16 Temmuz 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

Hepsini yazdı ben yalan söylemem. Reytingler yükselince de u dönüşü yaptı.
sen yazdıklarımı okumuyormusun hala aynı şeyleri söylüyorum h. rolü kış dogru düşer . hatta ben h. rolün ilk başta şunları yazdım. starda bu sezon tutacak iki dizi var bir sudan bıkmış balıklar birde h. rolü. diğerler faso fiso sonra h. rölün ilk bölümü izledikten sonra begenmedigimi yazdım. şimdide savunmuyorum. daha dün fks ya dizi eleştirisi yaptım biraz geçmiş sayfaları oku. gerçi okusan da bişey farketmiyor ya neyse :))))))))))

Hayatımın Rolü dizisini izledim ve bence çok iyi bir dizi olmuş. Haluk Bilginer çok iyi bir performans sergilediğini söylemek lazım, tam bir profesyonel gibi işini yapıyor. Müşfik eve kadın kılığında giriyor, tabi ismide değişiyor. İsmi ise Yaşar oluyor. Müşfik'in değişimi göz kamaştırıcı, adam tek kelimeyle evi tertemiz ediyor. Yaşar hanım kılığında eve giren Müşfik evdekilere kendisini çok sevdiriyor. Ecenaz'ın sevgisini fazla kapılmış olmalıki az daha yakayı ele veriyordu. İzleyicilerinde bu diziyi sevdiğini düşünüyorum. Başta Haluk Bilginer olmak üzere bu yapımda emeği geçen herkesi tebrik ediyorum, çok iyi bir yapım olmuş.

Şuandan itibaren ne yazdığın umrumda bile değil. Senin zaten hepimiz in yorumuna verdiğin cevap "yazdıklarımı okuyamıyor musun?" Herkese aynı şeyi söylüyorsun. Biz okuyoruz sen merak etme. Birilerinin üstüne bir şeyi yıkacaksan da kendi yaptıklarına bak. Her zamanki gibi top çeviriyorsun. Yazmışsın işte vasat yazmışsın. Şimdi de reytingi yükselince Hayatımın Rolü çocuk dizisi tutar demeye başladın. Burda hiç kimse senin yazdıklarını anlayamıyor herkes aptal bir sen akıllısın. Zaten senin yaptığın şey karşındakini sürekli aşağılamak. Hayatın fazlaca ezilmişsin galiba acısını burada çıkarıyorsun. Bir baltaya sap olamadıysan sorun değil yakında düzelir.

hayatımın rolü çocuk dizisi tutar demissin beyazsoy

sen bezbegin ab iyi reyting aldigini gördünmü :)))))))))) fena patladin :))))

ab kaliteyi sever dedim ben kaç defa akasya duragi ab de iyi reyting almiyor :)))))

hayatımın rolüne örnek es değer bir çocuk dizisi bul bi hele absi totalden yüksek olan :)))))))

burda oyunculuk :))))) önemli haluk bilginer hayatımın rolü sabah 11 de 2 reytingi geçip 14 share sabah 11 de en çok izlenen ab de yapım olunca ben dedim ama kimse beni takmadi tabi :))))))

sakalımız yokki :))))))

çocuk dizisi falan değil önce bir kanıtla :)))))))

- - - Ekleme - - -

Hayatımın rolü abde uçuşa geçmiş abde hayatımın rolününde etkisiyle ilk 5te olmuş tebrikler gerçekten totaldede iyi gitmiş diziler

Şuandan itibaren ne yazdığın umrumda bile değil. Senin zaten hepimiz in yorumuna verdiğin cevap "yazdıklarımı okuyamıyor musun?" Herkese aynı şeyi söylüyorsun. Biz okuyoruz sen merak etme. Birilerinin üstüne bir şeyi yıkacaksan da kendi yaptıklarına bak. Her zamanki gibi top çeviriyorsun. Yazmışsın işte vasat yazmışsın. Şimdi de reytingi yükselince Hayatımın Rolü çocuk dizisi tutar demeye başladın. Burda hiç kimse senin yazdıklarını anlayamıyor herkes aptal bir sen akıllısın zaten. Senin her zaman yaptığın şey karşındakini sürekli aşağılamak bu şekilde üste çıkmak. Hayatında fazlaca ezilmişsin galiba acısını burada herkesi aşağılayarak çıkarıyorsun. Bir baltaya sap olamadıysan sorun değil yakında düzelir.

