17 Aralık 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

ben vadiyi polat için izlemiyoum ki vadiyi izlenir kılan başka nedenlerde var....vadi oyuncualr üzerine kurulu dizi değil...öyle olsaydı tüm başrolleri gittikten sonra devrilirdi...şimdiki reytingleri belli...intikamı izleyeceksin diyorsun....ben aslını beğenmedimki türkçe çevrimini izleyeyim....izleyecek olsam aslını izlerim....zaten intikamın anlattığı senaryo intikam ihanet silah her kavram fazlasıyla vadide var....

polat hangi strateji içni yatağa girdi :d polatın ailesi suçsuz muydu polat kimle yer değişti

ne diyon aga ya 2 dk lık konuk oyuncu olmuş 1.olmasını mı bekliyon o da bıyıklı mıyıklı ben bile izlemedim güldürme :d
yeni bir diziye başlarsa 10 reytingi garanti ezer geçer necati şaşmaz

- - - Ekleme - - -

vadi ezer çekemeyen çıksın hadi bekliyom çıkın :d

aga ya ne alemsin milleti konudan kovuyon::F:F😀d

- - - Ekleme - - -

Agam benlm ya:D

şunu herkes bilsin...bir daha yazmam..artık perşembenin ipleri vadinin elinde....intikam dizisi vadiyi ne yazıkki durdurabilcek bir dizi değil.....eğer vadi bu muhteşem bölümleri devam ettirirse izleyici bırakın intikama geçmeyi kanal d de ne var diye merak bile etmiyecek...yani bu reyting savaşını gruptan çıkma olarak değerlendirisek intiakmın geleceği vadinin oynayacağı maçlara bağlı...eğer vadi şimdiki çizgiyi devam ettirirse intikamın kuyusunu bir zahmet berenciler kazsın...

şunu herkes bilsin...bir daha yazmam..artık perşembenin ipleri vadinin elinde....intikam dizisi vadiyi ne yazıkki durdurabilcek bir dizi değil.....eğer vadi bu muhteşem bölümleri devam ettirirse izleyici bırakın intikama geçmeyi kanal d de ne var diye merak bile etmiyecek...yani bu reyting savaşını gruptan çıkma olarak değerlendirisek intiakmın geleceği vadinin oynayacağı maçlara bağlı...eğer vadi şimdiki çizgiyi devam ettirirse intikamın kuyusunu bir zahmet berenciler kazsın...

bu şekil düşünmek ve bu şekil hayal kurmak seni mutlu ediyorsa sorun yok hızlı :)

psikolojik açıdan hayaller insanların üzerinde yatıştırıcı etki yapan ilaçlar gibiymiş

gerçekler farklı olsada seni kendi hayallerinde mutlu görmek senin açından iyi bir durum :)

oha la işi aşçı uşağam uşak bahçıvana bahçıvan şöföre sonra hepsi şöföre olayınadöndü kısacası yolun sonu desterenin fok balıkları :D

bu şekil düşünmek ve bu şekil hayal kurmak seni mutlu ediyorsa sorun yok hızlı :)

psikolojik açıdan hayaller insanların üzerinde yatıştırıcı etki yapan ilaçlar gibiymiş

gerçekler farklı olsada seni kendi hayallerinde mutlu görmek senin açından iyi bir durum :)
adın niye destere anladım.....insanların kafalarını önce ütülüyon sonra kesiyon...millete kafa namına birşey kalmıyor....ben ne bereni seviyom ne revengeyi güzel kardeşim...izlemiyide düşünmüyom...fanatiklik nire ya......ben nere beren nere....şu emily midir efsun mudur nedir intikamı aşkından alcak....babasını boynzlayanlardan mı alcak nerden alırsa alsın....benden almasında aman uzak dursun.....zaten bir tane kafa var...onuda forumda mesaj yazarken kaybedemem....:heart-borken:

- - - Ekleme - - -

uykum geldi ben gidiyommm.....zaten her kafadan bir ses çıkmaya başladı.....bu pazar gecesi yorumunu polat-beren ringine çeviren ben dahil herkese üstün gayretlerinden dolayı tebrik ederim....herkese iyi geceler....son sözüxemreye bırakarak kürsüyü terk ediyorum....

