Samanyolu forever.Hıyanet Sarmalı da çıkmadı hiç anlıklardan maşallah.
°°°mobil mesaj°°°
Samanyolu forever.Hıyanet Sarmalı da çıkmadı hiç anlıklardan maşallah.
Ah my perşembe olacaktı ki.. o zaman görürdük my'yi kum torbasına dönüyor muydu dönmüyor muydu 🙂my dışında rakiplerine geçit vermeyen dizi olmadığına göre my dışındaki her diziye laf
bence de ve bence ilk defa zirveye yakn bir is gelecek gibi kanal d seyirciyi cekebildi bu hafta kendine akilli isti araya es vermek.Zeytin Tepesi gelsin.
°°°mobil mesaj°°°
haha titretti gördük sevdaluk anlıklarda 8 üstü aldı 3-4 kere ertesi gün 6.66 bakalım kızılema ne olacak neyse perşembe zirveyi almak kolay güçlü bir drama dizisiyle fatmagül bile resmen tam hakimiyet kurmuştuAh my perşembe olacaktı ki.. o zaman görürdük my'yi kum torbasına dönüyor muydu dönmüyor muydu 🙂
Neyse kızıl elma titretti biraz star bu hafta reklam taktiğiyle paçayı sıyırdı bakalım haftaya ne yapacak?
Reklam taktiğiyle mi?Ah my perşembe olacaktı ki.. o zaman görürdük my'yi kum torbasına dönüyor muydu dönmüyor muydu 🙂
Neyse kızıl elma titretti biraz star bu hafta reklam taktiğiyle paçayı sıyırdı bakalım haftaya ne yapacak?
sadece my de öyle acun ve meedcezirde bu ka kötü değil.ssStarın politikası muhteşem ya. Hey Allahım.
Madem önceki saatlerde erken reklam verdin 22.45'e kadar reklamsız gitsene.
°°°mobil mesaj°°°
my yi şöyle 3-4 hafta bir dizi geçmeden rahat etmeyecekelr boşverReklam taktiğiyle mi?
Dizi 45 dakikadan bir reklama giriyor. Bu mu taktik?
Millet 90 dk reklamsız gidince helal olsun zirveyi alıyor yok böyle dizi, Muhteşem 45 dakika gidince reklam taktiğiyle paçayı sıyırdı?
°°°mobil mesaj°°°
Ben onu demedim ilk reklamı dedim. Kızılelma reklama girmeden hemen önce başladı yeni bölüm.Reklam taktiğiyle mi?
Dizi 45 dakikadan bir reklama giriyor. Bu mu taktik?
Millet 90 dk reklamsız gidince helal olsun zirveyi alıyor yok böyle dizi, Muhteşem 45 dakika gidince reklam taktiğiyle paçayı sıyırdı?
°°°mobil mesaj°°°
Hiç Show TV'den ayrılmayacakdı. .ss ..sadece my de öyle acun ve meedcezirde bu ka kötü değil.ss
my yi şöyle 3-4 hafta bir dizi geçmeden rahat etmeyecekelr boşver
İntikam o zaman niye alamadi hadi bunu da açıkla? Yada aramızda kalsın?haha titretti gördük sevdaluk anlıklarda 8 üstü aldı 3-4 kere ertesi gün 6.66 bakalım kızılema ne olacak neyse perşembe zirveyi almak kolay güçlü bir drama dizisiyle fatmagül bile resmen tam hakimiyet kurmuştu
Normal düzenle başladı yeni bölüm. Hatta normalden de kötü. Kızılelmayı düşünseler 90 dakika reklamsız giderlerdi.Ben onu demedim ilk reklamı dedim. Kızılelma reklama girmeden hemen önce başladı yeni bölüm.