seninde işin gücün diziler ve reytingler... bu 12 bin mesajı nası yaptın şaşırmıyorum değil )
ramazanda baya kastım 5 bini ramazanda
seninde işin gücün diziler ve reytingler... bu 12 bin mesajı nası yaptın şaşırmıyorum değil )
ders yoktu iyi işte şimdi otobüsteyim
Acun çok sıkıcıydı dün yahu. Haliyle düşmüş. Ona rağmen 1. olmuş çakal. Eğlenceli bir şeyler bulmazsa daha çok düşer o.
- - - Ekleme - - -
Tns gelmiş mi nolmuş. Yarın Tns sonuçlarını öğrenebilecek miyiz? Bilen var mı?
Çıplak Gerçeği izledin mı? Kıza ne olmus ?
üniversiteler daha başlamadı sanırım takas sen liseyle karıştırdın erken gitmişsin ..
üniversiteler daha başlamadı sanırım takas sen liseyle karıştırdın erken gitmişsin ..
İzledim ve hiç tatmin olmadım daha değişik şeyler bekliyordum.
Hazal'ın arkadaşı Naime, Hazal'la havga ederken Hazal'ı hafifçe itmiş ve başını cam sehpaya çarpmış. Sonra rehberlik hocasının karısı Hazal'ı kocasının o hale getirdiğini sanmış ve kocasını korumak için Hazal'ı evden çıkarıp bi inşaata atmış. Hazal'ın cesedini inşaatta buldular. Bu kadar yani. Ayrıca Hazal'ı hamile bırakan da rehberlik hocasıymış...Hazal ve hocası birbirlerine hastalık derecesinde aşıkmış.
Dışarıdan gelen ziyaretçiler 1.mesajdan sonra 2.mesajı okur doğal olarak.Aga kimse okumaz ki 2.mesajı sonradan yap ki okuyalım
Dışarıdan gelen ziyaretçiler 1.mesajdan sonra 2.mesajı okur doğal olarak.
Dışarıdan gelen ziyaretçiler 1.mesajdan sonra 2.mesajı okur doğal olarak.
Yetenek Sizsiniz Türkiye geçen sene aldığı oranları mumla arasa da aldığı oranlar iyi. Zaten ben bu Acunun programlarını anlamıyorum. 2 sene önce Survivor - reytinglerde gezerken geçen yıl 10-12 alıyordu. Bir sene yüksek alıyor bir sene düşük oranlar alıyor. Acunun umurunda değildir. Sonuçta o Stardan alacağını alıyor
Stadyum özet AB`de Acunu haklayarark zirveye oturmuş. Resmen program bölme konusunda yarışmışlar
Ben Bilmem Eşim Bilir "Yeni Sezonda ilk 20yi girmez " diyenlere yüz kızarttırarak "avucunuzu yalarsınız" demiş resmen Muhteşem oranlar almış. Bu oranlarını korursa Kanal D asla kaldırmaz bu programı. Tek Parça olarak değil de bölünseydi şu an zirvede olurdu Kısacası bunun kanala hiç bir artısı yok. Sadece göz boyuyor
Krem çökmüş. Aldığı oranlar normal ama 2-3 reyting birden düşene çökmüş deniliyor genellikle
En Büyük Show totalde normal, AB`de iyi gitmiş
İster 0.00001 fark olsun. Sonuçta haklamış. Haklamak ne demek ki? Türkçe ne demek bilmiyorum ama Azericede geçmek, kazanmak demek. Hiç olmazsa senin gibi ezmiş demedimsenin gibi birini görmedim acunu haklayarak demis ya gülüp geçiyorum aralarında 0.20 fark var
İster 0.00001 fark olsun. Sonuçta haklamış. Haklamak ne demek ki? Türkçe ne demek bilmiyorum ama Azericede geçmek, kazanmak demek. Hiç olmazsa senin gibi ezmiş demedim