Her diznin senin gibi sıkı bir fanı olmalı vış diyorum.Bah bitmiş banane Sbsv den
Bah farklıydı benim için. Neyse yaramı deşmeHer diznin senin gibi sıkı bir fanı olmalı vış diyorum.
haklısın cumartesi çok dizi var ama bu dizi onlardan farklı gibi mutlaka müşterisini bulacaktır özelliklede ab grubundaBu günde o reytingler biraz zor bence ama potansiyel olarak çıkabilecek konumda.
Tamam hacı. BAH'ın B'sini demem artık.Bah farklıydı benim için. Neyse yaramı deşme
2 Anlık'ta da Reklam'lar vardı 22.24'de başladı 22.39'da bitti Reklam'lar ama 3 almış 9 DK'lık bölümle orası beni şaşırttı.Adını Kalbime Yazdım tüm anlıklarda alması gereken oranı daha yeni aldı.
Arka Sokaklar ise tekrar yükselişe geçti. Bu diziden kurtuluş yok.
Yine başka kanala geçmek zorunda kaldım. Reklam'lara girince haber et bari.aky coşuş'a az kaldı hazir miyiz @mrt-06
tamam coşuş'un etkisinde kalmassam haber ederimYine başka kanala geçmek zorunda kaldım. Reklam'lara girince haber et bari.
5.5 üstü alamaz bence ama düğün vardı.tamam coşuş'un etkisinde kalmassam haber ederim
Bence 00:00 a kadar reklamsiz gider 00:15de okan baslar ozamana kadar coktan coşarizShow TV hazır yükselmişken reklama sokar diziyi.
Hadi bakalım.Bence 00:00 a kadar reklamsiz gider 00:15de okan baslar ozamana kadar coktan coşariz
AynenHadi bakalım.
Show TV haftaya ne yapacak acaba dizinin saatini esas ben onu merak ediyorum. İlk bölümünden bu yana sürekli saati değişiyor.
21.30'da başlıyor Esra görende her hafta değişiyor sanır.Hadi bakalım.
Show TV haftaya ne yapacak acaba dizinin saatini esas ben onu merak ediyorum. İlk bölümünden bu yana sürekli saati değişiyor.