15 Mayıs 2012 Salı Reyting Sonuçları

Bu Salı Gecesi Ne İzlediniz ?

• Öyle Bir Geçer Zaman Ki (Kanal D)

Oy: 3 18.8%
  • Kazanmak İçin Bir Dakika (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Al Yazmalım (ATV)

• Uçurum (ATV)

Oy: 5 31.3%
  • Pis Yedili (Show)

• Seksenler (TRT 1)

• Mor Menekşeler (TRT 1)

• Firar (Star)

Oy: 1 6.3%
  • Araf Zamanı (Fox)

Oy: 1 6.3%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 2 12.5%
  • TV İzlemedim

Oy: 2 12.5%

• Kullanılan toplam oy
    16
  • Anket kapatılmış .
turkiye capinda vadi 30 sa fatma gul 5 falan bence

turkiye capinda vadi 30 sa fatma gul 5 falan bence
bu yorumunda sadece duzgun olan sondaki bence lafi. Evet yalnizca sence. Bunu takas ve sen dusunuyorsun. Yalnizca sizce. Ben de kendimden laf ata bilirim ortaya bence deyip. Ama sizin gibi ben de isbatlayamam :d

revan kanal d vadi 30 u gecti kabullen
Evet ben bunu inkar etmiyorum. 30u gecdigini gormedim ama gecse bile bunu haketdi o zaman. Cunki o efsane Kurtlar Vadisiydi. O diziyi sonuna kadar savunurum. Ama su an Vadinin geldigi noktayi savunmam. Ben her hafta yorum yapiyorum. Vadi`yi izlemiyorum ama izlemesem de izleniyorsa hala iyidir diye. Ama siz dizilere saygi duymuyorsunuz

@takas aga vadi buyuk kanallarda 10un altını görmez.
Gordugunu gorduk. Neyse ben soyleyecegim her seyi soyledim ve isbatladim. Sali reytinglerini Vadi`ye getirmeyi basardiniz bravo :U

@takas aga vadi buyuk kanallarda 10un altını görmez.
Gordugunu gorduk. Neyse ben soyleyecegim her seyi soyledim ve isbatladim. Sali reytinglerini Vadi`ye getirmeyi basardiniz bravo :U
hangi mesajımda demişim onu alıntı yapsana hatanı kabul bile edemiyon ben öyle bişey demedim mesajlarıma tek tek baktım yok öyle bişey :D

hangi mesajımda demişim onu alıntı yapsana hatanı kabul bile edemiyon ben öyle bişey demedim mesajlarıma tek tek baktım yok öyle bişey :D
Kesinlikle dedin. Hatta ben de evet haklısın 10 reytingin altını görmez dedim saygı duymak için ama görüyorum ki siz hiç bir diziye saygi duymuyorsunuz

bence kanal çok önemli show a atv ye veya kanal d ye geçerse 15 in altına düşmez bence

diğer diziler için kanal %100 önemlidir vadi için %20-30 falan önemlidir ama yinede büyük kanallardan birine geçerse nolursa olsun 3-4 reyting artar. 15 in altına inmez

İşte bu. Buldum ben 10 diyordum ama sen 15 reytingin altına inmez demişsin :d Şimdi özür dileyecekmisin bakalım? :d