15 Ocak 2014 Çarşamba Reyting Sonuçları

Size medeni bir şekilde artniyetsiz bir soru soruyorum,sizden de samimi cevap bekliyorum
Salı ve çarşamba ekranda boşluk olduğuna inanmıyormusunuz.
Güçlü bir dizi veya bir yapım gelse liderliği alamazmı?
Salı günü ab'de büyük bir boşluk var. Kurt Seyit ve Şura rahat bir şekilde alır zirveyi ama Çarşamba o boşluk yok çünkü my yıllardır zirveyi vermiyor. Bu saatten sonra da vermez. :)

Size medeni bir şekilde artniyetsiz bir soru soruyorum,sizden de samimi cevap bekliyorum
Salı ve çarşamba ekranda boşluk olduğuna inanmıyormusunuz.
Güçlü bir dizi veya bir yapım gelse liderliği alamazmı?
salı günü yeni yapımlar gelsin görürüz boşluk var mı yok mu?
çarşamba hep boşluk var deniyor ama tv nin en büyük isimleri armut topluyor:)
acun 5.5 a düştü
ay yapım 4 reytinge düştü
osman sınav 5 reyting ortalama

:) ayrıca boşluk olsa diğer kanallar değerlendirirdi bunu :) şu an ay yapım bile my ye göre hazırlıyor projelerini kara para aşk ı bu kadar ağırdan alma nedenleri hürrem in ölümünü beklemeleri bence hürrem öldükten sonra çarşambaya gelip my yi geçme hesapları yapıyorlar.)

Salı günü ab'de büyük bir boşluk var. Kurt Seyit ve Şura rahat bir şekilde alır zirveyi ama Çarşamba o boşluk yok çünkü my yıllardır zirveyi vermiyor. Bu saatten sonra da vermez. :)
salı günü yeni yapımlar gelsin görürüz boşluk var mı yok mu?
çarşamba hep boşluk var deniyor ama tv nin en büyük isimleri armut topluyor:)
acun 5.5 a düştü
ay yapım 4 reytinge düştü
osman sınav 5 reyting ortalama

:) ayrıca boşluk olsa diğer kanallar değerlendirirdi bunu :) şu an ay yapım bile my ye göre hazırlıyor projelerini kara para aşk ı bu kadar ağırdan alma nedenleri hürrem in ölümünü beklemeleri bence hürrem öldükten sonra çarşambaya gelip my yi geçme hesapları yapıyorlar.)
Ben bunu art niyet olsun diye yazmıyorum ki kavga etmeye ne gerek var,bende sizden farklı düşünebilirim kızma yok gücenme yok.

Ben bunu art niyet olsun diye yazmıyorum ki kavga etmeye ne gerek var,bende sizden farklı düşünebilirim kızma yok gücenme yok.
Yok abi art niyetli olduğunu düşünmüyorum zaten. :) Burada medeni bir şekilde tartışıyoruz. Saygı sınırlarını aşmadığımız, birbirimizi kışkırtmadığımız sürece sorun yok. :)

farklı düşünebilirsin ama gerçekleri inkar edemezsin:) ayrıca lafımız sana değil sadece my kendi tarzlarına uymuyor diye senelerdir çarşamba boş gün diyenlere :)my geçen sene totalde en çok izlenen 2., ab de 1. diziyken de; ondan önceki sene totalde 3. ab de 2.diziyken de hep bu safsataları söylediler durdurlar sıkıldık artık :)

Tüm TRT1 dizileri gibi Kızılelma da A\B grubunda daha yüksek çıkmış :)

Muhteşem Yüzyıl yine çok iyi gitmiş. Totalde düşüş yaşasa da A/B`de çift rakama ulaşarak zirvede yer almış her iki grupta da. Tebrikler. :)

Maymunlar Cehennemi Kanal D'ye dayanak olmuş. Totalde 8, A/B`de 6 reytingi geçerek uzun süre sonra Kanal D'yi Çarşamba rahat ettirmiş.

Merhamet de bu hafta yükselişe geçti. Uzun aradan sonra Totalde tekrar 4 reytingi geçti, A/B`de de baya iyi gitmiş.

Maç iyi oranlar alarak günü tamamlamış.

Sevdaluk normal gidiyor. İlk bölüm reytinglerinden uzak.

Doksanlar vasat gitmiş.

Kızılelma normal bir başlangıç yapmış. Bakalım 2. bölümü ile ne yapacak.

Çocuklar Duymasın çok iyi oranlar almış. FOX ne akılla günlük dizi yapıyor anlamıyorum. :D Vicdan FOX`a geçerse onu da günlük yapar. Kanal günlük dizi üretme makinası gibi bir şey. :D

Cuma Yalan Dünyadan da yükseliş bekliyorum. :D Kanal D`nin bu hafta PT1`deki bütün yapımları Totalde 4`ü geçti o da geçer İnşallah. :D

Maymunlar Cehennemini dün gece izleyemedim yine:( Bi oturup izleyemedim şu filmi:( Total'i maşallah uçmuş. AB'si idare eder :noworry:

Kizilelma bekledigim gibi baslamis dizi 4-6 reyting arasi alir ve öyle gider demistim. :)

Muhteşem yüzyıl iki grupta da lider. Ama totali riskli. Ab de ise 10 geçmiş.

Maymunlar cehennemi çok iyi gitmiş özellikle total de.

Merhamette iyi oranlar almış.

Sevdaluk kan kaybediyor.

Maç iki grupta d iyi gitmiş.

Kızılelma bence trt ye göre çok iyi gitmiş. Tebrikler OSMAN SINAVA

my totalde düşmüş ab de çok iyi gitmiş bnm için ab dizisi kaldığı ve zirvede olduğu sürece reytiniginin önemi yok zaen reytingten bitecek hali de yok:)
kızılelma my nin yarısı ka reyting almış beklediğim gibi dümn akşam coşanlara cevap gecikmemiş
my ye hala rakip yaratma çabaları türk tv lerinin en büyük isimleri acun,ay yapım,osman sınava nal toplatmış bir diziye kim zorlu rakip olabilir acaba çok merak ediyorum artık her hafta bu tartışmadan sıkıldık bağzı kişiler nefretlerini ve hayallerini içinde tutsun:)
özet düşmüş maçtan dolayı
kanal d çarşambaları hep film yayyınlar artık :F
merhamet ab de iyi gitmiş:)
sevdaluk da kısa sürdü havası
maçlar nasıl total oluyor anlamıyorum (b) my farkı zaar

Muhteşem Yüzyılın dişi rakibi olsa 6 reytingin yukarısına çıkacağını sanmıyorum
eminim öyledir :)