16 Kasım 2013 Cumartesi Reyting Sonuçları

21.30'da başlıyor Esra görende her hafta değişiyor sanır.

:F :F
Yeni bölümün saati değişmiyor belki ama özetin süresi değişiyor. 2. bölümde çok kısaydı, geçen bölüm çok uzundu, bu bölüm özetsizdi. Gelecek hafta artık kolaj yapar. :F

23:00 - 23:15 #sbt #reyting'leri 1) KANALD: 6.99 2) STAR: 6.28 3) SHOW: 4.9 4) ATV: 3.61 5) FOX: 2.81

Arka sokaklar her zaman diyorum yine diyeyim bari tam bir pt 2 dizisi tamam pt1de çok iyi izleniyor ama bir geçse pt2ye varya fırtınalar estirecekde işte kanald riske etmiyor :D -ama devamlı yükselmiş güzel sevindim en azından, sonlarında heyecan doruktaydı müthişti .....

Arka sokaklar her zaman diyorum yine diyeyim bari tam bir pt 2 dizisi tamam pt1de çok iyi izleniyor ama bir geçse pt2ye varya fırtınalar estirecekde işte kanald riske etmiyor :D -ama devamlı yükselmiş güzel sevindim en azından sonlarında heyecan doruktaydı müthişti .....
Ben de hep söylüyorum boşluk dizisi olduğunu ve pt-2'de yayınlanması gerektiğini ama kanal memnun demek ki yapacak bir şey yok. :) Rıza Baba Acun'a dersini vermiş bu arada son anlıkta. :D

Yanlış hamle yaptılar Sürece göndermeyle yürümez ezan okutmaları lazım dizide yada Tarık camide bomba felan patlatsın başka yolu yok

Ben de hep söylüyorum boşluk dizisi olduğunu ve pt-2'de yayınlanması gerektiğini ama kanal memnun demek ki yapacak bir şey yok. :) Rıza Baba Acun'a dersini vermiş bu arada son anlıkta. :D

orası öyle rıza baba hep son dakika golünü atıyor bu sefer 2 gol birden atmış iyi en azından ..kanal d tabi ki memnundur totalde en çok izlenen dizisi fakat pt 2 ye geçse reytingleri alt birde üst eder :D boşlukta uçuşuna kapılıverirde işte...

orası öyle rıza baba hep son dakika golünü atıyor bu sefer 2 gol birden atmış iyi en azından ..kanal d tabi ki memnundur totalde en çok izlenen dizisi fakat pt 2 ye geçse reytingleri alt birde üst eder :D boşlukta uçuşuna kapılıverirde işte...
Boşlukta uçacağı kesin dizinin. :D Ama Kanal D'de durumlar kötü bu sene. As ile oynasa yerine ne koyacak? Totalde en çok izlenen dizisini riske atmaya gerek yok şimdilik. :) Bakalım İnadına Yaşamak'la Vicdan tutacaklar mı? İnadına Yaşamak'ı merakla bekliyorum özellikle. :)

Arka sokaklardaki bir uyuşturu mafyası ve muzo komiser dizide ona aşık oldu yani gökhan mumcu Tarık karekteriyle oynuyan kişi yani uyuşturucu mafyasının başı @Bully
Hadi bakalım göndermelerini bekliyoruz o zaman. Tarık'la ilgili de bir şeyler düşünürsün artık. :)