2026 En Favori Şarkı - All Star (2011-2015)

Bu etkinlige damga vurmus olan Sila daha ilk turdan elenmis oldu :A

Sadece ilk tur biraz hızlı oldu ama diğer turlar normal seyirde olacak. Yeterli oylar geldi ve senin oy büyük olasılıkla etki etmezdi :A
İlk turun hızlı olması o bahsettiğim özel durumdan dolayı. Sırada bir sürü etkinlik olduğu için (bu etkinliğin ileriki yıl aşamalarında olacak zaten) çok ertelemek istemedim. Diğerlerini daha kapsamlı yaparız.

İsveç’te hayat sakin değil aslına ama benim hayatım bu ara çok hareketli :A Böyle olması gerekti :A
Sen Sıla'nın birçok şarkısını oylamışsın, eski şarkılarını sevdiğini söylüyorsun zaten :A

Ben hiç oylamadım Sıla, halkın da gözünden düşmüş demek ki :A Daha iyi alternatifler olduğu için de Sıla tercih edilmedi diye düşünüyorum :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Sen Sıla'nın birçok şarkısını oylamışsın, eski şarkılarını sevdiğini söylüyorsun zaten :A

Ben hiç oylamadım Sıla, halkın da gözünden düşmüş demek ki :A Daha iyi alternatifler olduğu için de Sıla tercih edilmedi diye düşünüyorum :A
En büyük etken seçmenler değişti. Şu zaman diliminde bu şarkıların hiç birini oylamamışımdır. 2015’te üye olmuştum ve ilk senemde anketlere katıldığımı hatırlamıyorum pek :A
------

2015i 2016’da oyladığımız için ona yetişmişim ama hepsinde varmıydım bi bakayım :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Bully
En büyük etken seçmenler değişti. Şu zaman diliminde bu şarkıların hiç birini oylamamışımdır. 2015’te üye olmuştum ve ilk senemde anketlere katıldığımı hatırlamıyorum pek :A
Seçmenlerin değişmesi de büyük etken :A

Mesela sen şu oylamada Benimki'yi oylamışsın ama bu etkinlikte hiç oylamadın :A Geçmişte oylamadığın Hediye'yi de bu etkinlikte oyladın.

Şurda da Miş Miş oylamışsın, bu etkinlikte oylamadın :A

• Güldürdün
Seçmenlerin değişmesi de büyük etken :A

Mesela sen şu oylamada Benimki'yi oylamışsın ama bu etkinlikte hiç oylamadın :A Geçmişte oylamadığın Hediye'yi de bu etkinlikte oyladın.

Şurda da Miş Miş oylamışsın, bu etkinlikte oylamadın :A

Yalının şarkısını hatırlamadım ondan oy vermedim. Şimdi hızlıca baktım pişman olmadım oy vermediğime.
Finalde mecburiyetten Sıla-Hediye oylamışım (önceki tur oyumu almamış)
Sadece final turlarını oylamışım o sene.

En şok olduğum oy bu :F
IMG_6517.jpeg

• Güldürdün
Yalının şarkısını hatırlamadım ondan oy vermedim. Şimdi hızlıca baktım pişman olmadım oy vermediğime.
Finalde mecburiyetten Sıla-Hediye oylamışım (önceki tur oyumu almamış)
Sadece final turlarını oylamışım o sene.

En şok olduğum oy bu :F
Ekli dosyayı görüntüle 138656
"Benimki" bu etkinlikte tur atlayarak yarı finale boşuna çıkmadığını gösterdi. "Hediye" hiç varlık gösteremedi burda :A

Gülşen sevmiyorsun, doğru :A

Miş Miş'i oylamış olman cidden şok bir olay :F Diğer 2 şarkı da slow yani demek ki hüzünden bunalıp enerjinin tarafını seçmek istemişsin :A

• Güldürdün
"Benimki" bu etkinlikte tur atlayarak yarı finale boşuna çıkmadığını gösterdi. "Hediye" hiç varlık gösteremedi burda :A

Gülşen sevmiyorsun, doğru :A

Miş Miş'i oylamış olman cidden şok bir olay :F Diğer 2 şarkı da slow yani demek ki hüzünden bunalıp enerjinin tarafını seçmek istemişsin :A
O şarkısını sevmemiştim. Eski şarkıları güzeldi. Son senelerdede uzaklaştım kendisinden :A

10 sene öncesi. Zevkler zamanla değişebiliyor. O an hareketli şarkı dinleyesim varmış demekki :A

• Güldürdün
O şarkısını sevmemiştim. Eski şarkıları güzeldi. Son senelerdede uzaklaştım kendisinden :A

10 sene öncesi. Zevkler zamanla değişebiliyor. O an hareketli şarkı dinleyesim varmış demekki :A
Gülşen sevilmiyor, MS'de ve En Favori Şarkı'da varlık gösteremiyor diye bi dalga geçmiştin :A Ben de sana Gülşen'in Sıla'ya finalde attığı farkı göstermiştim :A

Aynen, zevkler zamanla değişebilir elbet. Anlık moda göre de oylar değişir :A

• Güldürdün
Gülşen sevilmiyor, MS'de ve En Favori Şarkı'da varlık gösteremiyor diye bi dalga geçmiştin :A Ben de sana Gülşen'in Sıla'ya finalde attığı farkı göstermiştim :A

Aynen, zevkler zamanla değişebilir elbet. Anlık moda göre de oylar değişir :A
Bu muhabbeti hiç hatırlamıyorum :A bir şarkıyı her şeye mal etmişsin sende :A

• Güldürdün
Bu muhabbeti hiç hatırlamıyorum :A bir şarkıyı her şeye mal etmişsin sende :A
Bi araştırayım bakayım Gülşen ile niye dalga geçmişsin :A

Edis kaybederse sorumlusu Gülşen demişsin, ordan çıkmış olay :A Sevilmiyor kısımlarını ben biraz abartmışım ama yine de Gülşen'e laf atmışsın :A

Gülşen'e laf attığın için ben de sana kanıt göstermişim :A

• Güldürdün
@Alemdar 1. turda olan konularada simdi reaksiyon birakmissin, 1-2 saat önce yapsaydin yeni haftada varlik göstereceklermis :A neyse belki aylikta kendine yer bulurlar :A @TenTen @Bully bakin artik hic yorum yapmiyorum. 6 reaksiyonlardi ama kimseden 7.si icin yorumda bulunmadim :A:A
Dosim dosim güzel dosim, bu ne beter çizgidir bu, bu ne çıldırtan denge 😂

• Güldürdün
@Alemdar 1. turda olan konularada simdi reaksiyon birakmissin, 1-2 saat önce yapsaydin yeni haftada varlik göstereceklermis :A neyse belki aylikta kendine yer bulurlar :A @TenTen @Bully bakin artik hic yorum yapmiyorum. 6 reaksiyonlardi ama kimseden 7.si icin yorumda bulunmadim :A:A
Helal sana :A Bir reaksiyon delisi olmadığını göstermişsin :A

Helal sana :A Bir reaksiyon delisi olmadığını göstermişsin :A
Evet, azmini takdir ediyorum. :A Mosi artık üçe beşe bakmak yok ne bulursa. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi