16 Eylül 2012 Pazar Reyting Sonuçları

16 Eylül 2012 Pazar Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Avrupa Avrupa (TRT 1)

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen belirtin)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    16
  • Anket kapatılmış .
Erol Köse bu akşam reklam yapmıyor galiba, En büyük şov ezilmiş. :d

Umutsuz Ev Kadinlar'in isi gelecek hafta zor olacaktir bence.. Umarim basarili olur reyting anlaminda..

@sbtanaliz: 21:45 - 22:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) STAR: 7.2 , 2) KANALD: 5.83 , 3) ATV: 4.6 , 4) SHOW: 3.36 , 5) STV: 2.99

kanal d star ve show daki proğramlar birbirinin kopyası toplasan bugün izleyicilerin yüzde 15 i cıvık eğlence proğramlarını seçmiş... ve krem tek dizi olarak ikinci sırada ..

Acun'da iyiki Hulya var ki dans eden gruptaki kızı fark edip söyledi.Yoksa Acun ve Sergene kalsa evet diyip yollıyacaklardi.Ayrıca o kiz gruptan bir dahakine cıkmalı vucuddu dansa el verişli değil.

---Tenzile hanim olunce yas yapan, yayin durduran acun iki gunde 12 sehit var, sov devam ediyor degil mi

---Basbakanin 80 yasindaki annesi oldugu gun program yapmayan acun, 12 sehitin odugu, 25 sehitin topraga verildigi gun vur patlasin, cal oynsin

--Ülkenin yeteneklerini Acun, Hülya, Sergen seçiyor sonrada diyorlar ki niye beyin göçü oluyor.Bu beyin buradan göçmesinde n'apsın!!

twitterdan seçmeler .. katılıyorum söylenenlere...

Kanal d saatlerden beri reklamsız ama iyi oranlar alıyo krem fena gitmiyor

İzlemediğim yapımları deyil izlediklerimi savunuyorum. Fanatik falan diyin umurumda değil. Sen izlemediğin Kremi bile savunuyorsun sırf atv'de diye. Dizinin içeriğini bilmiyorsun herhalde. Zira saçma dediğin dizilerden 1000 kat daha saçma

benim kremi savunduğum tek mesaj göster

Forum İstatistikleri

Konular
172,960
Üyeler
8,482
Son Üye
Tufan