17 Şubat 2014 Pazartesi Reyting Sonuçları

karadayı her zamanki gibi silip süpürmüş reytngleri az bile almış, dün bayağı güzel bir bölümdü özellikle sona doğru ..

tuba fanlarının klasik lafıdır tuba yüzünden batan dizilerde hep kabahati partnerde ararlar :)) 20 dakikada ilker harikaydı :) canım ailemde süperdi kaliteli oyuncudur ilker :)
karadayı her zamanki gibi silip süpürmüş reytngleri az bile almış, dün bayağı güzel bir bölümdü özellikle sona doğru ..dan sonrasını okumadım.:)

KARADAYI'm geçen hafta XFactor geldiği için düştü diyenlere güzel cevap vermiş.

Bu arada pazartesi boş gün diyenlere de cevap vermiş olsun :oley:

Dün de dediğim gibi Karadayım reklama erken girdiği zaman yükseliyor artık bu reklam politikasıyla devam etmeli.:)

karadayı her zamanki gibi silip süpürmüş reytngleri az bile almış, dün bayağı güzel bir bölümdü özellikle sona doğru ..dan sonrasını okumadım.:)

Dün de dediğim gibi Karadayım reklama erken girdiği zaman yükseliyor artık bu reklam politikasıyla devam etmeli.:)

sonrasını niye okumadınki ? sonrasında ne vardı :)

Anlıklar düşük geldiğinde yapılan yorumlar aklıma geliyor. :kiki: Tebrikler Karadayı. 😉

x factor ün gazı bitince kartadayı ab işi olmuş :A özeti zaten totalleşmiş :A
x factor çabuk düştü
macun da ab olmuş x factor düşünce
beni affete helal olsun harikalar yaratıyor
ne diyosuun kötü başlamış bu reytingle kanal d 3 bölüm dayanır

Kenan İmirzalıoğlu Karadayı da değil bir dizide 90 dakika boyunca sadece sağa sola yürüse o dizi reyting rekorları kırar.:)

Forum İstatistikleri

Konular
176,477
Üyeler
8,562
Son Üye
Aliepeto