Bak şimdi adam akıllı tartışalım ben dedim ki Muhteşem Yüzyılın 6 reytingi geçeceğini sanmıyorum karşısında güçlü rakip olsa dedim bunuda söylememin sebebi şu an karşısında bir şey yokken 8 alıyor şimdi sıra sende sen niye öyle mesaj yazıyorsun ?my totalde düşmüş ab de çok iyi gitmiş bnm için ab dizisi kaldığı ve zirvede olduğu sürece reytiniginin önemi yok zaen reytingten bitecek hali de yok
kızılelma my nin yarısı ka reyting almış beklediğim gibi dümn akşam coşanlara cevap gecikmemiş
my ye hala rakip yaratma çabaları türk tv lerinin en büyük isimleri acun,ay yapım,osman sınava nal toplatmış bir diziye kim zorlu rakip olabilir acaba çok merak ediyorum artık her hafta bu tartışmadan sıkıldık bağzı kişiler nefretlerini ve hayallerini içinde tutsun
özet düşmüş maçtan dolayı
kanal d çarşambaları hep film yayyınlar artık
merhamet ab de iyi gitmiş
sevdaluk da kısa sürdü havası
maçlar nasıl total oluyor anlamıyorum my farkı zaar
eminim öyledir
karşısında bişi yok mu? maç ??? 8 reytinglik fikm??? ilk hafta anlıklarda 8 i gören sevdaluk ve diğer diziler süs bitkisi mi??? ayrıca güçlü rakipler de geldi aun geldi yst si finale doğru 8 ile başladı 5.5 a düşünce kaçtı gitti kuzey güneyle ay yapım gledi 4'e düştü 2.sezon pt 2 ye gitti osman sınavın sakarya fırat ı 5 reyting ortalama ile gittiBak şimdi adam akıllı tartışalım ben dedim ki Muhteşem Yüzyılın 6 reytingi geçeceğini sanmıyorum karşısında güçlü rakip olsa dedim bunuda söylememin sebebi şu an karşısında bir şey yokken 8 alıyor şimdi sıra sende sen niye öyle mesaj yazıyorsun ?
aynen komik duruma düşüyolarŞu SBT'ye inanıp anlıklarda yorum yapan arkadaşlara diyorum. Sevdaluk neredeyse hiç düşmemiş. Dün maç, film ve yeni bir dizinin etkisiyle çok çok az düşmüş o kadar. Bu Muhteşem Yüzyıl'ı da etkilemiş. Gelecek hafta toparlanır zaten, hiç merak etmeyin.
Ama hala şu SBT'ya inanıp da yorum yapıyorsunuz ya, çok komiksiniz gerçekten.
Geçen seneye laf attım mı? Cevap olarak hayır ben bu seneden bahsediyorum sen Sevdaluğu rakip görüyorsan o ayrı dava ):karşısında bişi yok mu? maç ??? 8 reytinglik fikm??? ilk hafta anlıklarda 8 i gören sevdaluk ve diğer diziler süs bitkisi mi??? ayrıca güçlü rakipler de geldi aun geldi yst si finale doğru 8 ile başladı 5.5 a düşünce kaçtı gitti kuzey güneyle ay yapım gledi 4'e düştü 2.sezon pt 2 ye gitti osman sınavın sakarya fırat ı 5 reyting ortalama ile gitti
ben görmüyorum panpa agalarına göre sevdaluk da my yi geçiyordu doksanalr da hatta geçen sene son bölümler emrhamet de geçiyordu o kadar kolay onlara göre bu işlerGeçen seneye laf attım mı? Cevap olarak hayır ben bu seneden bahsediyorum sen Sevdaluğu rakip görüyorsan o ayrı dava ):
Bak şimdi şu konuda hem fikir olalım tartışırken başkasının sözlerini bana söyleme he ben o sözü geldim destekledisem de ki bak sen zamanında böyle böyle yaptın de 😉 şimdi my konusuna gelelim....ben görmüyorum panpa agalarına göre sevdaluk da my yi geçiyordu doksanalr da hatta geçen sene son bölümler emrhamet de geçiyordu o kadar kolay onlara göre bu işler
gelelim nasıl güçlü bir rakip bekliyorsun? biraz aç istesen o konuyuBak şimdi şu konuda hem fikir olalım tartışırken başkasının sözlerini bana söyleme he ben o sözü geldim destekledisem de ki bak sen zamanında böyle böyle yaptın de 😉 şimdi my konusuna gelelim....
Zamanında Kuzey Güney gibi vs o zamanlara lafım yok .Şimdi söyle düşün Kuzey Güneyin hiç yayınlanmadığını düşün gelse şu anda ilk bölümü haftaya başlasa Muhteşem Yüzyılı geçerdigelelim nasıl güçlü bir rakip bekliyorsun? biraz aç istesen o konuyu
kuzey totalde en fazla 7 leri gördü sanırsam o da my yokken o tarz bir işin geçme şansı yok benceZamanında Kuzey Güney gibi vs o zamanlara lafım yok .Şimdi söyle düşün Kuzey Güneyin hiç yayınlanmadığını düşün gelse şu anda ilk bölümü haftaya başlasa Muhteşem Yüzyılı geçerdi