15 Ocak 2014 Çarşamba Reyting Sonuçları

My coşmuş. :Z Diğer anlık 10 gelir. :)

23:15 - 23:30 #sbt #reyting'leri 1) STAR: 6.82 2) KANALD: 3.57 3) FOX: 3.03 4) TRT1: 2.82 5) SMNYL TV: 2.09

23:30 - 23:45 #sbt #reyting'leri 1) KANALD: 3.96 2) FOX: 3.52 3) STAR: 3.44 4) ATV: 3.31 5) TRT1: 2.62

Son düzenleme:
Kanal D'deki filmin iyi gideceğini düşünmüştüm, ama 7'leri aşacağini düşünmemiştim:X MY SBT'de 9'u bi kere görmüş TNS'de kaç alır? @xemrexxx

Kanal D'deki filmin iyi gideceğini düşünmüştüm, ama 7'leri aşacağini düşünmemiştim:X MY SBT'de 9'u bi kere görmüş TNS'de kaç alır? @xemrexxx
bilmem sbt ye hiç belli olmuyor anlıklarda 5 i görmeyen dizi ertesi gün 7 alabiliyor :F trt deki dizinin tns de daha düşük çıkması muhtemel :) film hakkında yorum yok izlemedim :) my 8.5-9.25 arası gibi total bence

my diğer dizi ve filmler varken 8 zor alırken boşlukta 9 u geçmiş :)

hıyanet sarmalını izliyoruz güzel dizi :D ama kızıl elmayı da izledim hem netten hem tekrarını tv den izleyince daha iyi izledim dizinin biraz hareketlenmesi lazım çok yavaş ilerliyo
dizinin müzikleri çok zayıf arkadaş vadiye bakıyorum müziklere bakıyorum buna bakıyorum arada büyük fark var vadinin en kötü müziği bile adamı coşturabilir özelliğe sahip bazı müzikleri adamı yerinden hoplatıcak gaza getirecek kadar iyiyken kızıl elmada müzik yok nerdeyse müzik çok büyük bi eksikliktir onu söylim
osman sınav ın kalitesi zaten tartışılmaz dizi çok kaliteli ama hareket şart aksiyon şart :D