23:00 - 00:00 ortalama <s>#</s>sbt <s>#</s>reyting 'leri; 1) KANALD: 6.11 , 2) ATV: 3.54 , 3) SHOW: 2.71
İşte bu. Buldum ben 10 diyordum ama sen 15 reytingin altına inmez demişsin Şimdi özür dileyecekmisin bakalım?
iyi de o hangi konu ben bu konudan bahsediyorum özür bekliyorum gitmiş hangi konuda arıyo bizim tartıştığımız konu bu gittikçe batıyosunİşte bu. Buldum ben 10 diyordum ama sen 15 reytingin altına inmez demişsin Şimdi özür dileyecekmisin bakalım?
türkiye çapıymış tüm ulkenn yüzde yirmish anca tnt yi biliyodur vadi geregnden çok gösteriliyo yani
bu yorumunda sadece duzgun olan sondaki bence lafi. Evet yalnizca sence. Bunu takas ve sen dusunuyorsun. Yalnizca sizce. Ben de kendimden laf ata bilirim ortaya bence deyip. Ama sizin gibi ben de isbatlayamam
%20dir en fazla vadi kanal d-show dizileryle degil trt dizileryle yarışır
%20dir en fazla vadi kanal d-show dizileryle degil trt dizileryle yarışır
inanmıyorum zaten normalde fark atıyohani reytinglere inanmiydun sen neyse uçurum süper gidiyor//
hani reytinglere inanmiydun sen neyse uçurum süper gidiyor//
uçurum süper bi dizi dediğinize göre kesin süperdir internetten bu bölümünü izleyecem merak ettim özellikle vadicilerin beğenmesiyle güzel olduğu kesinleşti
izle aga bir izlediginde birakamayacaksin
vadi ile derdim yok kışkırtma da yok sorun izleyicileri 1.mış en kaliteliynis :e
vadi ile derdim yok kışkırtma da yok sorun izleyicileri 1.mış en kaliteliynis :e