- Reaksiyon puanı
- 58,917
- Puanı
- 1,060
@Bully bilir geçen yaz ayında haftalık bin yazardım Okul bitiyor tabi bizde zirveye oynarızForumun en aktif üyesi olarak ekimden beridir bir sallantı yaşıyordum ama kış bitmesiyle eski günlerime dönüyorum gayet iyi ayoll
@EFE UYSAL maşşllah ayoll kendini aşmışsın baya
2016 aktif üye seçilmekle uğursuzukmu getirdi anlamadım cnm ekimden beridir basımı yeni doğrultuyorum yazında gelmesiyle eski performansım dahada açılır inş
Ramazanda hepbirlikte coşarız.2016 aktif üye seçilmekle uğursuzukmu getirdi anlamadım cnm ekimden beridir basımı yeni doğrultuyorum yazında gelmesiyle eski performansım dahada açılır inş
benim survivor bitiyor ama @Yiğitt in survivoru başlıyorRamazanda hepbirlikte coşarız.
bensenin kadar olmasada iyi düşmüşüm ama bu hafta artabilir tekrar yaza doğru sıfıra doğru inmesi gerekiyordu bu hafta çok lafa tuttular beni düşürmem lazım mesajları@destere üzgünüm yine senden daha az yazmışım. Geçen hafta 250 civari en fazla yazarim demistim ama olmadi
haftayada ayni oranlarda olacağim.
Benim frene basmamla zirvedeki dengeler baya değişmiş
@Tolstoyevski yine benden fazla yazmissin :O
ben haftasonu belki Survivor konusunda mesaj cok yazarim. baska konularda 3-5 arasi birşey oluyor en fazla. Profil ve özelden ağırlıklı artık mesaj trafiğimbensenin kadar olmasada iyi düşmüşüm ama bu hafta artabilir tekrar yaza doğru sıfıra doğru inmesi gerekiyordu bu hafta çok lafa tuttular beni düşürmem lazım mesajları
profil mesajlarını saymıyorlar sanırım ordakileri saysalar eminim 500 ü bulmuştun şimdi yabancı şarkılar yarışacak mecburen bir kaç mesaj yazmam gerekecek artık survivorla hiç işim olmaz orasını sana ayırdımben haftasonu belki Survivor konusunda mesaj cok yazarim. baska konularda 3-5 arasi birşey oluyor en fazla. Profil ve özelden ağırlıklı artık mesaj trafiğim
Ben Acunun Survivorunu diyorumprofil mesajlarını saymıyorlar sanırım ordakileri saysalar eminim 500 ü bulmuştun şimdi yabancı şarkılar yarışacak mecburen bir kaç mesaj yazmam gerekecek artık survivorla hiç işim olmaz orasını sana ayırdım
anladım zaten onun için işim olmaz dedimBen Acunun Survivorunu diyorum