Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
YST iki grubtada eski günlerinden uzakta gitmis. Total de 1. olsada AB de daha 2. yayininda zirveyi kaybetmis, bu yarismanin artik modasi gecti.
Ben Bilmem Esim bilir kendi cizgisinde devam ediyor ve Kanalinin yüzünü güldürüyor.
Krem bu hafta iki grubtada düsüse gecmis, ben bunu gayet normal karsiliyorum cünkü Krem gibi dizilerin sezon basladiginda zirve yarisi vermesi zordur. Ilk 10 da oldugu sürece iyidir.
Eyvah Eyvah 2 daha önce defalarca yayinlanmasina ragmen yine iyi giderek atv yi sevindirmis.
En Büyük Show ise YST den cok daha düsük bir maliyetle cok iyi is cikarmis.
acun çölmüs ama birinci olmus çökmüs hali buysa yükseldigi zaman ilk ikiyi kapatıcak heralde ab 0.20 reytingle ikinci olmus geçen sene ikinci ilk iki bölüme göre iki gruptada yükselis var haftaya iyice cosar .
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.