingini yazayım da sonra yorum yapmadı demeyin....total 1.kvp 16-17 reyting...2.kvp özet 8-9 reyting...3.intikam 5-6 reyting.....ab grubu....1.kvp 13-14 reyting... 2.intikam 7-8 reyting 3.kvp 5-6 reyting.....bu reytingleri tarafsız gözle yazdım not edin aynısı çıkacak....tns analizleri ve reyting tahminlerim bu yönde....o gece teleskobu olanlar büyük bir yıldız kayması görecekler....[8D]

00:45 - 01:00 ortalama
#sbt #reyting 'leri; 1) FOX:
2.53 , 2) STAR: 1.6 , 3) ATV:
1.49

mahkeme kararı olmadan insanalr hakkında atıp tut öteki tarafa hesabı verirsin bu dünyada senn kararını değiştirecek güç kalmamış

- - - Ekleme - - -

beren değil aşk ı memnu bir kere tek karaktere indiremesin o diziyi
beren boşanalım kaçalım diyor diziyi izlediysen tabi yani suç onda deil erkek yok dizide arkasndan gelecek
aş k ı memnu çok da uçuk bir konu anlatmadı türkiye gerçeği bu

sen lafı herzaman kendi işine göre çevir ben sana beren halkın neyi diyorum neyiyle övünücez bu kadının diyorum sen bana hikaye anlatıyon hadi eyvallah :)

ya şu forum mesajlarını tarasanıza kimçıkardı yine bu beren - polat mevzusunu...bir kişi yorum yazıyo herkes gazına geliyo....

sen lafı herzaman kendi işine göre çevir ben sana beren halkın neyi diyorum neyiyle övünücez bu kadının diyorum sen bana hikaye anlatıyon hadi eyvallah :)

cesaretyile övün kocasından koxcası istiyor diye bebk doğurmuyor çok da zeki giyinmeyi, biliyor bihter karakteri türkiyede kaç kadın var öle

cesaretyile övün kocasından koxcası istiyor diye bebk doğurmuyor çok da zeki giyinmeyi, biliyor bihter karakteri türkiyede kaç kadın var öle

hahaha cesaretiyle övüncekmişiz emre gece gece ne adamsın ya sen cesaretiyle övünmeye devam et başka bişi demiyorum :D

beren resimlerine daldım :))

bir o sayfaya bak kız muhteşem ya görsen polatı terkeder berenin dizisine koşarsın :))
biliyorum okızı...revenge sanıldığı kadar abartılcak bir dizi değil...abd toplumuna göre empoze edilmiş bir abd yapımı.... ilk bölümünün birazına baktım....lost x fıles kalitesinde değil.....zaten öyle büyük senaristliğ gerek yok bu diziyi yazmaya..amerikalılar ne diziler yazıyolar aklım durdu nerdeyse dizinin adını unuttum..kurbanın gözünü çıkardılar polisler son gördüğü anı kaydedip katili buluyorlar..adı aklıma gelmedi dizinin ....

hahaha cesaretiyle övüncekmişiz emre gece gece ne adamsın ya sen cesaretiyle övünmeye devam et başka bişi demiyorum :D

ee işte vaide koca arkasına saklanmış kadın dolu olunca tersi rolündeki karakteri kabullenmek zıor
savcı bile saçma vadidedki öle savcı mı olur

- - - Ekleme - - -

biliyorum okızı...revenge sanıldığı kadar abartılcak bir dizi değil...abd toplumuna göre empoze edilmiş bir abd yapımı.... ilk bölümünün birazına baktım....lost x fıles kalitesinde değil.....zaten öyle büyük senaristliğ gerek yok bu diziyi yazmaya..amerikalılar ne diziler yazıyolar aklım durdu nerdeyse dizinin adını unuttum..kurbanın gözünü çıkardılar polisler son gördüğü anı kaydedip katili buluyorlar..adı aklıma gelmedi dizinin ....

abd deki dizilerin yüzde 75 den daha çok izleniyor di,zi dizi tam türk işi ne abd si

bence sen berenin intikamını izleyceksinde ayıp olmsın arkadaşlarına diye polatı savunuyorsun :))

kalitenin nerde olduğunu bilecek kadar akıllı adamsındır hızlı bırak bu polatı artık ondan oyuncu olmaz:))

eğer bu revenge başrol karekteri olarak t.büyüküstün olsaydı ve saçları sarı olarak intikam alsaydı....vadi karşısında belki biraz daha şansı olabilirdi..beren saat le bu dizi harcanmış....tuba emilyden bile daha güzel kadın ve intikam almak istese herkesi öttürür...

eğer bu revenge başrol karekteri olarak t.büyüküstün olsaydı ve saçları sarı olarak intikam alsaydı....vadi karşısında belki biraz daha şansı olabilirdi..beren saat le bu dizi harcanmış....tuba emilyden bile daha güzel kadın ve intikam almak istese herkesi öttürür...

bırakın bu işleri tubanın beren karşısına geçmeye cesareti yok sen hangi hikayeden bahsediyorsun :))

fırsat bulsa karizmanın gideceğinden korkmasa polat bile perşembeden ayrılıp başka güne geçmek için çırpınırdı hala berenle yarıştırmak için tuba ve polat gibi tüy siklet oyunculardan bahsediyorsunuz :))

yok artık sadece güzllik değil oyunculuk önemli burada tükiyedeki en iyi 3 kadın oyuncudan biri beren

bence sen berenin intikamını izleyceksinde ayıp olmsın arkadaşlarına diye polatı savunuyorsun :))

kalitenin nerde olduğunu bilecek kadar akıllı adamsındır hızlı bırak bu polatı artık ondan oyuncu olmaz:))
ben vadiyi polat için izlemiyoum ki vadiyi izlenir kılan başka nedenlerde var....vadi oyuncualr üzerine kurulu dizi değil...öyle olsaydı tüm başrolleri gittikten sonra devrilirdi...şimdiki reytingleri belli...intikamı izleyeceksin diyorsun....ben aslını beğenmedimki türkçe çevrimini izleyeyim....izleyecek olsam aslını izlerim....zaten intikamın anlattığı senaryo intikam ihanet silah her kavram fazlasıyla vadide var....

ben vadiyi polat için izlemiyoum ki vadiyi izlenir kılan başka nedenlerde var....vadi oyuncualr üzerine kurulu dizi değil...öyle olsaydı tüm başrolleri gittikten sonra devrilirdi...şimdiki reytingleri belli...intikamı izleyeceksin diyorsun....ben aslını beğenmedimki türkçe çevrimini izleyeyim....izleyecek olsam aslını izlerim....zaten intikamın anlattığı senaryo intikam ihanet silah her kavram fazlasıyla vadide var....

aslını beğenmiyorsan intikama bayılacağından eminim aslını beğenseydin zaten ramboyu izlerdin çakma polatı izlemezdin sen aslını boşver biz bizim geleneklere adapte edileni izleriz sende intikamın en sadık izleyicisi olacaksın şimdiden söyleyeyim :))