16 Kasım 2013 Cumartesi Reyting Sonuçları

Bugünün Saraylısı bu bölüm reytingleri epey bir arttırmış. Dizinin Fox'a transfer olma hayalleri suya düştü. @xBUGRAx :X

Bence Show bu diziyi pazara alsın. atv'de pazarları bir aşk hikayesi mi ne vardi😕 Pazarlari totali iyiydi.Bence Aky pazara geçerse daha iyi sonuç alır:T:
Pazar'da Küçük Gelin efsanesi var bir kere en uygunsuz gün olum. :F En iyisi Cuma PT 2....

La siz niye Çarşamba başlamadınız ki? :D

No panik aky birazdan coşacak :d ama artik dizinin oturmasi lazim her hafta saati falan biseyi degisiyor

Arka Sokaklar gelecek haftaya göre düşecek sanırım. SBT anlıklarına göre değerlendiriyorum ister istemez fakat durum bunu gösteriyor. Düşsün, düşsün. :X

bugünün saraylısının hikayesi çok güzel,dizi oturunca totalde 6 ab'de 7 reyting alabilir önümüzdeki haftalarda
cansu tosunun o utangaç hallerine bayıldım.

Pazar'da Küçük Gelin efsanesi var bir kere en uygunsuz gün olum. :F En iyisi Cuma PT 2....

La siz niye Çarşamba başlamadınız ki? :D
Bilmiyormusun sanki o güne çok israr ettim ama atv kabul etmedi:X Ama olsun en azından çarşaba bakılacak dizilerim var :A cmts hiç yoktu:F

22:15 - 22:30 #sbt #reyting'leri 1) STAR: 10.49 2) SMNYL TV: 9.16 3) SHOW: 3.07 4) KANALD: 2.62 5) FOX: 2.42

22:30 - 22:45 #sbt #reyting'leri 1) STAR: 10.72 2) SMNYL TV: 5.85 3) KANALD: 4.69 4) FOX: 2.8 5) SHOW: 2.52