15 Mayıs 2012 Salı Reyting Sonuçları

Bu Salı Gecesi Ne İzlediniz ?

• Öyle Bir Geçer Zaman Ki (Kanal D)

Oy: 3 18.8%
  • Kazanmak İçin Bir Dakika (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Al Yazmalım (ATV)

• Uçurum (ATV)

Oy: 5 31.3%
  • Pis Yedili (Show)

• Seksenler (TRT 1)

• Mor Menekşeler (TRT 1)

• Firar (Star)

Oy: 1 6.3%
  • Araf Zamanı (Fox)

Oy: 1 6.3%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 2 12.5%
  • TV İzlemedim

Oy: 2 12.5%

• Kullanılan toplam oy
    16
  • Anket kapatılmış .
Ben de onu diyorum işte zamanında. Sen neticeye bak. Haklısın Vadinin atvde aldığı reytingleri Fatmagül alamaz. Sonuçta Fatmagül 8 reytingi görmedi. Sen nisan dedin ama nisan 8 reyting çıktı.

vadi nin fatmagülle kıyaslanması efsaneye büyük bi hakarettir tnt de bile 9.yılında fatmagülü geçmiş bi dizi vadi :D

KURTLAR VADİSİ TEKRAR BÖLÜM REYTİNGİ

PROGRAM ADI KANAL Rt-TOTAL Sh-TOTAL
1 KURTLAR VADISI (TKR) [NET] SHOW 15.80 38.80
2 HAYAT BILGISI [NET] SHOW 11.50 25.30
3 IHLAMURLAR ALTINDA [NET] KAND 10.80

PROGRAM ADI KANAL Rt-A/B Sh-A/B
1 KURTLAR VADISI (TKR) [NET] SHOW 13.50 35.20
2 IHLAMURLAR ALTINDA [NET] KAND 12.20 30.80
3 HAYAT BILGISI [NET] SHOW 10.00 26.40

ö.b.g.z ben ızlemıom ama annem ızlıo o izliosa mutlak ızlenıodur

1 KURTLAR VADISI [NET] SHOW 18,20 48,20
2 KURTLAR VADISI (OZET) [NET] SHOW 8,90 25,60
3 GORUNMEZ ADAM (Y.S) [NET] KAND 6,10 20,60

vadi farkı
Evet bu yorumun bir az objektiv oldu. Beni ilk sezon reytingleri ilgilendirmiyor. Ben de o zaman ÖBGZK`nin ilk sezonda aldığı 27 reytingi gösteriyim o aman ne diyeceksiniz?

KURTLAR VADİSİ TEKRAR BÖLÜM REYTİNGİ

PROGRAM ADI KANAL Rt-TOTAL Sh-TOTAL
1 KURTLAR VADISI (TKR) [NET] SHOW 15.80 38.80
2 HAYAT BILGISI [NET] SHOW 11.50 25.30
3 IHLAMURLAR ALTINDA [NET] KAND 10.80

PROGRAM ADI KANAL Rt-A/B Sh-A/B
1 KURTLAR VADISI (TKR) [NET] SHOW 13.50 35.20
2 IHLAMURLAR ALTINDA [NET] KAND 12.20 30.80
3 HAYAT BILGISI [NET] SHOW 10.00 26.40
Abi bana hala tekrar reytingleri gösteriyorsun ya. O ilk sezon ben şimdiden bahs ediyorum. O zamanlar ben de izlerdim, severdim. Ondan bana ne? Ben şimdiden bahs ediyorum. Şimdi delil gösteremiyorsun kalkmışsın 6 yıl önceyi gösteriyorsun

Abi bana hala tekrar reytingleri gösteriyorsun ya. O ilk sezon ben şimdiden bahs ediyorum. O zamanlar ben de izlerdim, severdim. Ondan bana ne? Ben şimdiden bahs ediyorum. Şimdi delil gösteremiyorsun kalkmışsın 6 yıl önceyi gösteriyorsun

ne ilk sezonu ya 2006-2007 yılları bunlar ne ilk sezonu sen bana tekrarı 15 i geçen dizi göstersene

vadi nin fatmagülle kıyaslanması efsaneye büyük bi hakarettir tnt de bile 9.yılında fatmagülü geçmiş bi dizi vadi :D
Hala geçiyor diyorsun ya kendinle barışıklığını ayakta alkışlıyorum. 8 reytingin 13 reytingi geçmesi ayakta alkışlanır bir matematik denklemi :d

Hala geçiyor diyorsun ya kendinle barışıklığını ayakta alkışlıyorum. 8 reytingin 13 reytingi geçmesi ayakta alkışlanır bir matematik denklemi :d
arkadaşım bari sallama ya ne 8 i bi tutturmuşsun 8 de 8 vadi 9.56 reyting aldı niye 8 diyon hazmedemiyon mu tnt de ki başarısını :D
ayrıca geçtiği birçok bölüm oldu yalan mı :D

Son düzenleme:
fatmagül denen dizi tnt de olsa 5 reytingi geçemez imkanı yok geçemez

@kreys o senin düşüncen. Ben de ÖBGZK`nin gerçek reytingi 30 diyorum. Kendini neye inandırmak istiyorsan inandır. Bununla anca kendinizi kandırırsınız
@takas 2006 yılı 6 yıl önce değil mi? :d Ben sana tekrar bölümü 15 alan dizi var demiyorum. Ben ne diyorsam hepsini isbatlıyorum. Ama sen atv`yi isbatlayamadın geçtin showa. Bu beni ilgilendirmiyor. Showda karşısında Faatmagül yoktu. Neticeye bak

vadi kimseden çekmedi fatmagülden çektiği kadar salı reytingleri başlıklı konuda yine fatmagüle salvolar var :)) sen büyüksün fatmagül :)

bu hafta yine öbgz muhteşemdi ..

@kreys o senin düşüncen. Ben de ÖBGZK`nin gerçek reytingi 30 diyorum. Kendini neye inandırmak istiyorsan inandır. Bununla anca kendinizi kandırırsınız
@takas 2006 yılı 6 yıl önce değil mi? :d Ben sana tekrar bölümü 15 alan dizi var demiyorum. Ben ne diyorsam hepsini isbatlıyorum. Ama sen atv`yi isbatlayamadın geçtin showa. Bu beni ilgilendirmiyor. Showda karşısında Faatmagül yoktu. Neticeye bak
sen bana demedin mi atv de 10 alıyodu diye bende sana 10 u geçen onlarca bölüm reytingini gösterdim asıl sen daldan dala atlıyon dediklerimize cevap veremiyon geç bu ayakları :D

@takas @kreys hala Fatmagwl TNT`de diyorsunuz ya. Kardeşim öyle bir şey var mı? Yok. Kendinizden olay uyduruyorsunuz. Ben mi dedim git TNT`ye? Aksine şimdi TNT`de geçen sene bu zamanlar atv`den daha fazla reyting alıyor. Atv`de 9 almış. TNT`de 10. Buradan da görünüyor ki kanalın önemi yok

yav sen diyon atv de 15 i göremedi ben sana kanıt gösteriyom hala konuşuyon çok ilginç :D