16 Temmuz 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

Hayatımın Rolüne büyük tebrikler :) Dün gece düşünmüştüm Valla AB'de zirveyi alabilir diye. Salı yayınlansaydı kesinlikle 5i geçerdi
Sultan duşüşte. Ama hala aldığı reytingler iyi

İbreti Ailem'in tekrarları ümit verici. Hafta sonu tekrarı da iyi gitmişti. İzleyici yavaş yavaş diziye ısınıyor anlaşılan. Dizi bu yükselişini sürdürürse kış sezonunda kendine yer bulabilir.

Hayatımın Rolü'nün iyi gideceğini tahmin ediyordum ama bu kadarı şaşırttı açıkçası beni de.

dun revana dedım h. rolu ab de bırıncı olabılır dıye sultanın yetersız bır dızı olacagını cok yazdım hatta 7 reytıngle yazın rekorlar kırarken. h. rolude cocuk dızısı oldugundan yazın ıyı gıdecek. dızının devamı ıcın gereklı olan sureklı baba ortaya cıkacamı endısesı. baska bıseyde ızletmez dızıyı senarıstler bunu her bolum degısık olaylarla gundemde tutmalı yoksa kışa dagılır.

not: lordly ve revanı bugun gorursek cenetlıyız demıs olayayım :))))))
Beyazsoy ben hiç bir zaman yaptığım yorumu atıp kaçmam. Beni kimseyle karıştırma. Ve bunu da unutma

Zaten bence şu şu anda en izlenilir kanal Star bence ıbretı ailem ve işler güçler bile başlı başına star izleme sebebim :)

Yahu yuh hemen arkamdan dedikoduya başlamışsınız.Ben dün akşam yazdım zaten Hayatımın Rolü total'de 3.1, a/b'de 4.2 reyting alacak diye. Sonuç da tahminlerimden biraz fazla. Ayrıca beyazsoy da her yere Hayatımın Rolü kötü yazıp duruyordu şimdi birden Hayatımın Rolünü mü savunmaya başladı. Kimi kandırıyorsunuz siz ya. Dün akşama kadar beyazsoy Hayatımın Rolü kötü çıktı diyordu reytingleri görünce birden döndü. Her zamanki hali. :d

Yahu yuh hemen arkamdan dedikoduya başlamışsınız.Ben dün akşam yazdım zaten Hayatımın Rolü total'de 3.1, a/b'de 4.2 reyting alacak diye. Tahminlerim sonuca yakın.Ayrıca beyazsoy da her yere Hayatımın Rolü kötü yazıp duruyordu şimdi birden Hayatımın Rolünü mü savunmaya başladı. Kimi kandırıyorsunuz siz ya.Dün akşama kadar beyazsoy Hayatımın Rolü kötü çıktı diyordu reytingleri görünce birden döndü. Her zamanki hali. :d

h.rolün nerde savundum yahuu.. kışın devam edemiyeceğini patlabileceğini daha yeni yazdım. yazlık dizi. star öyle çoluklu çocuklu dizileri hep tuttururr köpek çocuklar kadın kılıgında biri çocuklar için bir dizi yazın üst sıralarda olması normal

Beyazsoy uzatma işte hayatımın rolü tutmadı yazdın. Şimdi de üstüme atmaya çalışma. Reytingler yükselince de birden döndün.

h.rolün nerde savundum yahuu.. kışın devam edemiyeceğini patlabileceğini daha yeni yazdım. yazlık dizi. star öyle çoluklu çocuklu dizileri hep tuttururr köpek çocuklar kadın kılıgında biri çocuklar için bir dizi yazın üst sıralarda olması normal

lodly sen 2gecemez dedın ama

- - - Ekleme - - -

5beyazsoy ole bısı dedımı

Hepsini yazdı ben yalan söylemem. Reytingler yükselince de u dönüşü yaptı.

lodl tkr ıyı alıodu suprız yapabılır demıstı beyazsoy
Tamam demiş olabilir ama başlarda öyle demiyordu. Reytingleri görünce Hayatımın Rolü'nü savunmayı ben de bilirim. Ayrıca beyazsoyun sürpriz yapabilir dediği mesajı göster yine de garanti olsun benim açımdan. :) Nolur nolmaz.

- - - Ekleme - - -

Bir de kalkmış benim hakkımda konuşuyor Lordly siteye girebilecek mi diye. Yahu ben zaten dün akşam Hayatımın Rolü'nün saatlik reytingini görünce çok şaşırdığımı belirtmiştim. Ayrıca total'de 3.1, a/b'de 4.2 alabilir büyük ihtimal dedim. İsteyen eski sayfalara baksın görsün. Ben kimseden korkmam utanmam. Siteye de girerim rahat rahat. Kendi yaptığına baksın o.

Ya arasın göstersin dedi hatırlıyorum yalan da söylemiyorum. Tamam ben önceden hayatımın rolü tutmadı demiştim ona bir itirazım yok ama kendisi de demişti. Dün akşam saatlik reytingleri görünce bugün de liste gelince birden Hayatımın Rolü tutar çocuk dizisi yazda tutar demeye başladı.

Babalar ve Evlatları dizisinin haberinde beyazsoy Hayatımın Rolü vasat yazmış. Onu bulabildim. Başka yerlerde de yazmıştır belki ama arayamam şimdi. :D Yine lafı döndürmeye çalışacak falan ama umrumda değil. İnkar etsin kendi çapında umrumda değil. En azından yalan söylemediğimi ortaya koydum o bana yeter.

Son düzenleme:
@ali baba Tesekkür ederim.

once bı telefon ac konus. ona gore yolla ılgılıyseler konus. ılk basta devam eden dızılerınde ufak ısler verırler sonra zamanla dızı yaptırıllar. ama en az ıkı bolum hazır olacak. ama asıl 13 bolum hazır olmalı cunku yenı bırıne 13 bolum olmadan kımse guvenmez

Evet, 13 bölüm yazilmasi çok iyi bir sey ve bir güven kaynagidir. Mesela Türkiye'de bir bölüm içerisinde yaklasik 100-109 sahne vardir. Onun için bölüm senaryolarin hazir olmasi gerek ki stress'e kapanmamalisin.

furkan o ıs zor lıseyı bıtır derım once. Hele turkıyede yapcaksan ımkansız her hafta 90 dk senaryo yazacan. Sımdılık kısa fılmlerle ugras okulu halledınce yaparsın

Evet, ilk önce liseyi bitirecegim. Zaten hollanda'da su an bir dizi yaziyorum, insallah gelecek sene yayinlanacak.