16 Temmuz 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

Fks14

Emekli
Katılım
15 Şubat 2011
Mesajlar
55,493
Reaksiyon puanı
2,346
Puanı
809
Bi kere yılmaz karakterinin değişmesinden hiç hoşlanmadım onu söyleyeyim :( Dünki bölüme gelince ;
Avukat faik e sinir oldum. Sultan'ın şeyhmuz'u kıskanma sahneleri harikaydı :) Kerim de dün fazla yoktu ama onun şu ağladı sahnelerde felan benimde gözlerim doldu. Pınar ile Yılmaz da bir an önce yakınlaşsın artık :) Ama Sultanın kardeşinin intahar'ına da çok üzüldüm. dün yine duygusal bi bölüm dü kısacası ama ben bir an önce artık sultan şeyhmuz barışsın istiyorum :( Sence nasıldı ?

Son sahneden çok etkilendim.. Insallah ölmez Sultan'in kardesi, çok güzel bir bölümdü..
 

Yasin93

Favori Üye
Katılım
10 Ağustos 2011
Mesajlar
4,911
Reaksiyon puanı
989
Puanı
285
Konum
Almanya
Sultan Yaz sezonuna göre iyi oranlar alarak Total de 1. AB de kil payi 2. olmayi basarmis, bence Kanal D bu dizi yi kesinlikle devam ettirecek ve yaz sezonundan sonra yine Arka Sokaklar in arkasindan yayinlanmaya devam ederse 6 Reytingi rahat gececektir.

Hayatimin Rolü baya yükselerek AB de zirveyi kapmis, Total de de ilk 3 e girmeyi basarmis bakalim bu yükselis devam edecekmi?

Gündüz Kusaginda yayinlanan Dizi tekararlari yine Kanallari ayakta tutmus. Ask-i Memnu ne düsüyor nede yükseliyor ama daha öncede belirttigim gibi bu dizi nin finali acaba ne kadar izlenecek?

Suskunlar in gece yayinlanan tekrarlari cok kötü gidiyor ben en azindan ilk 30 a girmesini beklerdim.
 

beyazsoy

Favori Üye
Katılım
23 Aralık 2011
Mesajlar
29,669
Reaksiyon puanı
13,168
Puanı
1,059

Hayatımın rolü çocuk dizisi değil bir ev çocuklar, bir köpek boşanmış karı koca ve ailesine daha yakın olması için kılık değiştiren bir babayı gösteriyor ne yani selena, bez bebek koca adam dizisi mi oluyo ? :D

hayır onlar adı ustunde bez BEBEK dızısı.

- - - Ekleme - - -


Beyazsoy yani her dizide zengin mi olması lazım ?

olmayan va mı. stv ve kanal 7 dızılerı.harıc :)))))

- - - Ekleme - - -


Kavak Yellerindeki gençler zengin miydi beyazsoy? Ya da Yalan Dünyadakiler? Hatta ÖBGZK? Yaprak Dökümü? Umutsuz Ev Kadınları? Doktorlar? Daha bir sürü dizi sayabilirim. Bunun zenginlikle alakası yok!
Ayrıca Adını Feriha Koydum kapıcı kızının hayat hikayesini anlatırken AB dizisiydi. Feriha zenginleşti total dizisi oldu

kavak yellerındekı kız tıpta okuyordu. bırı harıc unıersıtede ılerde zengın yanı ab ınsanı olacak demek. afk de yatlar ireller lux arbaba kayniyor yinede total.dizisiydi. az biraz reytinglere bak.
 
Son düzenleme:

adam4

Favori Üye
Katılım
10 Ocak 2012
Mesajlar
2,091
Reaksiyon puanı
36
Puanı
169
Dün Hayatımın Rolu güzel bir bölümdü.
Önümüzdeki haftalardada yükselecektir.