17 Şubat 2014 Pazartesi Reyting Sonuçları

Keşke komedi dizisi de sevseydiniz Kardeş Payı muhteşem dizi zeka ürünü:)

kardeş payı işler güçlere çok benzer bir dizi komedi ile aram yok ama bu tarz komedi ile aram hiç yok o yüzden izledim biraz sonra vazgeçtim :)

Hep dram nereye kadar,arada bir ruhu da dinlendirmek gülmek eğlenmek lazım.:)

bazı dramlarda öyle sahneler çıkıyorki komedileri üçe katlar ben o tarz doğal komik durumları seviyorum illaki komedi yapalım diye yola çıkılan dizileri pek sevmiyorum :)

shameless izlemediysen bir başla istersen komedinin kralıdır :)

bazı dramlarda öyle sahneler çıkıyorki komedileri üçe katlar ben o tarz doğal komik durumları seviyorum illaki komedi yapalım diye yola çıkılan dizileri pek sevmiyorum :)

shameless izlemediysen bir başla istersen komedinin kralıdır :)
e2'de bakmıştım bir ara,two and a half man'den sonra komedilere bakmıyorum.:)

helal olsun sana abay
oyuncu olarak bakıyoruz biz vatandaşa... sokak sanatı iseadamda bir kenan imirzalıoğlu tipi arıyor :))

zaten bir tek shameless izliyorum o da dram diye geçiyormuş demekki ben komedi hiç izlemiyorum :)
Aynen adamın hakkını yememek gerek bence gayet iyi bir oyuncu :)

helal olsun sana abay :)
oyuncu olarak bakıyoruz biz vatandaşa... sokak sanatı iseadamda bir kenan imirzalıoğlu tipi arıyor :))

zaten bir tek shameless izliyorum o da dram diye geçiyormuş demekki ben komedi hiç izlemiyorum :)

Kenanı hiç sevmiyorum öyle olsun istemem ama 20 Dakika'da ki o abartılı oyunculuğu beni acayip soğuttu.Role hiç yakışmıyordu adam 25 bölüm kahroldum.:(

Aynen adamın hakkını yememek gerek bence gayet iyi bir oyuncu :)

Hemen şak şakla zaten.:(Sattın 2 dakikada.:bağır: