17 Aralık 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

sen şimdi polat saçmada berenin oynadığı diziler gerçekçimi demeye getiriyon....ayrıca tns ye baktım...f.gülün suçu neyi göremedim....sbt dede bir polat kazanmış bir beren...son bölümü sbt de 10 reytingle final yapmış ezik beren şimdi vadi 16 alıyor sbt de...berenin finalini bile sollamış...buna ava giderken avlanmak denir xemreciğim..

sbt te sizin çakma şişik reytinglerinizde bile beren 20 haftanın 18 inde açık ara öndedir :))

şimdi boş günde çalım atmak caka satmak bir başarı değil intikam gelince gerçek destanlar krallığı devralacak çakmalardan :)

telefona bir vadi müzikleri atmışım of of of ki ne of :D müthiş telefonum şölen yapıyo resmen enfesto süper ötesi süper harika müzikler yok böyle bişey türküsünden mix ine cenderesinden gladiosundan köstebeğinden gece görüşüne bu aşk tan altın hızmaya suriye mix ten kara mix e mete aymar dan bu şehir girdap gülüme hepsini attım süper ya yok böyle müzikler :D

her türlü haltı bilir polat dediğin gibi ama yetenek yok adamda beyinde yok :))

senaristlerin tırıvırı senaryolarını bir çakma kahraman edasıyla çözmek bir başarı değil :))

bir kertenkeleden beynini kullanmasını beklerim ama polattan asla :))
sana göre polat çok saçma bir karekter ve berenin oynadığı dizilerde saçmalık yokmu diyon...

Ne diyoM!!! DiyoM ki Kenan ile Necatiyi bir tuttun.DiyoM ki birisi gün geçtikçe kendini geliştirirken diğeri hala dublajla idare edilebilen abi torpili yiyen birisi diyoM...AnlatabiliyoM?

vadi diyorunm dediğimi iyi oku sonra cevap yaz diyoM hadi bakam

berenmden kat kat iyi oyuncu beren sevişmeden tecavüzden başka bişey oynayamaz oynadığını da görmedik :d yetenek kabızı beren :d
necati şaşmaz türkiye nin en iyi oyuncularndan süper oyuncu müthiş oyuncu bu bi gerçek

beren destanı sizi 4 yıl ikinciliklere mahkum etti berenin özeti kadar reyting alamadınız kapı dışarı edildiniz çakma efsaneniz sona erecekti dua edin beren ara verdi :)

ocakta yeniden sahnelerde muhteşem yetenek abidesi :)

aga kurt kanunu geldı ılk 50 gıremedı polat vadı vadı polat demek aga

ne diyon aga ya 2 dk lık konuk oyuncu olmuş 1.olmasını mı bekliyon o da bıyıklı mıyıklı ben bile izlemedim güldürme :d
yeni bir diziye başlarsa 10 reytingi garanti ezer geçer necati şaşmaz

- - - Ekleme - - -

vadi ezer çekemeyen çıksın hadi bekliyom çıkın :d

vadi bereni 2006 da tekrarlarıyla ezdi sonra aşkı memnuyu ezdi berenin baş belası :d :d

ne diyon aga ya 2 dk lık konuk oyuncu olmuş 1.olmasını mı bekliyon o da bıyıklı mıyıklı ben bile izlemedim güldürme :d
yeni bir diziye başlarsa 10 reytingi garanti ezer geçer necati şaşmaz

- - - Ekleme - - -

vadi ezer çekemeyen çıksın hadi bekliyom çıkın :d

ocakta çıkacaklar belli forumu terkedip uçankuş sayfalarına gömüleceksiniz :))