Yeni bölümün saati değişmiyor belki ama özetin süresi değişiyor. 2. bölümde çok kısaydı, geçen bölüm çok uzundu, bu bölüm özetsizdi. Gelecek hafta artık kolaj yapar.21.30'da başlıyor Esra görende her hafta değişiyor sanır.
Yeni bölümün saati değişmiyor belki ama özetin süresi değişiyor. 2. bölümde çok kısaydı, geçen bölüm çok uzundu, bu bölüm özetsizdi. Gelecek hafta artık kolaj yapar.21.30'da başlıyor Esra görende her hafta değişiyor sanır.
Ben de hep söylüyorum boşluk dizisi olduğunu ve pt-2'de yayınlanması gerektiğini ama kanal memnun demek ki yapacak bir şey yok. Rıza Baba Acun'a dersini vermiş bu arada son anlıkta.Arka sokaklar her zaman diyorum yine diyeyim bari tam bir pt 2 dizisi tamam pt1de çok iyi izleniyor ama bir geçse pt2ye varya fırtınalar estirecekde işte kanald riske etmiyor -ama devamlı yükselmiş güzel sevindim en azından sonlarında heyecan doruktaydı müthişti .....
Tarık kim?Yanlış hamle yaptılar Sürece göndermeyle yürümez ezan okutmaları lazım dizide yada Tarık camide bomba felan patlatsın başka yolu yok
Geçen haftaya göre virgüllü bir düşüş var Anlık'ta....Aky 5e dayandi buyuk coşuşa azkaldi heyecan dorukta
Tarık kim?
İzlemediğim için bilmiyorum. Sadece güzel bölümlerde bakıyorum arasıra. Ne zaman katıldı diziye?varya muzonun sevgilisi
dur bakim 23 45de reklama girer onunde iki anlik var 6 olmasa da 5.5 gorurGeçen haftaya göre virgüllü bir düşüş var Anlık'ta....
Ben de hep söylüyorum boşluk dizisi olduğunu ve pt-2'de yayınlanması gerektiğini ama kanal memnun demek ki yapacak bir şey yok. Rıza Baba Acun'a dersini vermiş bu arada son anlıkta.
Agam sen yüksek söyleyince düşüyor düşük söyle Totem yapak.dur bakim 23 45de reklama girer onunde iki anlik var 6 olmasa da 5.5 gorur
İzlemediğim için bilmiyorum. Sadece güzel bölümlerde bakıyorum arasıra. Ne zaman katıldı diziye?
Boşlukta uçacağı kesin dizinin. Ama Kanal D'de durumlar kötü bu sene. As ile oynasa yerine ne koyacak? Totalde en çok izlenen dizisini riske atmaya gerek yok şimdilik. Bakalım İnadına Yaşamak'la Vicdan tutacaklar mı? İnadına Yaşamak'ı merakla bekliyorum özellikle.orası öyle rıza baba hep son dakika golünü atıyor bu sefer 2 gol birden atmış iyi en azından ..kanal d tabi ki memnundur totalde en çok izlenen dizisi fakat pt 2 ye geçse reytingleri alt birde üst eder boşlukta uçuşuna kapılıverirde işte...
Arka sokaklardaki bir uyuşturu mafyası ve muzo komiser dizide ona aşık oldu yani gökhan mumcu Tarık karekteriyle oynuyan kişi yani uyuşturucu mafyasının başı @BullyTarık kim?
Aslinda listeye giremez ya dusundugumuz zaman bu anlikda cok sıkıci kisima denk geldiAgam sen yüksek söyleyince düşüyor düşük söyle Totem yapak.
Hadi bakalım göndermelerini bekliyoruz o zaman. Tarık'la ilgili de bir şeyler düşünürsün artık.Arka sokaklardaki bir uyuşturu mafyası ve muzo komiser dizide ona aşık oldu yani gökhan mumcu Tarık karekteriyle oynuyan kişi yani uyuşturucu mafyasının başı @Bully
Bencede hiç umudum yok.Aslinda listeye giremez ya dusundugumuz zaman bu anlikda cok sıkıci kisima denk geldi