Boşver Emre. Kanal D dizi transfer yapmayınca sinirler tavan yaptı. Ortalamasını düşürmek istemiyor işte kanal ne yapsınsiz niye her zaman revanı kötülüyonuz
atv uçmuş diyenlere 2 reytingli filmleri Kanal D yayınlamıyor bile diyorum. Yahu 6 reyting alan bir yaz dizisi söyleyin bravo diyeyim. İşte yine Kanal D yaptı. Başarısı gözardı ediliyor diye ben savunuyorum.Kanal d uçmuş diyenlere bi geçen haftaya bakmasını söylüyorum
Boşver Emre. Kanal D dizi transfer yapmayınca sinirler tavan yaptı. Ortalamasını düşürmek istemiyor işte kanal ne yapsın
atv uçmuş diyenlere 2 reytingli filmleri Kanal D yayınlamıyor bile diyorum. Yahu 6 reyting alan bir yaz dizisi söyleyin bravo diyeyim. İşte yine Kanal D yaptı. Başarısı gözardı ediliyor diye ben savunuyorum.
senarist olan sensin fks sen yaz yola süreç filime baksana önüne gelen senaryoyu dizi yapıor ))) tayfun güneyerden daha iyi yazıyon ))
Sansimi denesem mi acaba..
dene tabi hazirla iki bolum 80 sayfadan az olmasin surec filim cok dizi yapiyor . ilginc bir dizi konun varsa yaz yolla (noter onayli) . dizi yapmak icin.can atiyor yapimcilar konu bulamayinca eski dixzileri cekiyorlar
siz niye her zaman revanı kötülüyonuz
Göndersem bile ne olur ki beyazsoy.. Kaale alacaklarini sanmiyorum..
adam ortaya bi laf atıyo siz hemen atlıyonuzBiz revanı kötülemiyoz ki Oda Bize Karışmasın bak nasıl uğraşmıyoz onunla
furkan o ıs zor lıseyı bıtır derım once. Hele turkıyede yapcaksan ımkansız her hafta 90 dk senaryo yazacan. Sımdılık ka fılmlerle ugras okulu halledınce yaparsın
adam ortaya bi laf atıyo siz hemen atlıyonuz
Kanal D bazı dizilere tekme koyup almayınca bazı sinirlenmeler oluyor. O yüzden çoğu kişinin nefret etmesi normal. Sonuçta Kanal D`nin kış sezon ortalaması 8-9. Daha az alan dizileri neden alsın ki? Sadece 1 transfer yapmış tek kanal. Ondan bundan alıp geçinmiyor
hacı şu resmini değiş ya hala Uçurum hala UçurumSadece 1 transfer değil, Kurtlar Vadisi'nin dışında Show Tv'den "Sensiz Olmuyor" dizisini de transfer etmişti Kanal D
hacı şu resmini değiş ya hala Uçurum hala Uçurum