16 Eylül 2012 Pazar Reyting Sonuçları

16 Eylül 2012 Pazar Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Avrupa Avrupa (TRT 1)

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen belirtin)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    16
  • Anket kapatılmış .
Star TV Yetenek Sizsiniz Türkiye ile zirvede yer almış ilerleyen saatlerde 8-9 reytinge çıkacaklarını düşünüyorum ; Ben Bilmem Eşim Bilir iyi gidiyor .

Krem daha da yükselir..

EN Büyük Show yeni bölüm yayinlandi simdi.. Yani birazdan yer alir anliklarda..

Sen de her hafta bugün düşeek diyorsun BBEB düşmeyince de hemen bahane buluyorsun :D Aksine kış gelince herkes evde olur daha fazla izlenir. Güldürdün Valla. Haziran gelince de kışın herkes evdeyei yaz olsun da gôrürüm ben BBEB'i diyeceksin herhalde :d

İyi düşmesin.Gerek yok zaten daha ne kadar düşebilirki.
4 reytingle fazla yaşamaz zaten.Düşmesine gerekte yok.
Bir Şanslı Masa faciası daha görücez sizin anlıyacağınız.

@sbtanaliz: 21:15 - 21:30 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) STAR: 5.77 , 2) KANALD: 5.63 , 3) ATV: 4.97 , 4) STV: 3.33 , 5) SHOW: 2.66

krem süper gidiyor şimdi reklam girdi aldığı oranlarda tatmin edici bu oranlarla bu seneyi rahat çıkarır artık pazar günleri sıkılmayacağız krem var önümüzdeki hafta haremde geliyor.... acunuda sevenlerine armağan ediyorum işim olmaz. :)))

Maşşallah 15'i gemiş.

En azından yere göğe sığdıramadığın Acunu geçmesine ramak kalmış

Bu En büyük Showdan bi cacık olmaz. Öyle bir büyüttüler ki. BBEB bile daha fazla kapışıyor Acunla

- - - Ekleme - - -

Krem geçen haftalara göre baya düşmüş. Ama atv için yeterlidir. Sonuçta Acun varken tekrar anlıklarda 7yi geçmesini bekleyemeyiz

En azından yere göğe sığdıramadığın Acunu geçmesine ramak kalmış

Bu En büyük Showdan bi cacık olmaz. Öyle bir büyüttüler ki. BBEB bile daha fazla kapışıyor Acunla

- - - Ekleme - - -

Krem geçen haftalara göre baya düşmüş. Ama atv için yeterlidir. Sonuçta Acun varken tekrar anlıklarda 7yi geçmesini bekleyemeyiz
Hareketler güzel programda güzel yeni başladı zaten ama kaç alırsa alsın beni ilgilendirmez ben zevkimi alıyormuyum alıyorum :)

Hareketler güzel programda güzel yeni başladı zaten ama kaç alırsa alsın beni ilgilendirmez ben zevkimi alıyormuyum alıyorum :)

Devam ettirmez Show. Ya da PT2'ye dehler :D Düşman Kardeşler bile daha fazla reytung alıyordu ki bu zevki youtubeda milyonlarca videoda bulabilirsin. :)

Erol Köse ortalarda yok :d En büyük Showu fena patladı tweetleriyle birlikte :D

Sen fox mu bırakıp show da mı işe başladın emre5757