iyi geceler dostlar...bu geceanlıklarda kim kimi ezdi cevap yazın ona göre hızlı bir yorum yapıştırayım....
intikam ezdi bu gece)
karadayıda macunu asfalta yapıştırdı
iyi geceler dostlar...bu geceanlıklarda kim kimi ezdi cevap yazın ona göre hızlı bir yorum yapıştırayım....
Kim Milyoner Olmak İster'de muthiş bi kadın var okumalarina engel olan ailesini polise şikayet etmiş
Şişman bi adam vardi oraya denk geldiysen o adam sıkıcıydı Kadının hikayesi sağlamdı amaşimdi açtım kanalıda sarmadı kmoi)
zor olmasa gerek sadece hata aramaya odaklanılırsaumarım ulaşırsınız )))) ama bunun için nu işi zevk olarak yapman lazım . hata bulmak için zorlamayınca senin düştüğün duruma düşülüyor işte )))))
Kızın şivesi doğulu gibi ama amerikada mı ne okumuş uluslar arası ilişkiler bişiler bişiler anlattı bıdı bıdı gülmekten dinleyemedimmilyonere artık hikayesi ilginç tipleri çıkarıyorlar. pop starın taktiği )))))) bide az bilenlelerle köylü gibi duranlara kolay soru soruyorlar.. taktikleri güzel
Şişman bi adam vardi oraya denk geldiysen o adam sıkıcıydı Kadının hikayesi sağlamdı ama
zor olmasa gerek sadece hata aramaya odaklanılırsa
sen bu kafayla gidersen bayagı bir zor olacak gibi ))))))
snn yorumu takas beğendiğine göre tam tersi olacak
acunu da ezen bir babayiğit çıktı sonunda...acun oldu macun.....
karadayının 15 dakikalık son reklamı macunu silmiş haritadan)
15-16 reytingi görünce my hatalrını farklı hatalrını bulup aynı konuları açmayı-nca aynı viideoyu aynı yotrumla 4kez açmayınca bana yetişirsinbeni kendinle karıştırdın galiba ben sallamam tahminlerin nokta atışı gibi çıkar
karadayıya biraz daha aksiyon girmesi lazım bi dövüş sahnesi coşturuyo diziyi zaten silmiş süpürmüş helal be admaım kenan maşallah kimse deviremez boy pos endam güç kuvvet süper
şimdi baktim adam akıllı bişey yok..Bi Mehmet Günsür'ün İtalyan filmini izle Tanıdık yuztv bu da kendime bir film açıp seyredeceğim )