alsın hatta ab yi de alsın kurtulalım valla bıktırdılarYarın Maymunlar Zirveyi alır Boş Gün.
alsın hatta ab yi de alsın kurtulalım valla bıktırdılarYarın Maymunlar Zirveyi alır Boş Gün.
O lafı bende Meryem varken bende kullanmak isterdim. Menopozlular döneminde olunca pek kaale alan olmaz, "belliydi bu sene düşeceği" derleryok artık birileri geçsin istiyorum my yi her hafta-her gün aynı tartışma milletin içnide uhte kalıyor hep yazık be
Alsa keşke Maymun Filmini seviyorum güzel filmdir.alsın hatta ab yi de alsın kurtulalım valla bıktırdılar
Sen demi be BrütüsYarın Maymunlar Zirveyi Alır Boş Gün.
düşmüş hali bile zirvede haftalıkta da sırası iyi yeterli bence 4.sezona gelip kalitesini koruyan kaç dizi varO lafı bende Meryem varken bende kullanmak isterdim. Menopozlular döneminde olunca pek kaale alan olmaz, "belliydi bu sene düşeceği" derler
O filmi çok seviyorum 1 Sincaplar 2 Maymunlar yani.Sen demi be Brütüs
pis yedili mi 😱Alsa keşke Maymun Filmini seviyorum güzel filmdir.
Gönül ister ki Pis Yedili gelsin alsın Zirveyi ya neyse diyelim.
deme öyle üzerine çullanırlar gerçekelri kabul etmek zor biliyorsun fan oluncaReyting rekortmeni dünyanın en çok ezlenen türk dizisi ve her daim gündemde olan çarşamba gününün vazgeçilmezi MY yarın tns de yine farkını ortaya koyar.Sbt out tns inFark_ı MY
Sincaplari haftaya verse SHoww(en yenisinden)O filmi çok seviyorum 1 Sincaplar 2 Maymunlar yani.
Sezon sonuna doğru 3. Serisini de verecekmiş zaten. Her birlikte yeniden.Sincaplari haftaya verse SHoww(en yenisinden)
.ss boşluğa düşeni menapozlu hürrem öpüyor yanlız dikakt etsinlerAlır boş gün.
Orço için farketmez..ss boşluğa düşeni menapozlu hürrem öpüyor yanlız dikakt etsinler