17 Aralık 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

bağımsız düşündüm tek diziye odaklanmış kişilerle anlaşıyosan sen de pek farklı değilsin demektir:)

başkaları tanımlarkende bu hataya düşüyon. hep bir karşıtlık aynılıktan tanımlıyorsun herşeyi... bari bu tanımlamaları dogru yapsan :)))) bu foumda ben herkesle anlaşıyorum herkesin kendi dilile konuşuyorum. bak en çok senle mesajlaşıyorum mesela :))))

başkaları tanımlarkende bu hataya düşüyon. hep bir karşıtlık aynılıktan tanımlıyorsun herşeyi... bari bu tanımlamaları dogru yapsan :)))) bu foumda ben herkesle anlaşıyorum herkesin kendi dilile konuşuyorum. bak en çok senle mesajlaşıyorum mesela :))))

çok mesajlaşmak anlaşmak anlamına gelmez en çok mesajlaştıklarım sen-takas-destere 3 nüz de kankimsiniz:) tanımlamam gayet objektif kenan bile vadinin karşısına gelse o kim ki diyecek insanla dolu forum

23:45 - 00:00 ortalama
#sbt #reyting 'leri; 1) ATV:
5.9 , 2) FOX: 4.01 , 3)
KANALD: 3.55

çok mesajlaşmak anlaşmak anlamına gelmez en çok mesajlaştıklarım sen-takas-destere 3 nüz de kankimsiniz:) tanımlamam gayet objektif kenan bile vadinin karşısına gelse o kim ki diyecek insanla dolu forum

ben anlaşıyorum. sen anlaşamıyorsan bilemem artık. o senin sorunun :))))) kimseyle problemin yok( hakaret edenler hariç)

KMOİ 'de Mustafa diye oğlan twitterda 100 bin takpçim var mimarin filan dedi twiterda alay konusu oldu patır patır onun hakkında yazılıyor ::F:F

Kim milyoner olmak ister "Zaten bir çok ünlü beni takip ediyor. -İlk soruda elendi :D:D unflowwwww
Kim milyoner olmak ister Mustafa Bir fenomenin cöküşü :Dddddd
Kim Milyoner Olmak İster'deki fenomen çocuk gece gece güldürdü, bir de ünlüler de takip ediyormuş iyi bok yiyolar asdfghjk
Az önce kim milyoner olmak ister'de 1. soruda elenen 100 bin takipçisi olduğuyla övünen twitter fenomeni (!) kim ? Tanıyan var mı ? dsghdhgs
Az önce ''kültürlü'' bir fenomen arkadasımız Kim Milyoner Olmakİster'de ilk soruda patladı :( ''saftroloji''
Az once KİM MİLYONER OLMAK İSTER de yarismaci olan,100bin takipcisi olan ve bicok unlunun takipettigi MUSTAFA kim lan :)
Kim Milyoner Olmak İster'de yarisan cocugun babasi, "oglumun twitterda 100 bin takipcisi var "diye hava atiyordu ilk soruda elendi djfjdjjfd

kenan 1 numara ama vadi bu ülkenin gerçeğidir vadi karşısında izlenmez

sanırım cevap vermekte zorlanıyorsun :))

yoksa bu kadar basit bir cümle kurmazdın :))
bu cümlenin basit olduğunu cevap yazmakta zorlandığımı 6 kelimenin neresinden çıkardın....kendin zorlanıyon cevap yazmaya bana ihale ediyon....öyle olmasa her lafı polatla berene getirmezsin....:stung:

kenan 1 numara ama vadi bu ülkenin gerçeğidir vadi karşısında izlenmez

vadi kenanın tırnağı etmez :))

parlak polatı kenanın eline teslim edeceksin evire çevire eşek sudan gelinceye kadar polatı dövecek :))

bakalım bir daha polat kahramanlık taslıyormu

misket gibi boy var polatta türlü türlü huy var:))

atatürk 1.70 dir beyler :D bu iş boya moya bakmaz devede de boy var bi halta yaramadıktan sonra kenan 1 numara amma ve lakin vadi karşısına geçmez o da bilir ki vadiyle seyircisi %70-80 aynıdır ve o seyirciler ikisi olduğundan vadi seçeceklerini bilir kenan başka günlerde ezer adamı :D

bu cümlenin basit olduğunu cevap yazmakta zorlandığımı 6 kelimenin neresinden çıkardın....kendin zorlanıyon cevap yazmaya bana ihale ediyon....öyle olmasa her lafı polatla berene getirmezsin....:stung:

bir kelimelik soruma 5 cümlelik cevap yazmandan konu sıkıntısı çektiğin anlaşılıyor :)

polata burda atıp tutanlar yolda görse abi imza abi foto diye yalvarırlar :d :d şansen ben bereni yolda görsem dönüp bakmam bile o benden imza alsın ama ona imza vermem :d