16 Eylül 2012 Pazar Reyting Sonuçları

16 Eylül 2012 Pazar Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Avrupa Avrupa (TRT 1)

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen belirtin)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    16
  • Anket kapatılmış .
Maçla trt liderliği almış acun niye düşük yine atv iyi kanaldde iyi durumda

Böyle bir şey yok destere, tweetleri atan kişiler bihaber...

Başbakanın annesi öldüğünde Acun program yaptı. :)

evet sonrada özür dilemişti bir sürü bahane üretmişti sanırım :))

vatandaşlar böyle yorum yapmış ayrıntılardan tam haberim yok :))

3 saniye
23:15 - 23:30 ortalama
#sbt #reyting 'leri; 1) ATV:
4.52 , 2) SHOW: 3.67 , 3)
TRT1: 3 , 4) STAR: 2.89 , 5)
KANALD: 1.68

Eyyvah eyvah A/B'de daha da iyi gidiyordur, Krem'i geçerek Atv'nin en çok izlenen yapımı olur muhtemelen. :)

ya bırak starın yapımlarını öve öve bitiremiyon ayrıca bi zamanlar stara laf attıp duruyodun düşük reyting aldığında mahoniyi kışkırtıyodun bilmiyoz sanki

Star'a niye sürekli laf attığımı açıklamıştım. Çünkü kreys başta olmak üzere Starcılar sürekli Star'ı övüp duruyorlardı. Kötü olsa bile Star iyi diyorlardı. Ben de onlar ne zaman bunu bırakırsa ben de Star'ı gereksiz yere kötülemekten vazgeçerim demiştim. Son zamanlarda kreys dahil objektif yorumlar yapmaya başladı herkes. Haliyle benim de Star'la alıp veremediğim kalmadı. :)

Hala en çok izlediğim kanal Star. En izlenebilir yapımlar orda. Diğer kanallar domestik ev kadınlarına yönelmiş hep. :) Star doğuş'a geçmeseymiş ne yaparmışız bilmiyorum.

Neyse sen bunları düşünme de kuyruk acını dindirmeye bak. :)

Star'a niye sürekli laf attığımı açıklamıştım. Çünkü kreys başta olmak üzere Starcılar sürekli Star'ı övüp duruyorlardı. Kötü olsa bile Star iyi diyorlardı. Ben de onlar ne zaman bunu bırakırsa ben de Star'ı gereksiz yere kötülemekten vazgeçerim demiştim. Son zamanlarda kreys dahil objektif yorumlar yapmaya başladı herkes. Haliyle benim de Star'la alıp veremediğim kalmadı. :)

Hala en çok izlediğim kanal Star. En izlenebilir yapımlar orda. Diğer kanallar domestik ev kadınlarına yönelmiş hep. :) Star doğuş'a geçmeseymiş ne yaparmışız bilmiyorum.

Neysen sen bunları düşünme de kuyruk acını dindirmeye bak. :)
kuyruk acım yok sen düşünme beni :D

Neyse sen bunları düşünme de kuyruk acını dindirmeye bak. :)

acun haricinde star kaliteli bir kanal ...

gördüğün gibi eyvah eyvah 10 bininci tekrarında hala izleniyor hemde bol bol izleniyor :)))

Eyyvah eyvah A/B'de daha da iyi gidiyordur, Krem'i geçerek Atv'nin en çok izlenen yapımı olur muhtemelen. :)

1 kere izleyince anlaşilmıyor mu? 1'i birak 2 olsun hadi.Hele AB nasıl izliyor. 2356436 kere verildikten sonra yaz başinda bi izlim dedim aman aman gülmedim.Tebessüm anca ettim.