Keşke komedi dizisi de sevseydiniz Kardeş Payı muhteşem dizi zeka ürünü![]()
kardeş payı işler güçlere çok benzer bir dizi komedi ile aram yok ama bu tarz komedi ile aram hiç yok o yüzden izledim biraz sonra vazgeçtim
Keşke komedi dizisi de sevseydiniz Kardeş Payı muhteşem dizi zeka ürünü![]()
Hep dram nereye kadar,arada bir ruhu da dinlendirmek gülmek eğlenmek lazım.kardeş payı işler güçlere çok benzer bir dizi komedi ile aram yok ama bu tarz komedi ile aram hiç yok o yüzden izledim biraz sonra vazgeçtim![]()
Limon Film şaşırtmadı.Umutlar azalıyor..
Hep dram nereye kadar,arada bir ruhu da dinlendirmek gülmek eğlenmek lazım.![]()
İlker Aksum tam armut hiçde karıştırmadım.![]()
Abow ne diyo bu @sokak sanatioyuncu olarak dört dörtlük ama tip olarak bir manken tipi yok adamda sırf o yüzden başrol olamaz diyenler varsa onları kendi hallerine bırakıyorum)
e2'de bakmıştım bir ara,two and a half man'den sonra komedilere bakmıyorum.bazı dramlarda öyle sahneler çıkıyorki komedileri üçe katlar ben o tarz doğal komik durumları seviyorum illaki komedi yapalım diye yola çıkılan dizileri pek sevmiyorum
shameless izlemediysen bir başla istersen komedinin kralıdır![]()
Abow ne diyo bu @sokak sanati![]()
Ben sana katılmıyorum @destere'ye katılıyorum bu konuda adam iyi oyuncu![]()
e2'de bakmıştım bir ara,two and a half man'den sonra komedilere bakmıyorum.![]()
Aynen adamın hakkını yememek gerek bence gayet iyi bir oyuncuhelal olsun sana abay
oyuncu olarak bakıyoruz biz vatandaşa... sokak sanatı iseadamda bir kenan imirzalıoğlu tipi arıyor)
zaten bir tek shameless izliyorum o da dram diye geçiyormuş demekki ben komedi hiç izlemiyorum![]()
helal olsun sana abay
oyuncu olarak bakıyoruz biz vatandaşa... sokak sanatı iseadamda bir kenan imirzalıoğlu tipi arıyor)
zaten bir tek shameless izliyorum o da dram diye geçiyormuş demekki ben komedi hiç izlemiyorum![]()
Aynen adamın hakkını yememek gerek bence gayet iyi bir oyuncu![]()
anladım zaten![]()
Kenanıda sevmiyormuş @destere 😱Kenanı hiç sevmiyorum öyle olsun istemem ama 20 Dakika'da ki o abartılı oyunculuğu beni acayip soğuttu.Role hiç yakışmıyordu adam 25 bölüm kahroldum.![]()