alsın hatta ab yi de alsın kurtulalım valla bıktırdılarYarın Maymunlar Zirveyi alır Boş Gün.![]()
alsın hatta ab yi de alsın kurtulalım valla bıktırdılarYarın Maymunlar Zirveyi alır Boş Gün.![]()
O lafı bende Meryem varken bende kullanmak isterdim. Menopozlular döneminde olunca pek kaale alan olmaz, "belliydi bu sene düşeceği" derleryok artık birileri geçsin istiyorum my yi her hafta-her gün aynı tartışma milletin içnide uhte kalıyor hep yazık be![]()
Alsa keşke Maymun Filmini seviyorum güzel filmdir.alsın hatta ab yi de alsın kurtulalım valla bıktırdılar![]()
Sen demi be BrütüsYarın Maymunlar Zirveyi Alır Boş Gün.![]()
düşmüş hali bile zirvedeO lafı bende Meryem varken bende kullanmak isterdim. Menopozlular döneminde olunca pek kaale alan olmaz, "belliydi bu sene düşeceği" derler![]()
O filmi çok seviyorum 1 Sincaplar 2 Maymunlar yani.Sen demi be Brütüs![]()
pis yedili mi 😱Alsa keşke Maymun Filmini seviyorum güzel filmdir.
Gönül ister ki Pis Yedili gelsin alsın Zirveyi ya neyse diyelim.![]()
deme öyleReyting rekortmeni dünyanın en çok ezlenen türk dizisi ve her daim gündemde olan çarşamba gününün vazgeçilmezi MY yarın tns de yine farkını ortaya koyar.Sbt out tns inFark_ı MY
Sincaplari haftaya verse SHowwO filmi çok seviyorum 1 Sincaplar 2 Maymunlar yani.![]()
Sezon sonuna doğru 3. Serisini de verecekmiş zaten.Sincaplari haftaya verse SHoww(en yenisinden)
.ss boşluğa düşeni menapozlu hürrem öpüyor yanlız dikakt etsinlerAlır boş gün.![]()
Orço için farketmez..ss boşluğa düşeni menapozlu hürrem öpüyor yanlız dikakt etsinler![]()