Kapasiten ne senin günlük dizi bile yapıyorlar az ve öz iş yap.Hepsi bitince sadece Piraye'yi yapsın FOX'a.
![]()
Kapasiten ne senin günlük dizi bile yapıyorlar az ve öz iş yap.Hepsi bitince sadece Piraye'yi yapsın FOX'a.
![]()
Ne satması yahu ben senin gibi hiç birzaman düşünmedimki seni satimKenanı hiç sevmiyorum öyle olsun istemem ama 20 Dakika'da ki o abartılı oyunculuğu beni acayip soğuttu.Role hiç yakışmıyordu adam 25 bölüm kahroldum.
Hemen şak şakla zaten.Sattın 2 dakikada.
![]()
vışşhh piraye bence kanal d lik
![]()
Kenanıda sevmiyormuş @destere 😱
Kenanı hiç sevmiyorum öyle olsun istemem ama 20 Dakika'da ki o abartılı oyunculuğu beni acayip soğuttu.Role hiç yakışmıyordu adam 25 bölüm kahroldum.
Hemen şak şakla zaten.Sattın 2 dakikada.
![]()
Ne satması yahu ben senin gibi hiç birzaman düşünmedimki seni satim![]()
Sen neyi seviyon ki 😱Aynen sevmiyorum hatta itici buluyorum.Kenan Mehmet Günsur Çağatay İlker en gereksiz oyuncular.![]()
Bende dışarı kaçıyorum görüşürüzniye 20 dakikada abartılı oynadı peki ??
çünkü partneri tuba çok eksik oynuyordu onun açığını kapamak içiniki kişilik oynamak zorunda kaldı ne yapsın vatandaş)
burdada @ABAY_06 ı kızdırdık şimdi bana patlayacak ben çıkayım konudan)
Kenanıda sevmiyormuş @destere 😱
niye 20 dakikada abartılı oynadı peki ??
çünkü partneri tuba çok eksik oynuyordu onun açığını kapamak içiniki kişilik oynamak zorunda kaldı ne yapsın vatandaş)
Sen neyi seviyon ki 😱
Bende dışarı kaçıyorum görüşürüz![]()
Evet haklısın Kenan gibi oyuncumu varya bulmuşta beğenmiyo bideçağatay hayranından ne beklenirki )) çağatay seven biri kenanı sevse zaten orda terslik olurdu)
Haklı olsan senin tarafında yer alırıdım ama haksızsınOrtalığı karıştırdın benim tarafında yer almalıydın.![]()
Tuba'y a laf yok gine konuyo tuybaya bağladınniye 20 dakikada abartılı oynadı peki ??
Sana diyecek laf bulamıyorum @destere 😱Aynen Kenanına dokunduk adamın.
Tuba'da kötüydü ama İlker o kadar abartıyordu ki rolü soğutuyordu rolden.Tuba'dan daha başrol bir karakterin bu kadar itici olması batırıyordu diziyi.
2. olarak role hiç yakışmıyordu.Kenan olsa hiç yakışmazdı.
Walla bilmiyorum Kenan berbat itici bir isim.
Kıvanç benim için en iyisi jön diyebilinecek cinsten.
Murat Yıldırım çok iyi oyuncu.
Burak Özçivit kötü oyuncu ama role yakışıyor.
Aras Bulut Çok iyi oynuyor.
Zaten fazla iyi erkek oyuncu yok bunları takip ederim senayoya bağlı olarak.
Engin, Kenan, Mehmet Günsur,İlker Aksum, Kadir Doğulu...Sıfır hepsi.![]()
Evet haklısın Kenan gibi oyuncumu varya bulmuşta beğenmiyo bide
Haklı olsan senin tarafında yer alırıdım ama haksızsın
Tuba'y a laf yok gine konuyo tuybaya bağladın
Sana diyecek laf bulamıyorum @destere 😱