Her diznin senin gibi sıkı bir fanı olmalı vış diyorum.Bah bitmiş banane Sbsv den![]()
Bah farklıydı benim için. Neyse yaramı deşmeHer diznin senin gibi sıkı bir fanı olmalı vış diyorum.![]()
![]()
haklısın cumartesi çok dizi var ama bu dizi onlardan farklı gibi mutlaka müşterisini bulacaktır özelliklede ab grubundaBu günde o reytingler biraz zor bence ama potansiyel olarak çıkabilecek konumda.
Tamam hacı. BAH'ın B'sini demem artık.Bah farklıydı benim için. Neyse yaramı deşme![]()
![]()
2 Anlık'ta da Reklam'lar vardı 22.24'de başladı 22.39'da bitti Reklam'lar ama 3 almış 9 DK'lık bölümle orası beni şaşırttı.Adını Kalbime Yazdım tüm anlıklarda alması gereken oranı daha yeni aldı.
Arka Sokaklar ise tekrar yükselişe geçti. Bu diziden kurtuluş yok.![]()
Yine başka kanala geçmek zorunda kaldım.aky coşuş'a az kaldı hazir miyiz@mrt-06
tamam coşuş'un etkisinde kalmassam haber ederimYine başka kanala geçmek zorunda kaldım.Reklam'lara girince haber et bari.
![]()
5.5 üstü alamaz bence ama düğün vardı.tamam coşuş'un etkisinde kalmassam haber ederim![]()
Bence 00:00 a kadar reklamsiz gider 00:15de okan baslar ozamana kadar coktan coşarizShow TV hazır yükselmişken reklama sokar diziyi.![]()
Hadi bakalım.Bence 00:00 a kadar reklamsiz gider 00:15de okan baslar ozamana kadar coktan coşariz![]()
AynenHadi bakalım.
Show TV haftaya ne yapacak acaba dizinin saatini esas ben onu merak ediyorum. İlk bölümünden bu yana sürekli saati değişiyor.![]()
21.30'da başlıyor Esra görende her hafta değişiyor sanır.Hadi bakalım.
Show TV haftaya ne yapacak acaba dizinin saatini esas ben onu merak ediyorum. İlk bölümünden bu yana sürekli saati değişiyor.![]()