15 Mayıs 2012 Salı Reyting Sonuçları

Bu Salı Gecesi Ne İzlediniz ?

• Öyle Bir Geçer Zaman Ki (Kanal D)

Oy: 3 18.8%
  • Kazanmak İçin Bir Dakika (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Al Yazmalım (ATV)

• Uçurum (ATV)

Oy: 5 31.3%
  • Pis Yedili (Show)

• Seksenler (TRT 1)

• Mor Menekşeler (TRT 1)

• Firar (Star)

Oy: 1 6.3%
  • Araf Zamanı (Fox)

Oy: 1 6.3%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 2 12.5%
  • TV İzlemedim

Oy: 2 12.5%

• Kullanılan toplam oy
    16
  • Anket kapatılmış .
Kazanmak İçin 1 Dakika ÖBGZ'nin gazıyla iyi gidiyor ama tek başına pek bir şey yapamaz, bence yazın devam etmesi doğru değil.

Sosyalik komşuda dedikodu ve kadın günüyse Türk Kadını'nın vay haline.

Yıllardır Türk Kadınları böyle ve bizleri de çok güzel büyüttüler. Sosyalleşmeye takmışsın ne bekliyorsun gündüz sinemaya mı gitsin tiyatroya mı boş boş avmlerde mi gezsin parka bahçeye mi gitsin? Haftasonu ailecek geçiriyor çoğu aile sosyalleşmesini

Yıllardır Türk Kadınları böyle ve bizleri de çok güzel büyüttüler. Sosyalleşmeye takmışsın ne bekliyorsun gündüz sinemaya mı gitsin tiyatroya mı boş boş avmlerde mi gezsin parka bahçeye mi gitsin? Haftasonu ailecek geçiriyor çoğu aile sosyalleşmesini

Türk kadını böyle yaşadı bizi güzel yetiştirdiler ama şuan yüksek mevkilerde kadınları göremiyorsak nedeni budur. Kızlar okula gönderilmiyorsa nedeni bu zihniyettir. Sonuçta kadının ev işinden başka ne işi var ki. Ayrıca gayet de bir kadın sinemaya gidebile tiyatroya gidebilir arkadaşlarıyla. Kendini geliştirebileceği aynı zamanda sosyalleşebileceği kurslara gidebilir. Örneğin teyzem yıllardır hergün dikiş kursuna gider. Sırf evde yabanlaşmamak için. Gün içinde isteyince yapılacak şey var. Kadın kocası olmadan da kendi başına her şeyi yapabilir.

Türk kadını böyle yaşadı bizi güzel yetiştirdiler ama şuan yüksek mevkilerde kadınları göremiyorsak nedeni budur. Kızlar okula gönderilmiyorsa nedeni bu zihniyettir. Sonuçta kadının ev işinden başka ne işi var ki. Ayrıca gayet de bir kadın sinemaya gidebile tiyatroya gidebilir arkadaşlarıyla. Kendini geliştirebileceği aynı zamanda sosyalleşebileceği kurslara gidebilir. Örneğin teyzem yıllardır hergün dikiş kursuna gider. Sırf evde yabanlaşmamak için. Gün içinde isteyince yapılacak şey var. Kadın kocası olmadan da kendi başına her şeyi yapabilir.

Benim kastettiğim saat 15.00 - 17.00 arası reytingle ilgili beni yobaz zihniyet yaptın

öbgzk iyice düşmüş seneye 10 un altına düşeceği kesin gibi

Bu sefer tutturdum. :D Belgelerle konuşuyorum. :D Gerçi belgenin yarısı kaybolmuş. :D

endgame Sana kaç defa dedim lütfen reyting tahmini yapma diye:)))))) senin eline belge de versek olmuyor ışte :)))) obzg 1 puan düşmemiş hatta ab de yükselmiş :)))) obzg çiler Sana minattar :)))))
pis yeşili yükselecek dedin dizi senin tahmininden dolayı düştü. bize acimiyon bari dizilere acı :))))) onların ne günahı var

öbgz uçmuş resmen mükemmel sonuçlar alıyor ..

diğer dizilermi???

salı günü başka dizimi var!!

Oyle Bir Gecer Zaman Ki izledim yine herzaman'ki gibi harikaydi total'de yaklasik 1 reyting dusmus ama a/b'de artmis.

ÖBGZK yine iki grubtada rakiplerine fark atarak birinci olmus. Dizinin Total oranlarinda önemli bir degisiklik olmamis ama AB de gözle görülür bir yükselis var.

Pis Yedili Total de 2. sirayi kimseye vermiyor bir genclik dizisi olarak gayet basarili, AB de de 4 Reyting alarak fena gitmemis.

Seksenler artik tam bir AB dizisi oldu dizi AB de 8 Reytinge yaklasti, Total de ise yine 4 Reytingin üstünde gelmis bu oranlarla TRT de daha uzun yillar devam edebilir.

Ucurum Total de 11. AB de 5. olarak günün basarili islerinden olmus, dün aksam yine heyecan doruktaydi harika bir dizi bence.

Uçurum'u izledim geçen haftaki gibi bu bölümde durgun geçti ama fragmana bakılırsa haftaya aksiyon yeniden başlıyor.Haftaya daha iyi reytingler gelecektir

Unutma Beni ne yapmış ya 6 reyting 30 shr süper. Bu dizi Sezon Finalinde 7 reytingi görür heralde :D

forumun S.G.A.T.yım
hit konuların kıralıyım
ben bu forumun HASTASIYIM

benim adım S.G.A.T.
sen ali babayı cöpe at

Çok güzel olmuş :D

Son düzenleme: