kzıl elma kaçta reklama girmişBen onu demedim ilk reklamı dedim. Kızılelma reklama girmeden hemen önce başladı yeni bölüm.
kzıl elma kaçta reklama girmişBen onu demedim ilk reklamı dedim. Kızılelma reklama girmeden hemen önce başladı yeni bölüm.
intikam güçlü drama değil ki 8-9 karakterli drama mı olurmuş 120 dk likİntikam o zaman niye alamadi hadi bunu da açıkla? Yada aramızda kalsın?
Ağzın bal yesin emreboşver ay yapım gelmiş,acun gelmiş,osman sınav gelmiş hepsi tıpış tıpış gitmiş isteyen istediğini desin onların efsane dedikleri dizilerin kaç kez zirveyi aldıklarını da biliyoruz
İşte hep Vicdanın etkileri bunlar. Çarşamba akşamları otomatikman Kanal D açılıyor. Refleks olmuş.maymunlar cehennemi başlangıç adlı filme takılıp kaldım vasat ama insan kendini kaptırıveriyor filmin sonunda da maymunlar insanlara kaptırıverdi ?
İşte hep Vicdanın etkileri bunlar. Çarşamba akşamları otomatikman Kanal D açılıyor. Refleks olmuş.
°°°mobil mesaj°°°
Yanlış degilsem 7 olmalı çünkü 1970 li yıllarda da çekilmiş filmleri vardı.Maymunlar Cehennemi'nin kaç serisi var acaba.
Sevdaluk bildiğin çıkış yapmış. Bitti bitiyor dizi ne girişi.Sevdaluk çok iyi giriş yapmış
Muhteşem Yüzyıl - Yeni bölüm
Reklam dönüşü 22.25
Maymunlar Cehennemi'nin kaç serisi var acaba.
Hiç girmiyordu şimdi 4`le girdi o yüzden yazdımSevdaluk bildiğin çıkış yapmış. Bitti bitiyor dizi ne girişi.
°°°mobil mesaj°°°
ilk çevrimi 1968 yapımı en iyiside o dur ..
sonra 70 de 71 de 72 de 73 de art arda 4 devam filmi çekilmiş
bugün izlediğimiz ise 2000 lerin filmi son film ama ilk serinin öncesini anlatıyor?
Vay be 70 mi. 😱 90'lı Yıllar diye biliyordum. 😱Yanlış degilsem 7 olmalı çünkü 1970 li yıllarda da çekilmiş filmleri vardı.