16 Eylül 2012 Pazar Reyting Sonuçları

16 Eylül 2012 Pazar Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Avrupa Avrupa (TRT 1)

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen belirtin)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    16
  • Anket kapatılmış .

Tamam anladim, bundan sonra ne Acun'u elestirmek ne Star'i elestirmek büyük bir hata..

Star TV veya Acun, arkasliktan daha mi önemli Kemal..

3 reyting alan krem iyi reklam arasi 3.32 alan acuna laf atma ozaman :d :d objektif olun az :d :d :d

Bu acun Türkiye için ne yapmışta bu kadar seviyorsun ya da kolluyorsun anlayabilmiş değilim Kemal.Tuhaf bir takıntı gerçekten.

Ben Bilmem Eşim Bilir çok iyi direnmiş Yetenek Sizsiniz'e karşı. :) Krem ise beklendiği gibi ciddi şekilde düşmüş...

STAR da güzel bir sinema varmış bu akşam: Orjinal Adı: Ocean's 13Yönetmen : Steven SoderberghOyuncular: George Clooney,Brad Pitt,Matt Damon,Andy Garcia, Al PacinoTürü: Suç, aksiyonYapım Yılı: 2007/ ABDDaha cesur…Daha riskli…Bugüne kadar yapılmış en görkemli soygun…K

Ocean's 11 ve Ocean's 12 de var. Serinin son filmi o. Oyuncu kadrosu gerçekten müthiş. :)

Ben Bilmem Eşim Bilir çok iyi direnmiş Yetenek Sizsiniz'e karşı. :) Krem ise beklendiği gibi ciddi şekilde düşmüş...

Ocean's 11 ve Ocean's 12 de var. Serinin son filmi o. Oyuncu kadrosu gerçekten müthiş. :)

kadrodaki en süper takviye al paçino .. o bir efsane ..

Katılıyorum takas biraz objektif olalım ya acunla bbeb bütçesi karşılaştırılamaz acun zaten bbebyide kremide geçmesi lazım zaten normal olan bu

Star'ı övmediğim için sorun yok. :) Kanal D'yi de sürekli övmem. Objektif olduğum açık. Ama senin kuyruk acın olduğu belli. :)
ya bırak starın yapımlarını öve öve bitiremiyon ayrıca bi zamanlar stara laf attıp duruyodun düşük reyting aldığında mahoniyi kışkırtıyodun bilmiyoz sanki

---Tenzile hanim olunce yas yapan, yayin durduran acun iki gunde 12 sehit var, sov devam ediyor degil mi

---Basbakanin 80 yasindaki annesi oldugu gun program yapmayan acun, 12 sehitin odugu, 25 sehitin topraga verildigi gun vur patlasin, cal oynsin

--Ülkenin yeteneklerini Acun, Hülya, Sergen seçiyor sonrada diyorlar ki niye beyin göçü oluyor.Bu beyin buradan göçmesinde n'apsın!!

twitterdan seçmeler .. katılıyorum söylenenlere...

Böyle bir şey yok destere, tweetleri atan kişiler bihaber...

Başbakanın annesi öldüğünde Acun program yaptı. :)

@sbtanaliz 3 dakika
23:00 - 23:15 ortalama
#sbt #reyting 'leri; 1)
TRT1: 5.29 , 2) STAR: 5 , 3)
ATV: 4.29 , 4) KANALD: 4.2 ,
5) SHOW: 2.45