8 i geçen sıradan bi filmse o gün boşluk var demektirbaşka gün 8 i geçen 3 yapım olsa o gün zorlu gün olur çarşamba günü boşluk günü oluyor neden acaba aaa buldum my yine geçilmemiş hep ondan açıklığa kavuşturdum
8 i geçen sıradan bi filmse o gün boşluk var demektirbaşka gün 8 i geçen 3 yapım olsa o gün zorlu gün olur çarşamba günü boşluk günü oluyor neden acaba aaa buldum my yine geçilmemiş hep ondan açıklığa kavuşturdum
filmi izledin mi? mesela cuamrtesi arka sokaklar ve şefkat tepe de sıradan diziler ama 8 i geçiyorlar ve o gün zorlu oluyor8 i geçen sıradan bi filmse o gün boşluk var demektir
Muhteşem Yüzyıl o zaman güçlüdü bu sene gelse Kuzey Güney %99 geçerdi(Yeni başlasadı ) .Kaçak Salı değilde çarşamba yayınlansa Muhteşem Yüzyılı geçerdi ne bilim Karagül Cuma değilde Çarşamba yayınlansa geçerdi MY rakibi yok bu yüzden hala zirvede tabi bu benim düşüncem sebeplerimide saydım .Sebepler bunlar şimdi sana diyorum ki sen söyle MY hala neden zirvede?kuzey totalde en fazla 7 leri gördü sanırsam o da my yokken o tarz bir işin geçme şansı yok bence
şu an ekrandakilerden geçerse bir akragül geçer my yi o da totalde
onlar bir dizi ve yıllardır devam ediyorlar sıradan bi film adını ilk defa duyuyorum geliyo ve 8 reyting alıyo öyle bişey yok boş gün olmasa filmin 8 alabilme şansı yok filmin adı ne yavfilmi izledin mi? mesela cuamrtesi arka sokaklar ve şefkat tepe de sıradan diziler ama 8 i geçiyorlar ve o gün zorlu oluyor
aga kaçak olsaydı napardı acaba bence farkMuhteşem Yüzyıl o zaman güçlüdü bu sene gelse Kuzey Güney %99 geçerdi(Yeni başlasadı ) .Kaçak Salı değilde çarşamba yayınlansa Muhteşem Yüzyılı geçerdi ne bilim Karagül Cuma değilde Çarşamba yayınlansa geçerdi MY rakibi yok bu yüzden hala zirvede tabi bu benim düşüncem sebeplerimide saydım .Sebepler bunlar şimdi sana diyorum ki sen söyle MY hala neden zirvede?
karşısında onu geçen bir rakip gelse my de boş durmazdı zaten senaryoya el atılırdı ya da star reklam politikasını değiştirirdi mesela geçen hafta 118.bölmüde dizinin reklamsız gittiği süre en fazla 39 dk olduMuhteşem Yüzyıl o zaman güçlüdü bu sene gelse Kuzey Güney %99 geçerdi(Yeni başlasadı ) .Kaçak Salı değilde çarşamba yayınlansa Muhteşem Yüzyılı geçerdi ne bilim Karagül Cuma değilde Çarşamba yayınlansa geçerdi MY rakibi yok bu yüzden hala zirvede tabi bu benim düşüncem sebeplerimide saydım .Sebepler bunlar şimdi sana diyorum ki sen söyle MY hala neden zirvede?
sıradan bir film mi neyse izlemeden konuşman normal ben de fetih e sıradan bir film derim o zaman neeticede yıllardır yayınlanan işleri geçti salı günü yayınalnıponlar bir dizi ve yıllardır devam ediyorlar sıradan bi film adını ilk defa duyuyorum geliyo ve 8 reyting alıyo öyle bişey yok boş gün olmasa filmin 8 alabilme şansı yok filmin adı ne yav
aga kaçak olsaydı napardı acaba bence fark
Bak Muhteşem Yüzyılı bende izledim o zamanlar çok kaliteli dizidi ama bozdu kendisini hatta çok savunduğum mesajları bulabilirsin diyorum ki Muhteşem Yüzyıl eskiden kim gelirse gelsin ezerdi ama o devir bitti şimdi iddalı bir dizi koysunlar önüne zirveyi kaptırır bunuda sonuçlara bakarak söylüyorum .karşısında onu geçen bir rakip gelse my de boş durmazdı zaten senaryoya el atılırdı ya da star reklam politikasını değiştirirdi mesela geçen hafta 118.bölmüde dizinin reklamsız gittiği süre en fazla 39 dk oldu
sıradan bir film mi neyse izlemeden konuşman normal ben de fetih e sıradan bir film derim o zaman neeticede yıllardır yayınlanan işleri geçti salı günü yayınalnıp
my nin geçildiğ ibir sonuç yok o yüzden sadece tahmin yapıyorsunBak Muhteşem Yüzyılı bende izledim o zamanlar çok kaliteli dizidi ama bozdu kendisini hatta çok savunduğum mesajları bulabilirsin diyorum ki Muhteşem Yüzyıl eskiden kim gelirse gelsin ezerdi ama o devir bitti şimdi iddalı bir dizi koysunlar önüne zirveyi kaptırır bunuda sonuçlara bakarak söylüyorum .
