16 Eylül 2012 Pazar Reyting Sonuçları

16 Eylül 2012 Pazar Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Avrupa Avrupa (TRT 1)

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen belirtin)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    16
  • Anket kapatılmış .
acun reklam girdi sonunda bir saat reklamda kalır :D

Krem bitti iyi bi bölüm sonuyla bitti.Artık eskiyen CD'yi tak cıkar tak cıkar yapa yapa atv yalama yaptı Eyvah Eyvah vererek kaç 121324543656756345345 kere daha vericek dimi?

Krem'in sonu çok güzel bitti bence.. Bekliyoruz yeni bölümü merakla..

Krem bitti iyi bi bölüm sonuyla bitti.Artık eskiyen CD'yi tak cıkar tak cıkar yapa yapa atv yalama yaptı Eyvah Eyvah vererek kaç 121324543656756345345 kere daha vericek dimi?

eyvah eyvah bilmem kaçıncı tekrarı bunun tekrar izlenmesi şaşırtıcı olmayacaktır alternatif yok şu anda:)) tek alternatif tv yi kapatmak:) krem gerçekten güzel bir bölümle final yaptı ...

eyvah eyvah bilmem kaçıncı tekrarı bunun tekrar izlenmesi şaşırtıcı olmayacaktır alternatif yok şu anda:)) tek alternatif tv yi kapatmak:) krem gerçekten güzel bir bölümle final yaptı ...

Zaten tuyosunu verdiler laf arasında "Ruya senin başinda dertte mi diye" bencede sırrını paylaşacak biri olması lazımdı.Ama fotocu olcağini düşünmemiştim.

Kanal d lider bravo atvde krem ne zaman bitti acaba

- - - Ekleme - - -

Acun 8 gibi alır totalde

Haftaya da izleyecekmisin yine Selim ?

evet harem ve krem pazar günleri bu iki diziyi izlemeyi düşünüyorum harem e bakarım iyiyse devam .. harem kahpe bizans gibi bir dizi olursa tutar bence umarım iyi bir dizi olur krem ise izlemekten sıkılmadığım akıcı bir dizi iyi gidiyor ..

evet harem ve krem pazar günleri bu iki diziyi izlemeyi düşünüyorum harem e bakarım iyiyse devam .. harem kahpe bizans gibi bir dizi olursa tutar bence umarım iyi bir dizi olur krem ise izlemekten sıkılmadığım akıcı bir dizi iyi gidiyor ..

Ama haftaya Harem'i izleyeceksen Krem'lesemeyeceksin ?

Zaten tuyosunu verdiler laf arasında "Ruya senin başinda dertte mi diye" bencede sırrını paylaşacak biri olması lazımdı.Ama fotocu olcağini düşünmemiştim.

onurun son sahnedeki eve baskınıda güzeldi ama hasanın son anda saklanmış olabileceğini düşünüyorum ..:))

- - - Ekleme - - -

Ama haftaya Harem'i izleyeceksen Krem'lesemeyeceksin ?

birinin tekrarını izlerim sıkıntı olmaz...