- - - Ekleme - - -

adın niye destere anladım.....insanların kafalarını önce ütülüyon sonra kesiyon...millete kafa namına birşey kalmıyor....ben ne bereni seviyom ne revengeyi güzel kardeşim...izlemiyide düşünmüyom...fanatiklik nire ya......ben nere beren nere....şu emily midir efsun mudur nedir intikamı aşkından alcak....babasını boynzlayanlardan mı alcak nerden alırsa alsın....benden almasında aman uzak dursun.....zaten bir tane kafa var...onuda forumda mesaj yazarken kaybedemem....:heart-borken:

- - - Ekleme - - -

uykum geldi ben gidiyommm.....zaten her kafadan bir ses çıkmaya başladı.....bu pazar gecesi yorumunu polat-beren ringine çeviren ben dahil herkese üstün gayretlerinden dolayı tebrik ederim....herkese iyi geceler....son sözüxemreye bırakarak kürsüyü terk ediyorum....
pazartesi gecesi yorumunu özür...benim kafayı beren çalmış....

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

pazartesi gecesi yorumunu özür...benim kafayı beren çalmış....

hızlı arkadaşım çabuk pes ediyorsun :))

sinirlendin belki hak veriyorum sana ama olayın inanki nickle alakası yok :))

intikamla bir alıp veremediğin yoksa benimde polatla işim olmaz sevenleri zaten yıllardır izliyor kimse engel olmuyor bu duruma herkes özgürdür :)

ama espriyle karışık mesaj dalaşına gelemeyeceksin hiç girmeyeceksin bu olaya :))

seni daha sağduyulu mesajlarda görmek isteriz forumun sakin köşeleri var orda istediğin kadar geniş ve anlamlı mesajlarınla foruma katkı sağlayabilirs,in karambolden çıkmaya çalışırken karambole gelmekde bir şansızlık örneği sanırım bu gece bunu yaşadın ..:)

ama inanki forumda seninle karşılıklı atışmakta hoştu

sinirlenmemek kaydıyla atış serbesttir reyting kısmında :))

iyi ki forumda değilmişim. destere ve emre her konuyu polata getirmesinden gına geldi. yahu iki dakika sabredin 3 ocakta hanyayı konyayı göreceğiz. sadece 2hafta yahuu .ama yeter

iyi ki forumda değilmişim. destere ve emre her konuyu polata getirmesinden gına geldi. yahu iki dakika sabredin 3 ocakta hanyayı konyayı göreceğiz. sadece 2hafta yahuu .ama yeter

forumda olsaydında mesajların arada kaynardı beyazsoy sen sakin huzurlu ortamların insanısın bu tarz hız gerektiren konular sana göre değil :))

byazsoy desterenin 7d gözlük bile böle görmüyor sen nasıl görüyon bir çözsek bir yorumları kim konuyu nereye getirmiş adamalr kenan hiçtir deyor vadi onu nda ezer dediler konu oradan berene geldi artık gidşatı sen tahmşin et

byazsoy desterenin 7d gözlük bile böle görmüyor sen nasıl görüyon bir çözsek bir yorumları kim konuyu nereye getirmiş adamalr kenan hiçtir deyor vadi onu nda ezer dediler konu oradan berene geldi artık gidşatı sen tahmşin et

beyazsoy anlamıştır anlamasına konu nasıl buraya geldi kimler getirdi çok iyi bilir ama her zamanki huyudur işine geldiği yerden anlar lafı :))

tarafsızlık adına zerre kadar mesaj yazma çabası yoktur :))