xBUGRAx
Emekli
Unutma Beni'nin reytingleri hiç gerçekçi gelmiyor bana. Gündüz 6 reyting. İnsanlar işsiz galiba.
Ev hanımları işsiz oluyo genelde
Unutma Beni'nin reytingleri hiç gerçekçi gelmiyor bana. Gündüz 6 reyting. İnsanlar işsiz galiba.
Ev hanımları işsiz oluyo genelde
İş derken sadece para kazanmak için olandan bahsetmedim. Sosyallikten bahsettim.
O bakıştan bakarsan her dizi için geçerli. Ev hanımı komşusunda,gününde de Unutma Beni izliyor.
Sosyalik komşuda dedikodu ve kadın günüyse Türk Kadını'nın vay haline.
Yıllardır Türk Kadınları böyle ve bizleri de çok güzel büyüttüler. Sosyalleşmeye takmışsın ne bekliyorsun gündüz sinemaya mı gitsin tiyatroya mı boş boş avmlerde mi gezsin parka bahçeye mi gitsin? Haftasonu ailecek geçiriyor çoğu aile sosyalleşmesini
Türk kadını böyle yaşadı bizi güzel yetiştirdiler ama şuan yüksek mevkilerde kadınları göremiyorsak nedeni budur. Kızlar okula gönderilmiyorsa nedeni bu zihniyettir. Sonuçta kadının ev işinden başka ne işi var ki. Ayrıca gayet de bir kadın sinemaya gidebile tiyatroya gidebilir arkadaşlarıyla. Kendini geliştirebileceği aynı zamanda sosyalleşebileceği kurslara gidebilir. Örneğin teyzem yıllardır hergün dikiş kursuna gider. Sırf evde yabanlaşmamak için. Gün içinde isteyince yapılacak şey var. Kadın kocası olmadan da kendi başına her şeyi yapabilir.
Bu sefer tutturdum. Belgelerle konuşuyorum. Gerçi belgenin yarısı kaybolmuş.
öbgz uçmuş resmen mükemmel sonuçlar alıyor ..
diğer dizilermi???
salı günü başka dizimi var!!
öbgzk iyice düşmüş seneye 10 un altına düşeceği kesin gibi
Unutma Beni ne yapmış ya 6 reyting 30 shr süper. Bu dizi Sezon Finalinde 7 reytingi görür heralde