o zaman dizinin ab si artacak kesinSen izlemiyorsun ya ondan.
o zaman dizinin ab si artacak kesinSen izlemiyorsun ya ondan.
My'nin özetini geçemez.o zaman dizinin ab si artacak kesin
o zaman dizinin ab si artacak kesin
Size medeni bir şekilde artniyetsiz bir soru soruyorum,sizden de samimi cevap bekliyorumMy'nin özetini geçemez.
Salı günü ab'de büyük bir boşluk var. Kurt Seyit ve Şura rahat bir şekilde alır zirveyi ama Çarşamba o boşluk yok çünkü my yıllardır zirveyi vermiyor. Bu saatten sonra da vermez.Size medeni bir şekilde artniyetsiz bir soru soruyorum,sizden de samimi cevap bekliyorum
Salı ve çarşamba ekranda boşluk olduğuna inanmıyormusunuz.
Güçlü bir dizi veya bir yapım gelse liderliği alamazmı?
salı günü yeni yapımlar gelsin görürüz boşluk var mı yok mu?Size medeni bir şekilde artniyetsiz bir soru soruyorum,sizden de samimi cevap bekliyorum
Salı ve çarşamba ekranda boşluk olduğuna inanmıyormusunuz.
Güçlü bir dizi veya bir yapım gelse liderliği alamazmı?
Salı günü ab'de büyük bir boşluk var. Kurt Seyit ve Şura rahat bir şekilde alır zirveyi ama Çarşamba o boşluk yok çünkü my yıllardır zirveyi vermiyor. Bu saatten sonra da vermez.
Ben bunu art niyet olsun diye yazmıyorum ki kavga etmeye ne gerek var,bende sizden farklı düşünebilirim kızma yok gücenme yok.salı günü yeni yapımlar gelsin görürüz boşluk var mı yok mu?
çarşamba hep boşluk var deniyor ama tv nin en büyük isimleri armut topluyor
acun 5.5 a düştü
ay yapım 4 reytinge düştü
osman sınav 5 reyting ortalama
ayrıca boşluk olsa diğer kanallar değerlendirirdi bunu şu an ay yapım bile my ye göre hazırlıyor projelerini kara para aşk ı bu kadar ağırdan alma nedenleri hürrem in ölümünü beklemeleri bence hürrem öldükten sonra çarşambaya gelip my yi geçme hesapları yapıyorlar.)
Yok abi art niyetli olduğunu düşünmüyorum zaten. Burada medeni bir şekilde tartışıyoruz. Saygı sınırlarını aşmadığımız, birbirimizi kışkırtmadığımız sürece sorun yok.Ben bunu art niyet olsun diye yazmıyorum ki kavga etmeye ne gerek var,bende sizden farklı düşünebilirim kızma yok gücenme yok.
farklı düşünebilirsin ama gerçekleri inkar edemezsin ayrıca lafımız sana değil sadece my kendi tarzlarına uymuyor diye senelerdir çarşamba boş gün diyenlere my geçen sene totalde en çok izlenen 2., ab de 1. diziyken de; ondan önceki sene totalde 3. ab de 2.diziyken de hep bu safsataları söylediler durdurlar sıkıldık artıkBen bunu art niyet olsun diye yazmıyorum ki kavga etmeye ne gerek var,bende sizden farklı düşünebilirim kızma yok gücenme yok.
eminim öyledirMuhteşem Yüzyılın dişi rakibi olsa 6 reytingin yukarısına çıkacağını sanmıyorum