15 Mayıs 2012 Salı Reyting Sonuçları

Bu Salı Gecesi Ne İzlediniz ?

• Öyle Bir Geçer Zaman Ki (Kanal D)

Oy: 3 18.8%
  • Kazanmak İçin Bir Dakika (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Al Yazmalım (ATV)

• Uçurum (ATV)

Oy: 5 31.3%
  • Pis Yedili (Show)

• Seksenler (TRT 1)

• Mor Menekşeler (TRT 1)

• Firar (Star)

Oy: 1 6.3%
  • Araf Zamanı (Fox)

Oy: 1 6.3%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 2 12.5%
  • TV İzlemedim

Oy: 2 12.5%

• Kullanılan toplam oy
    16
  • Anket kapatılmış .
en Kaliteli diyebilir diğerlerine laf atarsa derken tartışma çıkar bal gibi yok şundan 10kat iyi falan sadecd kendi dizisine karar versin herkes

İste biz de bunu tartisiyoruz Yasin. Ben her zaman Vadiye saygi duydum. Ama senin vadixi arkadaslarin OBGZK baska gun olsa batar diyorlar. Allah askina bunu aklin aliyor mu?

obzg ile vadi kaşı karşıya gelse hatta başka kanallarda olsalar reytingleri değişmez. tek vadinin reytingi her yıl azaldığından seneye her hangi bir kanal alacak olursa ki bu imkansız reytingleri düşecekktir. olursa seneye vadinin son senesidir

Dün dizilerin ilk yarısının reytingleri açıklanmadı, biliyorsunuz. İkinci yarısında ise ÖBGZ'de düşüş, Pis Yedili'de ciddi artış vardı, ben prime-time'ın ilk yarısının da böyle şekillendiğini düşünüyorum dizileri izleyen biri olarak. ÖBGZ iki grupta da minimum 1 reyting daralır, Pis Yedili de minimum 1 artar. :)

Dün dizilerin ilk yarısının reytingleri açıklanmadı, biliyorsunuz. İkinci yarısında ise ÖBGZ'de düşüş, Pis Yedili'de ciddi artış vardı, ben prime-time'ın ilk yarısının da böyle şekillendiğini düşünüyorum dizileri izleyen biri olarak. ÖBGZ iki grupta da minimum 1 reyting daralır, Pis Yedili de minimum 1 artar. :)

tanrı bizi korusun endgame yine reyting tahmini yaptı .:))))))))

Uçurum'u izledim. Sanirim bu diziyi muhtesem bolmamin, dizide EN-lerin olmasi; En Iyi Senaryo, En Iyi Yönetmen, En Iyi Oyuncular, En Iyi Müzik..

Öyle Bir Geçer Zaman Ki Totalda az duşse de, AB'de mukemmel gitmis. Bazı arkadaşlar 10 reyting alır diyorlardı ama 16'ya 10 derlerse o zaman 8 reytinge 2 deyelim biz de
Pis Yedili Totalde yukselmis. Bolum guzel ama Muzikleri falan eskisi gibi guzel degil. O yuzden hic seyredesom gelmiyor. Nerede o eski muzikler
Firar totalde dusmus.
Buyuk Risk AB'de süper gitmiş
Beni Affet zaten harika
Al Yazmalım listede kaybolmuş
Araf Zamanı. Evet evet buldum salı akşamı Fox'da Araf Zamanı var. O da kötü gitmiş

Araf Zamanı ab de yükselmiş
Yeni Bir Hayat ilk 100e zor girmiş
Evim Şahane Unutma Beni ile aynı saate alındı reytingler düştü

Listede reytingler genel olarak çok düşmüş. Özellikle a/b grubunda gün içi reytingler düşük. Buna rağmen Star'ın programları 0,7 reyting alıp da ilk 100'e girmeyi başaramıyor.:D

Büyük Risk a/b'de idare edebilecek bir reyting almış. Totalde vasat.

Ö.b.g.z.k. 16 reytingi geçmiş! Darısı Muhteşem'in başına. Belki bir gün Muhteşem de 16 reytinge ulaşabilir.:D

Unutma Beni'nin reytingleri hiç gerçekçi gelmiyor bana. Gündüz 6 reyting. İnsanlar işsiz galiba.:D