şimdi baktim adam akıllı bişey yok..Bi mehmet Günsür'ün talyan filmini izle Tanıdık yuz
snn yorumu takas beğendiğine göre tam tersi olacak
yorumu yazarken o kadar hız yapmışınki kelimelerin devreleri yanmış..birşey anlaşılmıyor...15-16 reytingi görünce my hatalrını farklı hatalrını bulup aynı konuları açmayı-nca aynı viideoyu aynı yotrumla 4kez açmayınca bana yetişirsin
sende ki asıl sorun kendini kişilere karşıtlık olarak tanımlaman ))) bu da karşıdaki kişi olmaazsa senden olmyacaksın demektir ))) kişilerden sıyrıl bagımsız kendini tekrar oluştur )))
bende öyle düşüncektim ...turkcellin g.style tüm düşüncelerimi alt üst etti...yav bi reklam bu kadar da kötü olur bu kadar da insanı sinir eder şu gülse birsel in oynadığı bonus reklamı o kadar berbat ki o reklam çıkınca sinirleniyom hangi mantıkla çekilmiş yav berbat berbat
yd gerçekten çok iyi absürd komedi olarak şu an e iyi diyebiliriz
acaba buna kaç kişi atlayacak )))
acaba buna kaç kişi atlayacak )))
o tek diziye odaklanmış sen iki diziye odaklanmışın...m.yüzyıl-intikam .....😱nthego:bağımsız düşündüm tek diziye odaklanmış kişilerle anlaşıyosan sen de pek farklı değilsin demektir
o tek diziye odaklanmış sen iki diziye odaklanmışın...m.yüzyıl-intikam .....😱nthego:
o tek diziye odaklanmış sen iki diziye odaklanmışın...m.yüzyıl-intikam .....😱nthego:
forumdan değilim favori forumdanım...forumdan değilsin sen galiba kolay gelsin sana