15 Mayıs 2012 Salı Reyting Sonuçları

Bu Salı Gecesi Ne İzlediniz ?

• Öyle Bir Geçer Zaman Ki (Kanal D)

Oy: 3 18.8%
  • Kazanmak İçin Bir Dakika (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Al Yazmalım (ATV)

• Uçurum (ATV)

Oy: 5 31.3%
  • Pis Yedili (Show)

• Seksenler (TRT 1)

• Mor Menekşeler (TRT 1)

• Firar (Star)

Oy: 1 6.3%
  • Araf Zamanı (Fox)

Oy: 1 6.3%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 2 12.5%
  • TV İzlemedim

Oy: 2 12.5%

• Kullanılan toplam oy
    16
  • Anket kapatılmış .
İşte bu. Buldum ben 10 diyordum ama sen 15 reytingin altına inmez demişsin :d Şimdi özür dileyecekmisin bakalım? :d
iyi de o hangi konu ben bu konudan bahsediyorum özür bekliyorum :D gitmiş hangi konuda arıyo :d bizim tartıştığımız konu bu gittikçe batıyosun

türkiye çapıymış:d tüm ulkenn yüzde yirmish anca tnt yi biliyodur vadi geregnden çok gösteriliyo yani

bu yorumunda sadece duzgun olan sondaki bence lafi. Evet yalnizca sence. Bunu takas ve sen dusunuyorsun. Yalnizca sizce. Ben de kendimden laf ata bilirim ortaya bence deyip. Ama sizin gibi ben de isbatlayamam :d

Birtek onlar öyle düşünmüyorlar ben de takaslara katılıyorum ve bütün vadi izleyenleri bazı vadi sevmeyenler ama doğruları söyleyenler yalanlardan kaçmayanlar da diyor vadi 30 ise fatmagül 5 doğru yorum

hani reytinglere inanmiydun sen :d neyse uçurum süper gidiyor//

evet ucurum süper gidiyor zaten süper bir Dizi ama senin vadi ile ne alip veremedigin var, vadi nin ne kadar basarili oldugunu bile bile Burda milletle alay edip duruyorsun provoke ediyorsun bizim biz l** deyince bize ceza veren modlatimiz sana hicbirsey demiyor

uçurum süper bi dizi dediğinize göre kesin süperdir internetten bu bölümünü izleyecem merak ettim özellikle vadicilerin beğenmesiyle güzel olduğu kesinleşti :D