16 Temmuz 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

Heh tamam işte den de dün onu yazdım işte. Muhteşemyuzyıl arkadaşa cevap olarak "1. veya 2. bölümden dizinin tutup tutmayacağına karar veremeyiz." yazmıştım. Benim için de önemli olan uzun vadedir. Ama sen Lordly siteye girebilecek mi bakalım gibisinden bir şey yazmışsın. Ben neden utanayım kaçayım allah allah. Kendi ağzımla yazdım total 3.1 a/b 4.2 alacak diye. Hayatımın rolü total'de 3 alırsa balıklı olan dizi 4-5 alır yazmıştım. Kaçacağım bir durum yok ortada.

Son düzenleme:

hiçbir zaman totalden yüksek almamıstır ab de

TOTAL

1-Genco 7.40 Rating
2-Selena 6.50 Rating
3-Menekşe İle Halil 5.70 Rating
4-Vazgeç Gönlüm 4.30 Rating
5-Kavak Yelleri Tekrar 3.60 Rating

AB

1-Genco 6.20 Rating
2-Selena 4.40 Rating
3-Menekşe İle Halil 4.30 Ratin

hiçbir zaman totalden yüksek almamıstır ab de

TOTAL

1-Genco 7.40 Rating
2-Selena 6.50 Rating
3-Menekşe İle Halil 5.70 Rating
4-Vazgeç Gönlüm 4.30 Rating
5-Kavak Yelleri Tekrar 3.60 Rating

AB

1-Genco 6.20 Rating
2-Selena 4.40 Rating
3-Menekşe İle Halil 4.30 Ratin

Tamam Kemal, sen haklisin.

hayatımın rolü çocuk dizisi tutar demissin beyazsoy

sen bezbegin ab iyi reyting aldigini gördünmü :)))))))))) fena patladin :))))

ab kaliteyi sever dedim ben kaç defa akasya duragi ab de iyi reyting almiyor :)))))

hayatımın rolüne örnek es değer bir çocuk dizisi bul bi hele absi totalden yüksek olan :)))))))

burda oyunculuk :))))) önemli haluk bilginer hayatımın rolü sabah 11 de 2 reytingi geçip 14 share sabah 11 de en çok izlenen ab de yapım olunca ben dedim ama kimse beni takmadi tabi :))))))

sakalımız yokki :))))))

çocuk dizisi falan değil önce bir kanıtla :)))))))

- - - Ekleme - - -
AB kaliteyi sever ben demiştim kreys. Önce anlaşmamıştın benimle bu konuda ama sonra kabul ettin. Tabii ki kaliteli dizilerin AB`si totalden yüksek oluyor. Akasya Durağı, Pis Yedili, Düşman Kardeşler gibi komedi dizileri totali daha yüksek. Çünki kaliteleri düşük. Bununla birlikte bir çok dram dizileri de

- - - Ekleme - - -

Hayatımın Rolü çocuk dizisi değil. Romantik komedi
Sudan Bıkmış Balıklar da gençlik dizisi
Gençlik dizilerinin hepsi olmasa da çoğu en kaliteli dizilerdendir. Örnek: Küçük Sırlar, Kavak Yelleri gibi gençlik dizileri hep AB`de daha yüksek rakamlar almıştır, totale nazaran. Şimdi sıra Sudan Bıkmış Balıklar`da

ama hala yanit alamadim ab si yüksek olan cocuk dizisi istiyorum :)

kreys .. ab yasamını zengınlerın hayatını anlatırsan ab sı yuksek olur askı memnu ıle fatmagulu kıyasla dogruyu bulursun ıkısınde aynı senarıst basrolundekı bırı aynı
olayın pek kalıteyle alakası yok. kıme gore kalıtelı

anlatıgı hıkaye ve mekan totalı belı eder

Son düzenleme:
hayatımın rolü çok iyi gitmiş ve bence hayatımın rolü bir aile dizisi içinde karmaşık aşklar falan da yok yani pazartesi günleri bir çocuğa sorduğunuzda sultan mı h.rolü mü diye hayatımın rolü der ama bu çocuk dizisi olduğu anlamına gelmez :)

Ask-i Memnu, Isler GÜçler, Ibreti Ailem tekrarlari da çok iyi gitmis.

cocuk agırlık dızı tabıkı selena bez bebek gıbı degıl. aynı arkasokaklar akasya duragı adanalı ıkı aıle gıbı..
Hayatımın rolü çocuk dizisi değil bir ev çocuklar, bir köpek boşanmış karı koca ve ailesine daha yakın olması için kılık değiştiren bir babayı gösteriyor ne yani selena, bez bebek koca adam dizisi mi oluyo ? :D

kreys .. ab yasamını zengınlerın hayatını anlatırsan ab sı yuksek olur askı memnu ıle fatmagulu kıyasla dogruyu bulursun ıkısınde aynı senarıst basrolundekı bırı aynı

Kavak Yellerindeki gençler zengin miydi beyazsoy? Ya da Yalan Dünyadakiler? Hatta ÖBGZK? Yaprak Dökümü? Umutsuz Ev Kadınları? Doktorlar? Daha bir sürü dizi sayabilirim. Bunun zenginlikle alakası yok!
Ayrıca Adını Feriha Koydum kapıcı kızının hayat hikayesini anlatırken AB dizisiydi. Feriha zenginleşti total dizisi oldu

Son düzenleme:

Beyazsoy yani her dizide zengin mi olması lazım ?

hayatımın rolüne bak helal valla 3.lüğe kadar çıkmış yakında zirveyi alır.
sultan kışın dağılır

Sonunaa Kadarr Kanal D <3 :) Sultaaan <3

- - - Ekleme - - -

hayatımın rolüne bak helal valla 3.lüğe kadar çıkmış yakında zirveyi alır.
sultan kışın dağılır
Çook Beklersin ! Sultan Kışın pt2 ye alınacak ve yine muhteşem bi şekilde devam edecek 😉

- - - Ekleme - - -

sudan bıkmıs balıklar total grubunda hayatımın rolünden daha basarili gidecegi kesin abde hafif kıvılcım yaratsa ilk 2 sahip olabilir
Kesinliklee Kreyss :) Bu arada En büyük cimbom aynen 😉

@lale_devri Ben de Sultan'i begenerek izliyorum.. Dünkü bölümü nasil buldun?

@lale_devri Ben de Sultan'i begenerek izliyorum.. Dünkü bölümü nasil buldun?
Bi kere yılmaz karakterinin değişmesinden hiç hoşlanmadım onu söyleyeyim :( Dünki bölüme gelince ;
Avukat faik e sinir oldum. Sultan'ın şeyhmuz'u kıskanma sahneleri harikaydı :) Kerim de dün fazla yoktu ama onun şu ağladı sahnelerde felan benimde gözlerim doldu. Pınar ile Yılmaz da bir an önce yakınlaşsın artık :) Ama Sultanın kardeşinin intahar'ına da çok üzüldüm. dün yine duygusal bi bölüm dü kısacası ama ben bir an önce artık sultan şeyhmuz barışsın istiyorum :( Sence nasıldı ?