bence de geçen sezon bitmeliydievet nihayet geç oldu ama sonunda bitiyor )
bence de geçen sezon bitmeliydievet nihayet geç oldu ama sonunda bitiyor )
reytingi yüksekken de güçlü kişileri alıyordu kadroya reyting almakla alakası yok bunun dizi isim yapmış oyuncuları alıyor böylece en baştaki kaliteyi korumaya çalışıyor zaten bu kadro kalitesinin üstüne dizi gelmesi zorMy bu kadar güçlü isimlerin katmasının sebebi reyting değilse niye o zaman boşu boşuna o zaman o kadar para veriyor o ünlü isimlere ?
meral okay 4 sezon planladı diye 4sezon sürdü ama herkes onun ka kaliteli yazmıyor tabibence de geçen sezon bitmeliydi
Amaç reyting değilse ünlülere fazla vermekten zevk alıyor o zaman my ): Bedavadan sağa sola para vermeyi seviyor diyelim o zaman ):reytingi yüksekken de güçlü kişileri alıyordu kadroya reyting almakla alakası yok bunun dizi isim yapmış oyuncuları alıyor böylece en baştaki kaliteyi korumaya çalışıyor zaten bu kadro kalitesinin üstüne dizi gelmesi zor
dediğim gibi en baştaki kaliteyi koruyomaya çalışıyor adamalr yoksa uyduruk isimlere de önemli roller verilebilirdiAmaç reyting değilse ünlülere fazla vermekten zevk alıyor o zaman my ): Bedavadan sağa sola para vermeyi seviyor diyelim o zaman ):
dediğim gibi en baştaki kaliteyi koruyomaya çalışıyor adamalr yoksa uyduruk isimlere de önemli roller verilebilirdiAmaç reyting değilse ünlülere fazla vermekten zevk alıyor o zaman my ): Bedavadan sağa sola para vermeyi seviyor diyelim o zaman ):
En başta kalite denen birşey yoktu yani oyunculuk bakımından hangimiz Meryem Üzerliyi tanıyorduk ? Hangimiz Sümbülü,Nigarı tanıyorduk hangimiz Selma Ergeçi tanıyorduk ?dediğim gibi en baştaki kaliteyi koruyomaya çalışıyor adamalr yoksa uyduruk isimlere de önemli roller verilebilirdi
dizi başladığında gördük işte kaliteli isimler olduklarını sonra da bunu bozmayaya gayret ettiler yeni gelen isimlerle de bunu başardılar yoksa diğer diizler gibi özensiz kadrolar seçerlerdi mankenleri toplayıp fatih dizisi çekenler gibiEn başta kalite denen birşey yoktu yani oyunculuk bakımından hangimiz Meryem Üzerliyi tanıyorduk ? Hangimiz Sümbülü,Nigarı tanıyorduk hangimiz Selma Ergeçi tanıyorduk ?
Bak iyi dinle My ilk başta tanıdık isimlerle başlamadı dizinin senaryosu tuttuktan sonra bu oyunculara kaliteli demeye başladın ama şimdi My hep tanıdık isimlere yöneliyor demek istiyorum bunun sebebide kısacası reyting yoksa hiç kimse zevk için bölüm başı o kadar para vermez yan rollere ):dizi başladığında gördük işte kaliteli isimler olduklarını sonra da bunu bozmayaya gayret ettiler yeni gelen isimlerle de bunu başardılar yoksa diğer diizler gibi özensiz kadrolar seçerlerdi mankenleri toplayıp fatih dizisi çekenler gibi
ne alaksı var kadroyu zaten biliyordum bir meryem ve selim bayraktar vardı bilmediğim onları da diziyle tanıdıkBak iyi dinle My ilk başta tanıdık isimlerle başlamadı dizinin senaryosu tuttuktan sonra bu oyunculara kaliteli demeye başladın ama şimdi My hep tanıdık isimlere yöneliyor demek istiyorum bunun sebebide kısacası reyting yoksa hiç kimse zevk için bölüm başı o kadar para vermez yan rollere ):
Kurtlar Vadisindeki Leyla Muhteşem Yüzyılda oynasa şu anda sana göre kaliteli oyuncu olacaktı demek istediğim bu .ne alaksı var kadroyu zaten biliyordum bir meryem ve selim bayraktar vardı bilmediğim onları da diziyle tanıdık
zaten emral okay kurar da o kadro kalitesiz olur mu hiç
ne alakası var ben cansu dere yi melike ipek yalova vb. beğemnmediğimi söyledim survivordan gelenleri saymıyorum bile onların rolleri yok denecek ka azKurtlar Vadisindeki Leyla Muhteşem Yüzyılda oynasa şu anda sana göre kaliteli oyuncu olacaktı demek istediğim bu .
meral okay olsaydı 10 sezon da sürerdi (reytingi yüksekken de güçlü kişileri alıyordu kadroya reyting almakla alakası yok bunun dizi isim yapmış oyuncuları alıyor böylece en baştaki kaliteyi korumaya çalışıyor zaten bu kadro kalitesinin üstüne dizi gelmesi zor
meral okay 4 sezon planladı diye 4sezon sürdü ama herkes onun ka kaliteli yazmıyor tabi
kösem in ölümüne ka yolu vardı: (meral okay olsaydı 10 sezon da sürerdi (
Nasıl konuşulmuş acaba. Halen etkisindeyim.medcezire rakip çıktı kızılelma 23 bin tweet almış bu akşam @Bully @Yakamoz-Asi
en çok konuşulan isim de özge ulusoy olmuş @mrt-06
bak seni bile etkisi altına almışNasıl konuşulmuş acaba. Halen etkisindeyim.
Ne diyorsun kabusuma bile girdi. Çok kötü umarım Haftaya olmaz yahu.bak seni bile etkisi altına almış
olacak gibi hürrem ile mektuplaşacakalr hürrem siyasete atılıyorNe diyorsun kabusuma bile girdi. Çok kötü umarım Haftaya olmaz yahu.