polat alemdar ne yaparsa yapsın bu saatten sonra 10 reytingle başlayacak o iş
aga kurt kanunu geldı ılk 50 gıremedı polat vadı vadı polat demek aga
polat alemdar ne yaparsa yapsın bu saatten sonra 10 reytingle başlayacak o iş
sen şimdi polat saçmada berenin oynadığı diziler gerçekçimi demeye getiriyon....ayrıca tns ye baktım...f.gülün suçu neyi göremedim....sbt dede bir polat kazanmış bir beren...son bölümü sbt de 10 reytingle final yapmış ezik beren şimdi vadi 16 alıyor sbt de...berenin finalini bile sollamış...buna ava giderken avlanmak denir xemreciğim..
Ne diyoM!!! DiyoM ki Kenan ile Necatiyi bir tuttun.DiyoM ki birisi gün geçtikçe kendini geliştirirken diğeri hala dublajla idare edilebilen abi torpili yiyen birisi diyoM...AnlatabiliyoM?ne diyon
kimin izleneceği değil ikisininde izleneceği belli :biggrin:
sana göre polat çok saçma bir karekter ve berenin oynadığı dizilerde saçmalık yokmu diyon...her türlü haltı bilir polat dediğin gibi ama yetenek yok adamda beyinde yok )
senaristlerin tırıvırı senaryolarını bir çakma kahraman edasıyla çözmek bir başarı değil )
bir kertenkeleden beynini kullanmasını beklerim ama polattan asla )
takas şimdi poaltı koy ali rıza bey in yerine yaprak dökümüne kim izler
Ne diyoM!!! DiyoM ki Kenan ile Necatiyi bir tuttun.DiyoM ki birisi gün geçtikçe kendini geliştirirken diğeri hala dublajla idare edilebilen abi torpili yiyen birisi diyoM...AnlatabiliyoM?
aga fragmanı izledik zaten demin çıktı deyince v2 sandım
sende bereni nazife annenin yerine koy onu kim izler 😀d
berenmden kat kat iyi oyuncu beren sevişmeden tecavüzden başka bişey oynayamaz oynadığını da görmedik yetenek kabızı beren
necati şaşmaz türkiye nin en iyi oyuncularndan süper oyuncu müthiş oyuncu bu bi gerçek
vadi 6 reyting alsın beren karşısında öpüp başına koysun
naqzife anne başrol değil ki onun için izlenmiyor zatren dizi
haklısın destere aralarında en az 6 reyting oynar oda ilk haftanın hatrına sonra polat yine yüksekten uçar
ne diyon aga ya 2 dk lık konuk oyuncu olmuş 1.olmasını mı bekliyon o da bıyıklı mıyıklı ben bile izlemedim güldürme
yeni bir diziye başlarsa 10 reytingi garanti ezer geçer necati şaşmaz
- - - Ekleme - - -
vadi ezer çekemeyen çıksın hadi bekliyom çıkın