15 - 21 Mayıs 2017 Haftanın En Çok Mesaj Yazanları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bully

Konu Sahibi
Süper Emekli
Yılın En Favori Üyesi
Reaksiyon puanı
58,917
Puanı
1,060
Forumun en aktif üyesi olarak ekimden beridir bir sallantı yaşıyordum ama kış bitmesiyle eski günlerime dönüyorum gayet iyi ayoll :Z:Z:Z

@EFE UYSAL maşşllah ayoll kendini aşmışsın baya :A :A :A

@destere üzgünüm yine senden daha az yazmışım. Geçen hafta 250 civari en fazla yazarim demistim ama olmadi :)
haftayada ayni oranlarda olacağim.
Benim frene basmamla zirvedeki dengeler baya değişmiş :)

@Tolstoyevski yine benden fazla yazmissin :O

@destere üzgünüm yine senden daha az yazmışım. Geçen hafta 250 civari en fazla yazarim demistim ama olmadi :)
haftayada ayni oranlarda olacağim.
Benim frene basmamla zirvedeki dengeler baya değişmiş :)

@Tolstoyevski yine benden fazla yazmissin :O
bensenin kadar olmasada iyi düşmüşüm ama bu hafta artabilir tekrar yaza doğru sıfıra doğru inmesi gerekiyordu bu hafta çok lafa tuttular beni düşürmem lazım mesajları :)

bensenin kadar olmasada iyi düşmüşüm ama bu hafta artabilir tekrar yaza doğru sıfıra doğru inmesi gerekiyordu bu hafta çok lafa tuttular beni düşürmem lazım mesajları :)
ben haftasonu belki Survivor konusunda mesaj cok yazarim. baska konularda 3-5 arasi birşey oluyor en fazla. Profil ve özelden ağırlıklı artık mesaj trafiğim :D

ben haftasonu belki Survivor konusunda mesaj cok yazarim. baska konularda 3-5 arasi birşey oluyor en fazla. Profil ve özelden ağırlıklı artık mesaj trafiğim :D
profil mesajlarını saymıyorlar sanırım ordakileri saysalar eminim 500 ü bulmuştun :) şimdi yabancı şarkılar yarışacak mecburen bir kaç mesaj yazmam gerekecek artık survivorla hiç işim olmaz orasını sana ayırdım :)

profil mesajlarını saymıyorlar sanırım ordakileri saysalar eminim 500 ü bulmuştun :) şimdi yabancı şarkılar yarışacak mecburen bir kaç mesaj yazmam gerekecek artık survivorla hiç işim olmaz orasını sana ayırdım :)
Ben Acunun Survivorunu diyorum :)