sbt anlıklarını satın alsın kanal d millet tolga çevik e güldüğünden daha fazla gülerMy düşüş yaşamış yok artık.
bilmem sbt ye hiç belli olmuyor anlıklarda 5 i görmeyen dizi ertesi gün 7 alabiliyor trt deki dizinin tns de daha düşük çıkması muhtemel film hakkında yorum yok izlemedim my 8.5-9.25 arası gibi total benceKanal D'deki filmin iyi gideceğini düşünmüştüm, ama 7'leri aşacağini düşünmemiştim MY SBT'de 9'u bi kere görmüş TNS'de kaç alır? @xemrexxx
Kimbilir SBT denek değişti???bilmem sbt ye hiç belli olmuyor anlıklarda 5 i görmeyen dizi ertesi gün 7 alabiliyor trt deki dizinin tns de daha düşük çıkması muhtemel film hakkında yorum yok izlemedim my 8.5-9.25 arası gibi total bence
yapar mı yapar gitgide hüloğğğlu denekler artıyorKimbilir SBT denek değişti???
Belkide SBT TNS birleşecek haberleri bugun gerçekleşti Bu gece uyumazsın artıkyapar mı yapar gitgide hüloğğğlu denekler artıyor
yok artık birileri geçsin istiyorum my yi her hafta-her gün aynı tartışma milletin içnide uhte kalıyor hep yazık beBelkide SBT TNS birleşecek haberleri bugun gerçekleşti Bu gece uyumazsın artık
Yarın Maymunlar Zirveyi Alır Boş Gün.yok artık birileri geçsin istiyorum my yi her hafta-her gün aynı tartışma milletin içnide uhte kalıyor hep yazık be