Son düzenleme:
Şuandan itibaren ne yazdığın umrumda bile değil. Senin zaten hepimiz in yorumuna verdiğin cevap "yazdıklarımı okuyamıyor musun?" Herkese aynı şeyi söylüyorsun. Biz okuyoruz sen merak etme. Birilerinin üstüne bir şeyi yıkacaksan da kendi yaptıklarına bak. Her zamanki gibi top çeviriyorsun. Yazmışsın işte vasat yazmışsın. Şimdi de reytingi yükselince Hayatımın Rolü çocuk dizisi tutar demeye başladın. Burda hiç kimse senin yazdıklarını anlayamıyor herkes aptal bir sen akıllısın. Zaten senin yaptığın şey karşındakini sürekli aşağılamak bu şekilde üste çıkmak. Hayatında fazlaca ezilmişsin galiba acısını burada herkesi aşağılayarak çıkarıyorsun. Bir baltaya sap olamadıysan sorun değil yakında düzelir.

lodly seni su yonde haksız çıkartmakta haklı olabilir bak tarafsizim ...

Atv iki sinema filmiyle çok iyi gitmiş özellikle son 4 ayda iki defa yayınladığı cehennem melekleri müthiş gitmiş tebrikler kanal d ve starın yapımlarına kafa tutmuş iki yapımıda

Kanal d bu hafta düşmüş düşüş sürerse kışta başarılı olacağını sanmam

bu nedir yani hayatımın rolü kaç alacagi belli deildi :) bu konuya bakarak beyazsoy elestiri getirdi ezilme yok
Benim buna itirazım yok. Az önce de yazdım. Her yere hayatımın rolü kötü tutmadı yazdım. Bu konuda sorun yok. Benim demek istediğim aynı şeyi o da yazmıştı. Ama şimdi inkar ediyor. Hayatımın Rolü çocuk dizi tuttu demeye başladı.

lordly sana ne diyeyim dizi hala benim için vasat çocuk dizisi diyorum kış dogru düşer diyorum sen hala neden bahsediuorsun. benden ne dememi bekliyosun ben starın dizi tutturmasına sevinirim. ne kadar çok kanal dizi tuttursa bizede seçenek dogar. hem h. rolü kışında tutarsa yanılmışım derim daha önce yanıldıgım oldu ve bunu yazdım. a zaten %100 tutturman olanaksız ben münecim değilim :)))))))))))) ama sen star için neler neler dedin hala üste çımaya çalışıyon :)))))

Hatta saatlik reytingi görünce çok şaşırmıştım 2.9 mu!! gibi bir tepki vermiştim. :D Reyting tahmini de yaptım. Muhtesemyuzyıl arkadaşıma da bu hafta yükselmiş olabilir ama bu tuttu anlamına gelmez falan yazdım yani lafımdan dönmedim. Ama beyazsoy vasat yazıp duruyor şimdi reytingleri görünce tuttu diyor ve her şeyi üzerime yıkıp Lordly bugün siteye girebilecek mi bakalım diyor. Kendi yazdığına bir baksın önce. En azından ben lafımdan dönmedim.

sudan bıkmıs balıklar total grubunda hayatımın rolünden daha basarili gidecegi kesin abde hafif kıvılcım yaratsa ilk 2 sahip olabilir

Kışın falan yazmamışsın işte döndürme lafı. Hayatımın Rolü vasat yazmışsın. Yani şuanki hali vasat, kış sezonunda hiç mi hiç tutmaz demek istemişsin. Lafı döndüren her zamanki gibi sensin.

Iki dünya arasında geçen pazartesiye göre pek değişmemiş reytingi abde ilk yüzde olmaması ilginç

- - - Ekleme - - -

İbretı ailem iyi gitmezse çarşambada ramazandan sonra hayatımın rolünün arkasından yayınlanabilir

Kışın falan yazmamışsın işte döndürme lafı. Hayatımın Rolü vasat yazmışsın. Yani şuanki hali vasat, kış sezonunda hiç mi hiç tutmaz demek istemişsin. Lafı döndüren her zamanki gibi sensin.

ŞİMDİDE YAZIYORUM VASAT DİZİ.. allah allalah 4 bölüm yüksek reyting alması tuttugunu göstermez benim için. ben sultan 9-10 reyting aldıgında dizinin kötü oldugu vasat oldugunu yazdım.. önemli olan uzun vadeli olup olmayacagı

Hayatımın Rolü'nün neresi çocuk dizisi anlamadım dizide çocuk ve evin içinde köpek olunca çocuk dizisi mi oluyor?