ben 9u bile gordu dedim. Sen de buyuk kanalda hayatta 10nun altina inmez dedin ben de 8 reytingi gosterdim. Bu daha da ilgincyav sen diyon atv de 15 i göremedi ben sana kanıt gösteriyom hala konuşuyon çok ilginç
bu yorumunda sadece duzgun olan sondaki bence lafi. Evet yalnizca sence. Bunu takas ve sen dusunuyorsun. Yalnizca sizce. Ben de kendimden laf ata bilirim ortaya bence deyip. Ama sizin gibi ben de isbatlayamamturkiye capinda vadi 30 sa fatma gul 5 falan bence
bu lafı hangi mesajda dedim göster hadiben 9u bile gordu dedim. Sen de buyuk kanalda hayatta 10nun altina inmez dedin ben de 8 reytingi gosterdim. Bu daha da ilginc
Evet ben bunu inkar etmiyorum. 30u gecdigini gormedim ama gecse bile bunu haketdi o zaman. Cunki o efsane Kurtlar Vadisiydi. O diziyi sonuna kadar savunurum. Ama su an Vadinin geldigi noktayi savunmam. Ben her hafta yorum yapiyorum. Vadi`yi izlemiyorum ama izlemesem de izleniyorsa hala iyidir diye. Ama siz dizilere saygi duymuyorsunuzrevan kanal d vadi 30 u gecti kabullen
takas kanal d vadi reting koysana aga
gerek yok aga boşver zaten kabul etti kimse inkar etmiyo
yarın fener maçı muhteşem yüzyılı geçer mi sence
Arıyorum o lafıgerek yok aga boşver zaten kabul etti kimse inkar etmiyo
yarın fener maçı muhteşem yüzyılı geçer mi sence
penaltilara kalirsa gecer
Arıyorum o lafı
aga penaltılar olmasa bile geçer bence final maçı sonuçta final olmasa geçemezdi
ben m.yuzyil izlicem bence m.yuzyil olcak mac bastan beli ederse bursa veya fener fark atarsa mac 3.olur
hangi mesajımda demişim onu alıntı yapsana hatanı kabul bile edemiyon ben öyle bişey demedim mesajlarıma tek tek baktım yok öyle bişey@takas aga vadi buyuk kanallarda 10un altını görmez.
Gordugunu gorduk. Neyse ben soyleyecegim her seyi soyledim ve isbatladim. Sali reytinglerini Vadi`ye getirmeyi basardiniz bravo :U
Kesinlikle dedin. Hatta ben de evet haklısın 10 reytingin altını görmez dedim saygı duymak için ama görüyorum ki siz hiç bir diziye saygi duymuyorsunuzhangi mesajımda demişim onu alıntı yapsana hatanı kabul bile edemiyon ben öyle bişey demedim mesajlarıma tek tek baktım yok öyle bişey
bence kanal çok önemli show a atv ye veya kanal d ye geçerse 15 in altına düşmez bence
diğer diziler için kanal %100 önemlidir vadi için %20-30 falan önemlidir ama yinede büyük kanallardan birine geçerse nolursa olsun 3-4 reyting artar. 15 in altına inmez