15 Ocak 2014 Çarşamba Reyting Sonuçları

MY reklamken Sevdaluk iyi gitmiş.diğer anlıklar MY yine uçar :Z

Dikkat Dikkat! Kizilelma Türkiye'yi sallamaya geliyor! Ilk Bölümden 7 Reytinge yaklasti! Yeni bir Sakarya Firat doguyor. Demedi demeyin...

My reklamda zirveyi bırakmamış. :F Hıyanet Sarmalı kopmuş. :F Sevdaluk ve Doksanlar kötü.

Bütün aksam giremedim. Anliklara baktim, sonra yorumlara baktim. Yani su forumda birbirinizi kiskirtmaktan baska birsey yapmazsiniz :D

Kizilelma'nin saati gayet iyi. Reklamla diziyi fazla bölmezler ise bu dizi 4-6 reyting arasi gider. SBT anliklari iyi gelmis ama öyle süper abartilacak bir durum yok. Ha; dizinin icerigi kalitelidir o ayri konu.

MY özetiyle anliga girememis bakalim TNS bu duruma ne ayar verecek. Tabi bunda Kanal Dde yayinlanan filmin etkisi büyük. Kizilelma ile alakasi yok bence. Ayni kitle degil kanimca.

Carsamba'nin bos bir gün oldugu biliniyordu zaten filmin iyi gitmesi dogal birsey. Yüksek reytingli bir is varken diger izleyici oradan oraya konarken bu anliklar dogal seyler.

Kizilelma'nin gidisati gelecek bölümlerde belli olur. İlk 3 arasina girse büyük basaridir.

MY'ye saldirmanin anlami yok. 8 anliklar alan Sevdaluk ortadayken, hemen havaya girmenin kimseye faydasi yok Kizilelma konusunda. Acik konusayim, anliklar iyi ama beklentimin altinda gelmis.

MY bugün düşük gidiyor.Sevdaluk son anlıklara gire biliyor

Ayrica bazi cok bilmislere belirtim: Bir Insanin Türk hayrani olmasi icin Ülkücü olmasina gerek yok! Benim Türk Hayrani olmama Fatih yeter, Alparslan yeter, Kanuni yeter, Yavuz Sultan yeter... Benim Atalarim yüzyillarca Islam'a sancaktarlik yapmis, Avrupa'nin göbeginde Ezan okutmus, Zalimin düsmani mazlumun dostu olmus bu bana yeter... Dünyada kundaktaki bebekler katledilirken benim Devletimin eli Misir'a, Suriye'ye, Myanmar'a,... Uzanmis bu bana yeter! Müslüman oldugum icin gurur Türk olmaktan ise Onur duyuyorrum...

MY çok heyacanlı anlıklar çok iyi gelecek eğer reklama girmezse

Ya ayni anda hem ulkesi icin yasamasi gerekirken hemde aşkı icin olmesi gerekirse ???

ooo bana cok bilmis dedi :D zalimin dusmani iyinin dostu cok klasik degilmi be :D

Birincisi senin bu cümleyi anlamani beklemiyordum saten. Yinede ben sana acikliyayim. Adam diyorki bundan sonra bu topraklarin cocuklari Vatan icin ölmesin Vatan icin yasasin. Eger illa sevdikleri birsey ugruna öleceklerse Ask icin ölsünler...

Ikincisi sana klassik gelebilir ama dünyada mesela Filistin de olanlara Türkiye haric kimse ses cikarmiyorsa o klassik degildir sadece aci gerceklerdir.

Daha fazla tartismal istemiyorum cünkü degerli zamanimi bunun icin harcamak istemiyorum. Senin görüsün sana benim görüsüm bana sana hayirli aksamlar...