Bak bi dinle beni anlaşacaz bende diyorum My eski gücü filan kalmadı mum gibi olmaya başladı eridikçe eriyor zaten onlarda bunun farkında olduğu için sürekli güçlü oyuncular katıyor kadroya .Kısacası geçen senelerden bahsetmiyorum o artık mazide kaldı ben bu seneden daha doğrusu şu 2 haftadan bahsediyorummy nin geçildiğ ibir sonuç yok o yüzden sadece tahmin yapıyorsun
ayrıca dediğim gibi my 1 keregeçilse o da boş durmaz daha 40 dk reklamsız gitmeyen bir dizinin 9.5 ortalaması olması normal
my nin güçlü oyuncular kadrosuna katması yeni bir olay değil ki hümeyra gibi bir isim bile ufacık rol aldı tuncel kurtizin karakteri senaryoda ilk 10 a girmeyen bir karakterdi ayrıca eriyor da sistem de eriyor eskiden 1. 25 eyting alırdı haftalıkta şimdi 15 i zor alıyorBak bi dinle beni anlaşacaz bende diyorum My eski gücü filan kalmadı mum gibi olmaya başladı eridikçe eriyor zaten onlarda bunun farkında olduğu için sürekli güçlü oyuncular katıyor kadroya .Kısacası geçen senelerden bahsetmiyorum o artık mazide kaldı ben bu seneden daha doğrusu şu 2 haftadan bahsediyorum
My bu kadar güçlü isimlerin katmasının sebebi reyting değilse niye o zaman boşu boşuna o zaman o kadar para veriyor o ünlü isimlere ?my nin güçlü oyuncular kadrosuna katması yeni bir olay değil ki hümeyra gibi bir isim bile ufacık rol aldı tuncel kurtizin karakteri senaryoda ilk 10 a girmeyen bir karakterdi ayrıca eriyor da sistem de eriyor eskiden 1. 25 eyting alırdı haftalıkta şimdi 15 i zor alıyor
Çarşamba olamaz çünkü BKM`nin dizisi Sevdaluk var.my nolmuş öyle maymunlar aynı reytingi almış daha ne diyim ben boş bir günüm diye bağırıyor çarşamba dolu bir günde sıradan bi filmin 8 reyting alması nedir ya üstelik maç vardı
dua edinde maç 7 de başlıyo 8 de 9 da falan olsa zirveyi çok rahat alacak tokatsporla oynadığımız maç
@EveN Arkadaşım hoşgeldin çarşamba p1 de olsa rahatlıkla zirveyi alır pazartesi karadayı o ses karşısında bile hemde tekrarı 4.5 falan aldı çarşamba coşar
ve gelelim Kızıl Elma ya ilk bölümüyle trt dezavantajına rağmen gayet iyi başlamış haftaya artar özetli başlasın iyice yükselecek
sevdaluk un günü değişir yakında o sorun değil show tv affetmezÇarşamba olamaz çünkü BKM`nin dizisi Sevdaluk var.
yine hayaller hayaller
aslında şu dizi yeni başlasa o geçen sezon bitmese bi de şu gelse geçin alaşağı olur my ))
ne olursa olsun dizi iki grupta da rahat bir şekilde zirvede ve diziyi 3 senedir zirveden inmiyor nokta
bitiyo zaten bu sezonişte diyoruzki zirvedeyken bitirsin artık )
bitiyo zaten bu sezon